Når man er bange for at nyse

Jagten på varmen

gettin ready

Indeholder reklamelinks

Så var det lige at efteråret ramte DK – og vi er nu nået til den måned der ALTID trækker tænder ud (og får dem til at klapre) hjemme hos mig. Jeg ved nemlig ikke helt hvad der sker, men det er som om at varmen ikke rigtig bliver tændt for i de her gamle lejligheder før det er RIGTIG koldt. Problemet er bare, at min lejlighed er forholdvis dårligt isoleret. Det er hverken mine vinduer eller min havedør der er problemet, men nærmere de vægge hvor jeg har paneler. Det er som om kulden kravler lige ind.

Jeg er så småt ved at pakke sommertøjet væk og ville så pakke vintergarderoben ud – kun for at konstatere at den er yderst sparsom. Jeg har let ved at fryse, og har stort set altid kolde hænder og kolde fødder, og de lækre joggingbukser i cashmere jeg købte sidste år, de har kæmpe huller i skridtet og er nærmest til at kassere. Ret ringe, hvis man spørger mig. Men så ved jeg bare, at det er spild af penge at kaste 1500 kr efter dem igen. Men igen, har virkelig også brugt dem meget.

Jeg var skide heldig at finde en god strik på et loppemarked her for et par uger siden, men jeg skal have en god basisafdeling af lune ting – og det skal være nu, nu, nu!

Heldigvis har jeg fundet nogle rigtig gode basis toppe til virkelig billige penge – f.eks DENNE HER til kun 159,- som fås i 4 farver, hvoraf to af dem skal bo på mig.

Desuden vil jeg rigtig gerne have DENNE HER også, da jeg synes den er så fin i farven – og måske endda også lun nok til at holde mig varm udenfor. Og 249,- er sgu også en ret fair pris.

Og så er der naturligvis også et massivt behov for de perfekte sweatpants, for sådan nogle mangler jeg nemlig også. Også de er absurd billige!

Er efterhånden ved at have styr på Alfreds garderobe – jeg venter lige på nogle gummistøvler jeg har bestilt til ham. Han er nemlig vokset ud af dem han havde (typisk) og som den dårlige mor jeg lige pt føler mig som, fordi jeg ikke nåede at bestille dem inden regnen begyndte at pisse ned udenfor, så er jeg ved at være lidt utålmodig. De må godt komme nu, inden børnehaven hænger den der seddel op med ‘DIT BARN MANGLER GUMMISTØVLER, DIN UOPMÆRKSOMME OG LANGSOMME MOR-TYPE!’

Har trodset min egen smag, der ellers foretrak ensfarvede gummirøjsere, og købt et par hvor der er så mange Minions på at det halve kunne være nok. Så den dårlige samvittighed vandt over æstetikken. Men what the hell, er sikker på at han bliver lykkelig!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man er bange for at nyse