Føle, føle....

Så skete det ENDELIG!

Begyndte fandeme også at føle mig en lille smule unormal, og totalt udenfor når folk delte deres sorg med mig – det gør ondt når man mister en trofast ven eller veninde.

Rigtig ondt.

Og nu kan jeg tale med ved bordet, helt uden at føle mig malplaceret.

Vi taler naturligvis om, at det for første gang, i de snart 10 år jeg har boet i vores hovedstad, at nogen har snuppet min cykel. Og så endda på et vildt underligt tidspunkt.

Seriøst, min mindre pæne arvecykel, som har stået ulåst i et halvt år udenfor min have, uden at nogen har rørt den – så den første dag jeg parkerer den MED lås på ovre ved Sjælør Station, så er den væk.

Gik godt nok rundt længe og ledte, for det kunne da ikke passe at nogen ville gide at stjæle mit sølle, sølvfarvede lyn med barnesæde foran. Det er jo sygt irriterende at køre med sådan et på styret. Men så kom jeg i tanke om, at jeg havde fjernet sædet et par dage før, da Alfred er blevet for stor til det – og så er det super irriterende at jeg ikke også havde fjernet den dims sædet sidder på. Nej, ikke alene har tyven stjålet min cykel, men tyven har også gjort mit dyre barnesæde aldeles værdiløs. Tak. Tak, din kæmpe idiot.

Jeg er altid ganske vild med uforudsete udgifter i den dyre ende. Don’t we just love those?

Pis!!!!

image

2 kommentarer

  • Øj æv – jeg haderhaderhader at undvære min cykel, i Aalborg er de også som gribbe.

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • For pokker for irriterende! jeg kender det alt for godt! I sidste uge så jeg at min cykel var ved at blive stjålet og jeg fik hurtigt fat i nakken på den lille lort som sad på den. Herefter holdt jeg ham fast og ringede til politiet, vi fik begge en bøde, ham for at stjæle og mig for at fastholde ham (HVAD FANDEN SKER DER?!)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Føle, føle....