Kan man holde FOR meget ferie?

Hjemme igen – turen, der blev længere end planlagt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er SÅ meget mandag idag… Alfreds første dag i børnehaven, efter næsten 5 ugers ferie. Sjovt nok havde han ikke synderligt meget i mod at turen gik aus børnehave her til morgen. Men igen, han havde også sine nye Minions sko på, og han glædede sig nok også ret meget til at se nogle af sine homies igen.

Jeg har bestilt en mandags-kop – dobbeltshot kaffe og sødmælk og nu sidder jeg med rumpen i stolen, for nu skal der arbejdes.

Havde en ret så rar ferie, både sammen med Alfred, og heldigvis også uden.

Søndag, efter jeg havde afleveret ham, gik turen til Fyn, hvor jeg blev hentet i Odense og så kørte vi til Jylland, hvor den stod på sommerhus ved vestkysten. Onsdag var vi tilbage i København, hvor den stod på premiere på ‘Bad Moms’ – mere om det en anden gang.

Nu skal det nemlig handle lidt om en ø, placeret mellem Sjælland og Jylland – nemlig Samsø. Var der for nogle år siden, hvor jeg travede rundt med en meget lille og tyk Alfred, og det var sådan en dejlig tur og jeg har altid drømt om at tage tilbage dertil.

Heldigvis skulle der ikke meget overtalelse til, før Schweizeren havde verdens største ja-hat på – han ville da skide gerne med. Så han havde pakket telt og den helt store omgang survival-grej – inklusiv schweizerkniv og telt. En imponerende samling af vildmands-ting og sager. Jeg kom bare med en sovepose og et liggeunderlag, det var lykkes mig at finde efter Grøn Koncert i Valbyparken.

Vi havde på forhånd tjekket steder ud, hvor man må ligge i telt, så vi var ret forberedte på, hvordan ruten skulle se ud. Vi havde lånt cykler, så vi tog toget til Kalundborg og cyklede ombord på færgen og blev smidt af i Ballen Havn.

Her blev vi mødt af modvind og bakker – og jeg mærkede langsomt, hvordan mine romantiske forestillinger forduftede… Jeg havde cyklen med kurven foran, så det var mig der skulle køre med 4 liter vand, 4 liter rødvin og mad til 3 dage… Og det var lortemor ikke specielt glad ved. Men efter lidt brok, så gik turen mod Onsbjerg, hvor vi skulle sove den første nat. Schweizeren viste lige, hvordan man på rekord tid slår et telt op og så blev der tændt op for gasblusset, så vi kunne få noget mad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er jo ikke gourmet som sådan, men det er altså skægt nok når det kommer til stykket. Man får i hvert fald brugt sin fantasi, når man har begrænset plads og få råvarer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der kommer selfølgelig meget mere om turen, samt en lille guide om man vil, løbende. Nu ville jeg bare lige sige hej – og så fortælle lidt om hvad jeg har lavet. Og vise jer hvordan en solnedgang kan se ud, når man holder nogen i den ene hånd og en kop billig vin i den anden <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man holde FOR meget ferie?