Så skete det ENDELIG!

Kan I låne mig 25 kr?

imageDet er jo ikke så forfærdeligt længe siden, at jeg havde fornøjelsen af at rejse med UNICEF til Jordan.

Dengang stod den på Syriske flygtninge i lejre på den anden side af den syriske grænse.

En oplevelse jeg sjældent vil glemme – sådan noget sætter sig fast!

Efterfølgende lavede jeg en personlig indsamling, hvor blandt andre I, var med til at sende over 13.000 kroner videre til Unicef’s arbejde dernede. Det var helt vildt fedt!

De sidste par måneder har jeg lavet lidt arbejde for UNICEF, hvilket resulterede i en kampagne, hvor 5 andre seje bloggere til sammen har samlet over 30.000 kr ind.

Denne gang har fokus været en af de største tørker i Afrika. Kort sagt, så er tørke i Afrika jo ikke noget vi rigtigt beskæftiger os med længere. Der er jo ikke meget Breaking News over tørke i Afrika, vel?

Det et ændrer dog ikke på, at der lige nu er uoverskueligt mange børn der er på skideren, fordi at ekstrem tørke resulterer i underernæring og død. Det synes jeg er svært at tænke på.

Ergo har jeg atter søsat en indsamling, og hvad siger I til, at vi lige sparker røv endnu en gang – og lige får sendt til skejser afsted i en fart?

Det koster 740 kr at redde et liv – det vil sige, at knapt 30 af jer – samlet set, kan redde et liv. Og det er jo absurd at tænke på, at et par Angulus sandaler kan koste det samme som et liv.

Min indsamling er sat til 25 kr pr SMS – sendt til 1919 – teksten LORTEMOR giver en personlig SMS retur – samt pluspoint på karma-kontoen.

 

1 kommentar

  • anna

    Hvordan kan det være, at du blogger så sjældent for tiden?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skete det ENDELIG!