Trækker lige stikket...

Status: Her er helt rart!

REKLAME

Jeg. kan. ikke. trykke. stop.

Vil egentlig gerne i bad, føre en kam gennem mit hår…. Måske skifte tøj eller tilberede et ordentligt måltid. Men sofaen er så rar, og der er stadig mere pizza tilbage fra i går (jeg bestilte 3) og hvorfor stoppe mens legen er god? Tager en sæson mere….. Her går det godt! Send ikke redningskøretøjer til Sydhavnen. Jeg er beskidt, men stadig i live!

telmore

 

2 kommentarer

  • Johanne

    Åh, hvad er det for en serie du er fuldstændig opslugt af? Jeg mangler inspiration 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Årh kender det alt for godt, har lige gjort det prison break. Sku bare lige se en mere, så vupti så havede jeg siddet der hele dagen og aftenen på det. Sad faktisk og fik en tuder over serien var færdig, indtil jeg opdagede der kom en ny til efteråret, så kunne jeg slappe af igen. Nu holder jeg en lille pause. Det er farligt når man har HBO og netflix

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trækker lige stikket...