Ich bin ein genbrugs-haj!

Komfortabelt, med en snert af slutty.

Indeholder affiliate

Nå, nu bevæger jeg mig lige ud på usikker grund, her… 

Meeeen, det er ved at være et par år siden jeg har skrevet lidt om den der krop! Ikke fordi jeg som sådan skal gå i detaljer, men her knap 4 år efter jeg pressede noget stort ud af noget småt – så er status lissom at jeg ikke længere kan undskylde mig med: Jamen jeg har jo født et barn – derfor må jeg gerne gå i forvasket Sloggi og gamle 3-paks bomulds-helveder fra H&M!’

(Det må man selvfølgelig gerne, og også alt det man vil – men tænker, at I er med på hvad jeg mener)

Det første jeg gjorde da jeg blev single, det var at gå ud og købe en shitload af semi-slutty undertøj.

Ikke fordi jeg skulle ud og være slutty, men simpelthen for min egen skyld. Jeg tog samtidig pulsen på kropssituationen og konstaterede, at min krop egentlig godt kunne tåle at blive vist frem, uden at folk ville tænke ‘ad’ og så begyndte jeg at tage mig lidt bedre af den.

En del af det med at tage sig godt af sig selv, det handler ikke kun om at spise god mad og købe en pæn kjole i ny og næ – for mig handlede det også om at jeg gerne ville føle mig pæn inde under mit tøj. Jeg smed stort set alt mit gamle og udtjente undertøj ud – og så købte jeg nyt – og RART undertøj.

Der er to mærker jeg tyer til, når det kommer til hvad der gemmer sig under mit tøj.

Det ene er Ganni, og det andet er Calvin Klein.

Ganni:

Fordi det er en smule dyrt, så har jeg valgt to af deres basic toppe, som er så bløde og lækre, at jeg nærmest ikke mærker at jeg har det på. Der er intet der gnaver eller strammer til – og så kan jeg godt lide at det er super smukt lavet og sidder godt.

Jeg er ‘velsignet’ med ret små kasser, så det er problematisk at finde toppe, der rent faktisk sidder stramt nok. Og det må jo for guds skyld heller ikke stramme for meget – for så er der ikke meget tilbage!

Deres toppe fås i både sort og sarte farver. Jeg har en af hver. Altså en lys og en mørk.

ganni toppe

 

Deres underdele er mindst lige så bløde og rare, men jeg må indrømme at jeg også bruger mine toppe sammen med andre underdele i samme farver. Ellers går det hen og bliver lidt pricy, hvis man skal have to, tre underdele.

Kort sagt, så synes jeg at Ganni er et mega fint eksempel på, at man ikke behøver at være super slutty i sit valg af undertøj, hvis der skal tændes op i ilden derhjemme – eller som jeg beskriver – at man egentlig bare gerne vil klædes fint på både udvendigt og indvendigt.

Find det hele her – og til priser fra 140,-400,- en del er endda sat ret meget ned 🙂

En anden favorit, og som nok også er det jeg bruger allermest:

Calvin Klein

Kan ikke rose det nok. Jeg har stort set alt i CK – toppe, BH’er, hipsters, almindelige underhylere og g-streng. Og så har jeg lange bukser også.

ck smalle toppe

De kan holde til ALT! Kogevask – almindelig vask og tørring. Mega fan.

ck brede toppe

Og mine favoritter:

ck mom pants

Bukserne har jeg købt en str. større end jeg normalt bruger, så de er lidt løsere. Men det er jo op til en selv, hvordan man gerne vil have det.

Calvin Klein er ret nemt ifht størrelser, da de kører de simple s-m-l-xl i både undertøjet og bukserne. Jeg er normalt en xs – og mine bukser er i s – toppene har jeg i s, og det samme med underdelene. Så det er så basic og nemt som det kan være.

Find hele udvalget her – priser fra 159,-389,-

Skulle der sidde nogle derude og tænke – ‘For helvede da! Jeg har jo store kasser!’ Så kan jeg trøste med, at jeg har set usandsynligt mange piger med kæmpe silikonebryster, presse sig ned i de her toppe – så no worries, damer. I, der er velsignet med større kasser end mig, I kan også godt være med 🙂

Så alt i alt kan jeg altså godt anbefale at tage pulsen på indholdet i undertøjsskuffen. Er sikker på, at både en selv og ens bedre halvdel (hvis man har sådan en) vil værdsætte lidt nyt i den kategori.

Hell, måske kan man ligefrem lokke dem til at betale for det 🙂

 

 

3 kommentarer

 • Julie

  Så lækkert med lidt inspiration! Jeg har født en datter for tre måneder siden, og sagde netop til min kæreste igår, at når jeg har fået lidt flere af graviditetskiloen af og kan lægge amme-BH’erne på hylden, så skal jeg ha’ skiftet alt mit kedelige, forvaskede undertøj ud med lækkert og nyt! Tror jeg vil tjekke CK ud efter din anbefaling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Fedt at du kunne bruge indlægget til noget 🙂 Det er i hvert fald en kæmpe forskel det gør, synes jeg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Fedt med sådan er indlæg! Jeg må ud at have far i noget af det smukke fra Ganni 😌

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ich bin ein genbrugs-haj!