Når det hele er lidt svært...

Sidste etape af influenzaen fra helvede – og en VINDER!

REKLAME

Der er så langt fra idyllisk stemning og overskud herhjemme… Orv, det der influenza, det er altså en tung omgang. Pt. kører den på 8. dagen og heldigvis er jeg i bedring, men det går laaaaaaaangsomt. Og når man tilbringer en hel uge på langs, så skal man jo også bruge ret lang tid på at komme på benene igen. Feberen er heldigvis væk og den våde hoste er blevet erstattet med en tør og kedelig en af slagsen. Men det går bedre!

Ergo tjekker jeg nærmest kun ind her til aften, for at fortælle at jeg har trukket en vinder af det fabelagtige brusesystem fra Grohe – en af de mest rare ting i mit hjem 🙂

Normalt går jeg ikke sygt meget i bad når jeg er ramt af sådan en omgang, men alene tanken om at vaske den her virus af min krop har gjort, at jeg har været en tur under bruseren hver eneste dag! Det siger ikke så lidt!

Så kæmpe tillykke til Marie, som jeg sender en mail til i morgen tidlig! Er ked af at der ikke lige var en præmie til jer alle i denne omgang – har læst alle kommentarer, og trukket en tilfældig vinder – og jeg ville sgu da ønske at jeg kunne dele ud til alle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis nogle af jer har set jer lune på et af Grohe’s lækre systemer, så kan man finde frem til ret mange forhandlere via denne side.

Nu vil jeg krybe til køjs, og så vil jeg hoppe ind under bruseren som noget af det første i morgen tidlig. Aaaaaah, materielle ting har sjældent haft en større plads i mit hjerte lige pt. Den bruser har været en sand fornøjelse gennem influenzaen fra helvede 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

2 kommentarer

  • Marie E

    Rigtig god bedring, nu må det da snart blive bedre. Og nøj hvor jeg håber jeg er den heldige Marie!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • God bedring her fra også! Og håber at være heldig en anden gang du har et give-away 🙂

    Kram!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det hele er lidt svært...