Sådan skræmmer man mænd væk.....

Birthday-Girl!

REKLAME (Indeholder affiliate-link)

Om præcis 5 dage har jeg fødselsdag, og selvom jeg ikke er så stor fan af den (ikke alderen der trykker, mere bare konceptet) så mente jeg ikke at jeg skulle snydes for en gave (fra mig selv)

Min entré i lejligheden er komplet umulig at indrette – det er en meget smal og mørk gang, hvor der ikke er meget plads til opbevaring.

Ergo er vi ude i en ret praktisk fødselsdagsgave, i form af denne her hvide reol fra Ellos – som også kan bruges til mange andre ting i fremtiden.

ells_0127101_M

Den skal primært bruges til sko og kasser med overtøj – ser især frem til at have et sted hvor jeg kan smide Alfreds vanter, huer og andet i den dur – i en kasse hvor det er til at finde igen. Mit rode-gen vil gerne have at ting har en plads. Så kan man nemlig finde dem igen 🙂

I dag er gået med en del arbejde – men der var også tid til at gå en tur på Vestre Kirkegård med en veninde under armen. Det er et af mine absolut yndlingssteder i SV – og jeg kan anbefale alle at tage der forbi, hvis man befinder sig på disse kanter.

Jeg logger af for i dag, skal nå et bad, inden der atter lukkes for det varme vand i bygningen. Vi er nemlig ved at få installeret vandmålere i hele ejendommen.. Mega fedt når man har små børn – at man ikke har varmt vand mellem 7-18. Spår at Alfred ikke kommer i bad hele næste uge. De arbejder i hvert fald sygt langsomt!

1 kommentar

  • Der findes ikke meget der er værre, end når der ikke er vand.. :O Fik selv installeret målere i ejendommen tidligere på måneden.. Det tog 2 hele dage!

    Ha’ en fantastisk dag!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan skræmmer man mænd væk.....