Havetypen!

Tak <3

Tusinder af tak for responsen på mit forrige indlæg! 

Hånden på hjertet, så tager jeg alle kommentarer til mig og arbejder ud fra det! Der er absolut ingen af dem der kommer bag på mig – og jeg er glad for at mange af jer gav jer tid til at skrive nogle fine og konstruktive tanker ned til mig. Jeres mening betyder en hel del for mig, bare så I ved det!

En del har spurgt ind til, hvad jeg egentlig vil bruge min side til.. Og det er et skide godt spørgsmål, som jeg ville ønske jeg havde et endegyldigt svar på! Kan ikke komme nærmere, end at jeg stadig ønsker at have jer med på sidelinjen fremover. Uanset hvad emnerne bliver, så vil jeg gøre mit bedste for at leve op til den oplevelse de fleste af jer har – eller har haft, når I tjekkede ind på domænet.

For helvede manner – Er I klar over hvor meget I har hjulpet mig gennem tiden?

Det tror jeg ikke. Måske har jeg ad flere omgange nævnt det – men nu siger jeg det igen: Det er, og har været en kæmpe hjælp at have så dejlige læsere, som faktisk har ageret støtter gennem de sidste mange år. Nogle er faldet fra, nye er kommet til! Og sådan skal det også være.

Har altid haft en lille regel i mit hoved der hed, at for hvert sponsoreret indlæg, så skulle der være to eller tre helt og aldeles almindelige skriverier. Det har jeg ikke levet op til de sidste par måneder. Shit happens, og jeg kan fremover bare gøre mit bedste for at det lykkes!

Jeg har helt naivt troet, at HVERT ENESTE indlæg SKULLE være gribende og dybt. Det indser jeg nu at det er utopi at tro (og at leve op til). For så vanvittigt er mit liv jo heller ikke. Jeg er jo bare mig – en helt almindelig (snart 31-årig) dame i Sydhavnen. Og jeg har sgu haft det lidt stramt med at leve op til mine egne forventninger. For hvad nu hvis I ikke synes jeg havde noget interessant at byde på længere?

Hvem er jeg egentlig, hvis jeg ikke er den skeptiske mor, den forladte og bitre eks-kæreste? Den mest slutty person på Tinder (overdrivelse fremmer forståelsen) eller bare ikke længere har de vilde ting at berette?

Men så gik det op for mig, at jeg jo egentlig bare kan begynde at løfte sløret for hvem jeg egentlig bare går rundt og er lige nu! I har sgu ikke så mange krav – så det er da mega dumt at jeg selv stiller nogle der er så høje.

Tak fordi I hænger ved <3

PS: Der er også nogle der spørger om jeg egentlig gerne vil rykke mig lidt væk fra hele Mommy-segmentet. Svaret er nej! Har jeg overvejet det? Ja, sgu da! Men jeg er og bliver hende der Lortemor. Jeg lærer aldrig at præsenterer mig i sociale sammenhænge uden at rødme, men det er mit navn. I hvert fald her på siden. Og også lidt når Alfred bliver pissed over at han ikke må få chips til morgenmad.

P5120020

 

8 kommentarer

 • Christina

  Hej Trine,
  Jeg er også én af dem, som er lidt enig i de mange kommentarer. Men jeg har hængt ved fordi jeg bare vildt godt kan lide dig! Og din skrivestil ikke mindst. Jeg vil egentlig bare sige, at jeg synes dit forrige indlæg om havemøblerne var et helt igennem glimrende eksempel på et godt sponsoreret indlæg – fordi man netop kunne mærke dig bag det og ikke fik indtryk af at det bare var et indlæg der skulle fyres afsted. Så vil egentlig bare sige at jeg overhovedet ikke har noget imod spons, hvis det er i den form som dit forrige indlæg var. Og så elsker jeg de helt almindelige/nede på jorden hverdagsindlæg som netop ikke handler om noget stort og crazy, fordi du netop er så god til at skrive. 🙂
  Knus Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Tak Christina! Det er jeg glad for at høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Synes bare du er pisse sej. Har så meget respekt for dig, og alt du har klaret dig igennem! Keep it up

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg har læst alle kommentarende i det indlæg du refererer til. De gode og de knap så gode. Og jeg forstår, lidt hen ad vejen hvad folk mener.
  Men jeg Elsker din blog.
  Jeg begyndte at læse den, da jeg for 3 år siden var nybagt mor- er stadigvæk taknemmelig for at jeg fandt dig dengang.
  Men ligesom mig kan jeg se at du er vokset med opgaven. Du har forandret dig. Det gør man- af mange forskellige grunde.
  Så mht. til de negative kommentarer… Jeg glemmer ikke at der sidder et menneske bag bloggen. Du er ikke perfekt- det er der ingen der er. Og det kan jeg ikke forvente af dig.
  Hvis man som udgangspunkt tror, at du er uærlig i dine indlæg- så ved jeg slet ikke hvad man laver herinde.
  Jeg tjekker dagligt om der er nyt fra dig. Og når der kommer flere sponsorede indlæg i træk- så tænker jeg at du nok har nok at se til. Og jeg har respekt for, at det her er sådan du tjener (nogle) penge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Har ikke læst alle kommentarerne men tænker at det er din blog og du kan gøre hvad du vil. Folk er jo ikke tvunget til at følge dig. Jeg kan godt forstå Alfred vil
  have chips til morgenmad, de smager jo så godt. Du skal næsten prøve at give ham det en morgen når i har ferie, det ville jo være ene bedste ferieting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey! Livet går op og ned. Og nogle dage rækker overskuddet ikke. Jeg er bare glad for, at der er nogen som dig, der viser begge dele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en af dine nye læsere. Jeg kan godt lide dine indlæg præcis som de er. Nogle gange er det rart at læse indlæg, hvor det hele er mere nede på jorden. Tusind tak for en super fed blog og jeg glæder mig til at læse hvad du nu finder på i fremtiden. Vi udvikler os jo alle sammen og det skal der jo også være plads til. Hav det fantastisk 😉 XOXO herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havetypen!