En pisse rar uge, jo!

WARNING! Udbrud kan forekomme…

Det kan sagtens være, at jeg er mærket af at have beskæftiget mig en del med UNICEF på det seneste. (at der findes vigtigere ting i verden) Men jeg er nu fuldt ud bevidst om, at man ikke kan gøre alt på én gang.

Det kan OGSÅ være fordi jeg er et skeptisk menneske af natur – det kan også være en helt tredje ting – who knows – men lige nu, hvor bryllupssæsonen er lige rundt om hjørnet, så kan jeg mærke at min indre  ‘anti-bridezilla’ bliver vækket til live.

Utallige Facebook-opslag omkring ‘vores catering har fucket up’ eller vores fotograf kan ikke komme alligevel’ eller ‘det band vi havde booket, er blevet opløst, fordi guitaristen har valgt at følge sine drømme og spille på harpe et andet sted, og nu ligger mit liv i ruuuuuuuiiiiiiiiiiineeeeeeer’ eller også er brudens sultekur ikke gået som planlagt, og den brudekjole som var bestilt og lavet PRÆCIS som satan-bruden, med horn i panden havde bestilt, den sad ikke lige som planlagt…. Åh, men jeg kan nævne i flæng.

Nu er det jo heller ikke skide lang tid siden at jeg blev single, og jeg må hermed advare mod at læse videre, hvis man er en af de heldige som har fået sin bedre halvdel ned på knæ, for at bede om evig troskab, til døden skiller eller indtil andre ting kommer i vejen…

Men kunne det tænkes, at mænd hopper ned på knæ, fordi de egentlig synes at deres kærester er mega awesome – og at de synes deres kvinder er mega lækre og alting – det ville jeg jo mene.

Så hvorfor er det, at SÅ mange awesome damer går HELT i selvsving så snart deres fangst nedlægger deres bytte med en ring og en tur i spa? 

Jeg er helt og aldeles en SUCKER for kærlighed. Det må man aldrig nogensinde tvivle på, men hvorfor hele konceptet ‘bryllup’,  forvandler selv den mest ‘sane’ og kloge pige til en sand klon af satans yngel, det forstår jeg simpelthen ikke!

Jeg vil jo mene, at mænd frier til deres kæreste, fordi de mener at de er ret awesome…. Så hvorfor forvandle sig til den diamentrale modsætning?

Og hvorfor bliver en bryllupsfest – en reel fejring af kærlighed – pludselig forvandlet til noget der minder om skak, tetris, perfektionisme og den perfekte kage?

Handler det ikke om, at man skal nyde at man har fundet den person man ønsker at dele sit liv med – og gerne vil fejre det med de bedste man kender? 

Jeg har været til smukke, smukke brylluper – og jeg lover jer – at de smukkeste er dem, hvor bruden ikke har sultet i 10 uger op til, og hvor gommen stadig kan genkende den kvinde han gik ned på (høhø) og hvor gæsterne, brudeparret og alle andre implicerede overlevede dagen og havde en fest!

I virkeligheden er det jo det der kommer bagefter der betyder mest.

img-thing

 

12 kommentarer

 • Christina

  SÅ rigtigt. Dejligt at det ik kun er mig der undres og brækker mig lidt over hysteriet. -og har ik været single i 11 år, og har fundet manden i mit liv MEN pga det der bryllups-masse-hysteri, ska vi kun giftes hvis det blir i hemmelighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna M

  SÅ enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  Jeg undrer mig også… der er mange kvinder, der netop går amok i slankekure, usa-agtig bryllupper og kjoler til 20.000-30.000. Altså de sluger alt råt, alt fra at man nu skal have prøvemiddage, bridesmaids, forlovelses-fester men smider samtidig traditioner ud som fx at manden skal designe buketten, da det jo kunne være, at den ikke blev heeeelt æstetisk korrekt? Og det mest ironiske er jo, at alle den slags bryllupper ligner hindanden! Tænk hvad man kunne planlægge i sit liv, hvis man lagde samme energi i, som nogen gør i en …. fest? Alle vores børnebørn vil ryste på hovedet og spørge, hvorfor alle har fotos fra slotte osv og hvorfor bruden kun er tynd på den dag og ikke resten af sit liv? Jeg føler virkelig at den næste generation vil se det som det værste pengespild.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Er det et tilfælde, at dette indlæg er udgivet 1 time efter, at Rockpaperdresses har skrevet, at deres fotograf sprang fra? 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi blev surprise gift på rådhuset og har endnu ikke fået holdt den fest vi egentlig gerne vil holde. Men en ting er sikkert jeg ønsker en fest hvor folk bliver til den lyse morgen fordi det er sjovt, en kjole der sidder løst nok til jeg kan spise alt den lækre mad, en fest der er så low key at vi har råd til at invitere alle vi kan komme i tanke om og hvor min far ikke har ligget søvnløs i 14 dage foRdi der forventes at han holder en tale…. Sådan en fest man selv ville elske at blive inviteret til 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hørt! Haha.Jeg er så enig med dig, og det er helt befriende, at det bliver sagt højt! Jeg er dog alligevel lidt ambivalent ifht. emnet. På den ene side er jeg 100% enig med dig, men på den anden side kan jeg sagtens sætte mig ind i, at man gerne vil se ekstra godt ud på sin bryllupsdag, og måske liiige tager et par ekstra gange i træningscenter i ugerne op til brylluppet. Den slags gør jeg allerede nu, hvis jeg har en badeferie eller en tæt venindes/familemedlems bryllup at skulle til. Problemet bliver nok, når alt det ydre begynder at tage overhånd, og selve dét brylluppet egentlig symboliserer, falder i baggrunden. Og det vil jeg give dig ret i, at det gør det efterhånden! Åhh håber virkelig ikke jeg selv bliver en bride-zilla haha! Forresten, vildt Nice at du er begyndt at blogge mere igen. Elsker din blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Pelc

  Vores bryllup blev planlagt på 3 uger, det kostede 6000 kr og der var lige knap 70 gæster.
  Jeg drak mit første glas hvidvin kl. 9 om morgenen, der var harmonika sanglege og det var virkelig en sjov fest. Fyldt med kærlighed, gin og tonic og lækker mad – som alle vores venner og familie havde lavet til os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Sikke dog et lækkert og jeg-er-total-enig indlæg !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  HA HA WORD!! læste fornylig et opslag fra en blogger (ingen nævnt, ingen glemt) om at fotografen var sprunget fra til brylluppet og verden lå i ruiner. Tænker også at der er nogle, der trænger til at slippe kontrolgenet lidt og give perfektionisten en pause… Sjovt nok er det ikke alle de små detaljer, der gør, om bryllupsdagen bliver mindeværdig – det handler mere om hvorvidt man gifter sig med den, man elsker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja

  HØRT….. og hvorfor er det at alle bloggere skal giftes lige nu.. er sååå kedeligt at læse om

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En pisse rar uge, jo!