Tak for jeres bidrag!

Hej hej fra Zürich!

Her går det ganske godt! Jeg skal altid lige lande, når jeg tager herned. Det er jo ikke første gang jeg tager herned, faktisk er det nok egentlig 4. eller 5. gang – who’s counting alligevel, ikke?

Forståeligt nok så er I flere der gerne vil vide havd jeg egentlig laver her – men som den kloge kvinde jeg er, og som de kloge kvinder I ER så skal man jo ikke have læst med særligt længe for at huske, at jeg jo tog på date hernede helt tilbage i januar… så igen – I kan vel nok lægge to og to sammen, tænker jeg!

Anyways – så har jeg det efterhånden lidt stramt med når folk ønsker mig ‘goooooood ferieøøøøøøh’ når jeg igen har booket en flybillet til en underlig by i Europa 🙂 For det er virkelig det som Zürich er for mig! På ingen måde en rejsedestination der står højest på listen. Og der er ikke længere ferie, nærmere et besøg, som når man tager en tur til Jylland og besøger nogen. Og faktisk tager det kortere tid at komme til Schweiz end til Silkeborg – den lader vi lige stå lidt. Men når Mohammed ikke vil komme til bjerget, så må Lortemor jo stige ombord på et SAS (eller Swiss) fly og flyve de 1000 kilometer der lige pt udgør afstanden mellem en meget sød én og mig. Så det gør jeg!

Ej forglemme at det gør han jo også… Men jeg har bare lidt mere luft i kalenderen 🙂

zurich

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak for jeres bidrag!