En af de gode weekender!

Dagen i dag

I morges gjorde jeg det der med at sove indtil jeg vågnede. Efter mange, mange år som snoozer og derefter nogle år med et menneskeligt vækkeur, så er det ret underligt at vågne helt af sig selv. Men de sidste par ugers dårlige søvn har kostet på kræfterne, og derfor var det mere end bare rart at vågne op fordi min krop synes at nu havde den sovet nok.

To kopper kaffe, et bad og to tøjskift senere, hoppede jeg op på jernhesten med kurs mod Andedammen. Jeg skulle ind og arbejde i et par timer, inden hele kontoret var inviteret til boglancering. Mere om det i et andet indlæg 🙂

Der bliver så fint inde på kontoret! De møbler pigerne havde bestilt for flere måneder siden er endelig ankommet, så alt begynder virkelig at tage form. Vejret synes jeg, begynder at volde mig lidt problemer i forhold til min cykeluniform. Det er simpelthen så svært at klæde sig godt nok på til det her sene sommervejr. Det er både koldt og varmt. På samme tid.

Et hurtigt kig igennem min garderobe konstaterede at jeg virkelig mangler tøj til efteråret. Det sucks når man er på røven. Dog mødte jeg en dame til boglanceringen, der havde den fineste kjole på, og jeg tog mod til mig og spurgte hende hvor hun havde købt den. Tænkte med det samme, at den garanteret var både dyr og gammel og helt sikkert ikke til at finde, men næh!

(reklamelinks) Den er lige HER og til verdens fineste pris! Kæmpe WIN! Måske jeg endda kan finde råd til at snuppe den i begge farver.

Nu er jeg hjemme igen, godt træt – men tog mig også god tid på cyklen hjem! Som jeg rullede ned ad Istedgade, ramte eftermiddagssolen mig med et brag. Så jeg hoppede af, og spadserede hele vejen ned til Enghavevej.

Håber I har haft en dejlig dag!

cykel

Kjolen er fra Ganni 🙂

3 kommentarer

  • Jeg vil bare gerne vide hvor din helt vidunderlige cykel er fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg mangler også efterårs-tøj efter tiltrængt og meget grundig tøj-udsmidningsprocess. Og når man ikké lige er modeblogger med sponsorater eller en lottogevinst-ejer, kan jeg godt se, jeg må forsøge at gøre en indsats for at få købt lidt lækkert på bud snarest 🙂

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af de gode weekender!