A cake a day ....

Beklager, men det er jo snart tid….

– Indeholder affiliate –

NB! I dag giver Boozt – 15 %WHEAT (samt Geox, Name It, Petit Bateau)

Koden hedder 15SUNDAY 

Så, for helvede…. Det er september og det betyder nye posteringer og lidt ekstra sving med dankortet. Alfred skal pakkes ind – og godt ind, for han bruger jævnt lang tid udenfor hver eneste dag når han er i børnehave. Desværre har jeg erfaret, at han er vokset ud af sidste års flyverdragt, thermosæt og naturligvis også sko og støvler. Typisk.

Jeg er i tvivl omkring det med sæt eller en hel flyverdragt, men jeg ved i hvert fald, at han skal have et nyt sæt til de kommende måneder. Han skal selv kunne tage det af og på, så umiddelbart er jeg hooked på et sæt – men må lige høre ham, hvad han mener inden jeg klikker det hjem. Især fordi han altid har en halv spand med hjem i underbukserne efter en god dag i sandkassen!

Jeg erfarede sidste år, at jeg skulle have været hurtigere på aftrækkeren. Pludselig blev det meget koldt og meget vådt, og så fik jeg travlt. Og så var det udsolgt de fleste steder.

I år skal det være simpelt og rart, og så skal det ikke være for dyrt.

Ergo er valget faldet på Wheat – tænker at der må være en årsag til at det har været så populært de seneste par år?

wheat heldragt

                                                                                          Wheat thermo suit 349,-

wheat drengesæt

                                                                    Thermo jakke og bukser – hhv 299,- og 199,- 

wheat pige sæt

                                                                  Thermo jakke og bukser – hhv. 299,- og 199,- 

 

5 kommentarer

 • Kaya

  Wheat er rigtig lækkert, i år skal hun have et nyt sæt da hun selvfølgelig igen er vokset ud af ALT ligesom 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg har desværre ikke gode erfaringer med wheat til min datter, da bukserne sad dårligt på hende. Jeg ville dog klart vælge todelt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg synes Wheats termojakke er alt for kort på maven. Ihvertfald til min søn som er en lang slank knægt.
  Synes kvaliteten er top lækker, men til gengæld en smule for tykt, hvis man gerne vil bruge jakken i de lune efterårs- og forårsmåneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Mener din søn er på alder med min datter (hun er 3!), men vi har to-delt termo fra wheat. Vi er super glade for det, smukke farver, men ikke mindst god kvalitet. Og så er der flere muligheder fordi det et todelt 🙂 min datter er høj og slank, og det passer hende fint 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A cake a day ....