12.05.16

Status på min indsamling – og lidt om hverdag!

SPONSORERET INDHOLD.

Synes at ugerne flyver afsted! Med to omgange helligdage, og dertilhørende lukkedage i børnehaven, så har de sidste par uger været stoppet med gode og hyggelige dage. Dage, hvor der har været skruet helt ned for tempoet! Det har også været en vild kontrast – for da jeg afleverede Alfred i børnehaven sidste mandag, så var det godt nok tomt at komme hjem til en lejlighed hvor selskabet udelukkende bestod af mig selv.

Havde egentlig lovet mig selv, at jeg skulle til at være bedre til at komme ud og være social i de uger hvor jeg ikke har Alfred hjemme, og det gik altså ikke så godt i sidste uge. Men min krop og mit hoved havde vist også brug for ro – så brugte ret meget tid foran skærmen, hvor jeg stenede serier og loggede helt af.

Vejret var jo helt fantastisk i Kristi Himmelfarts ferien, og det var lækkert at gå rundt med solkyssede kinder og bare ben – men så tog vejret sig også lige en drejning – ergo kunne man lige så godt være indendørs.

Har netop tjekket status på min indsamling for Scleroseforeningen – og selvom indsamlingen ikke står i nul, så vil jeg stadig gerne komme med en opfordring til at tjekke den ud. Jeg ved godt, at der er så usandsynligt mange gode formål man kan støtte op om, at man ville blive ruineret hvis man skulle støtte alt.

Men jeg har gjort det her før – med min indsamling efter jeg kom hjem fra Jordan. Og der samlede jeg over 13.000 kr ind på få dage. Så når min nuværende indsamling siger 525 kr – så er der et stykke vej endnu. Så jeg krydser fingre for at nogle af jer kan undvære et bette beløb, så Scleroseforeningen kan fortsætte med at gøre det gode stykke arbejde som de gør 🙂

Man kan helt selv bestemme beløbet! Jeg har på nuværende tidspunkt sat mig et mål der hedder 3.000 kr – og begrebet ‘mange bække små…’ gør sig virkelig gældende her!

Ellers har jeg ikke så meget på hjerte her til aften. Alfred ligger ved siden af mig og snorker – han er begyndt at stå op kl. 5, så der går heller ikke så lang tid før jeg kaster mig i dynerne og siger tak for i dag. Kan I nu have en alletiders og rar aften derude 🙂

frandsen

Kunst af: Erik A. Frandsen.

 

Lidt håndgribelig viden om sclerose:
Multipel sclerose (MS) er en kronisk nervesygdom, hvor immunforsvaret går til angreb på centralnervesystemet. Dette gør at nervecellerne ikke kan kommunikere optimalt, hvilket resulterer i forskellige symptomer alt efter hvilke celler, der angribes.

 •  I Danmark lever godt 14.000 mennesker med sclerose, hvoraf 2 ud af 3 er kvinder.
 • Sclerose er desuden en stigende sygdom, hvor der hver dag er ca. to danskere, der rammes.
 • Danmark er det land i verden med tredje flest tilfælde af sclerose ift. indbyggertal.
 • Scleroseforeningen donerer hvert år 10 mio. kr. til forskning i sclerose, og alle donationer går direkte til forskningen.
 • Symptomerne kan bl.a. være følelsesforstyrrelser, synsproblemer, lammelser eller såkaldte kognitive symptomer som hukommelses- og koncentrationsbesvær.
 • Det vides ikke præcist, hvad der forårsager sclerose, og der findes ikke en nogen kur, hvilket er grunden til, at forskning i sclerose er så mega vigtigt!!

 

 

1 kommentar

 • Elisabeth

  Måske skal du smide et link ind til din indsamling? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12.05.16