Bermuda Trekanten for tøj og andet gøjl

Pak bollerne godt ind, så er du godt kørende!

Sponsoreret

800px-Testosteron

Sig hej til mande-molekylen (kvinder har den også, bare ikke i samme mængde….) Det er denne fætter, der spiller en ret central rolle i alle de der træk vi kan nyde så godt af hos dem der mænd. Den er nemlig med til at udvikle de maskuline karaktertræk. Og som fan af hår på overkroppen, skæg og et par andre ting der er gemt godt væk under tøjet, så hilser jeg den velkommen!

Testosteronen udskilles via noget jeg har snakket om på bloggen før – nemlig testiklerne. Dem som Alfred nu vælger at kalde for klunkerne. Inden da var vi inde på både nosser, boller og kugler. Kært barn har mange navne.

Efter den har forladt bollerne/klunkerne/testiklerne/nosserne/kuglerne – så sendes den direkte ud i blodbanen og videre derfra ud i resten af organismen. Måske det også mængden af den, der gør at mænd er væsentlig bedre til at hænge lamper op og bruge en slagboremaskine.

Men…..

Testosteronniveauet hos danske mænd er dalende.

En tidligere undersøgelse af dansk hospital, peger på, at danske mænd tilsyneladende har mindre af det mandlige kønshormon i dag end for 50 år siden. At mænds testosteron er dalende, kan desværre give lavere sexlyst og lavere selvtillid.

Det har vakt Opel Danmarks interesse, da de ved, at det kræver sin mand at købe sin første stationcar – fx en Astra Sports Tourer som Opel netop har lanceret i år. Opels bilforhandlere oplever også hver dag, hvordan den moderne mands overgangsritual til voksenliv i virkeligheden sker, når han skal købe sin første stationcar og dette stiller store krav til manden og hans selvtillid – både som forsørger, far og fanden-i-voldsk ven.

Og jeg tænker – måske også evnen til det der med lamper og boremaskiner. Og hvad med brændehuggeri og evnen til at lave et bål fra scratch? Kan man overhovedet regne med at han kan lave ild længere? Det tog eddermame Tom Hanks ret lang tid i ‘Cast Away’.

Ny undertøjskollektion fra Opel gør tøsedrenge til mænd – og de kan erhverves ganske gratis!

Ride Comfortably by Opel er designet med inspiration fra tysk bildesign og danske lingeri-eksperter. Koblingen mellem bil- og lingeridesign har ikke været svær at identificere for Opel Danmark. De har nemlig lanceret de testosteronvenlige underbukser med udgangspunkt i features fra den nye Astra Sports Tourer, især med fokus på design, ventilation og materialevalg. På designfronten er de moderne linjer i Ride Comfortably by Opel ikke blot for synets skyld. Komfort er en hjørnesten i designprocessen, hvorfor der i underbukserne er udviklet en gylp inspireret af linjerne i samtlige af Opels bilmodeller, der sørger for nem adgang til mandens manddom.

Ventilation er, hvad enten det er i bilen eller mandens underliv, uvurderligt. Derfor er den innovative vævningsteknik i Ride Comfortably by Opel ligeledes en vigtig feature i de nye underbukser. Et varmt underliv er lig med ukomfortable omgivelser og kan næppe booste mandens testosteron synderligt. Derfor er der til underbukserne valgt en netstruktur, der ventilerer mandens ædlere dele – her inklusiv de før omtalte nosser/klunker/testikler/boller og skaber et klima, der kun overgås af commando-teknikken. Sidst men ikke mindst er der ikke gået på kompromis med materialevalget, hvorfor underbukserne er produceret i 100% bomuld. Det valgte materiale tilpasser sig mandens kurver – fra tyk til tynd og fra stor til lille – og lader underlivet ånde optimalt.

De testosteronvenlige underbukser er gratis og kan bestilles på ridecomfortably.dk.

#Ridecomfortably #Opel #AstraSportsTourer

opel kampagne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

4 kommentarer

 • Cecilie B

  Hmm, jeg forstår ikke helt, at du gider lægge spalteplads til den slags gammeldags kønsrolle-reproduktion, må jeg ærligt sige.

  Altså fint (rigtig godt faktisk) at sætte fokus på mænds hormonbalance, men ærlig talt? “den moderne mands overgangsritual til voksenliv i virkeligheden sker, når han skal købe sin første stationcar og dette stiller store krav til manden og hans selvtillid – både som forsørger, far og fanden-i-voldsk ven.”
  De fleste, som er fædre, er vel sjældent eneforsørgere, køber vel sjældent bilen som overgangsritual, men sammen med den, de skal køre i den sammen med og hvis ens fanden-i-voldskhed over for ens venner eller ens selvtillid afhænger af bilvalget, så er det da egentligt ærgeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Op med humøret 🙂 det er en kampagne (og et indlæg) der skal læses med en pæn omgang sarkasme. Personligt synes jeg egentlig at videoen og konceptet er ret godt fundet på. Derfor får det også spalteplads hos mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Trine det der er sgu hylende morsomt 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Den var nu ret morsom!! Forstår godt du gav den noget spalteplads i bloggen.. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bermuda Trekanten for tøj og andet gøjl