Hvem vil være med til at snakke om tissemænd?

Jeg har drukket kaffe med….

“Det hårdeste har helt klart været at vinke farvel til familielivet. Og så rejse sig igen.

Hvordan har du rejst dig? 

Jeg tog to måneder, hvor jeg drak virkelig meget rødvin, røg virkelig mange smøger og hørte virkelig meget Jeff Buckley. Og så mærkede jeg bare efter. Jeg tillod mig selv at have det skide dårligt, og så hankede jeg op i mig selv. For på et tidspunkt bliver man bare virkelig gammel af at drikke så meget vin og høre så meget Jeff Buckley. Og så satte jeg noget heavy metal på i stedet, og var vred. Og så gik jeg på Tinder.”

Dygtige Sillewho – som har lavet et ret fint interview med mig over en kop kaffe. Og I kan læse det lige her 🙂 

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem vil være med til at snakke om tissemænd?