Ad, mor - det kan jeg ikke lide!

Død og ødelæggelse. Anyways. I det mindste kan jeg dele en rabatkode.

image

Indeholder affiliate links.

Aaaaarrrmen, altså. Jeg elsker jo det der barn. Helt op til månen og tilbage igen. Men sandheden er også, at jeg lige nu bruger ret meget tid et andet sted, fordi at der er brug for mig.

Så her til aften, hvor min arving har lukket sine øjne for i dag, vil jeg blot tjekke ind og sige hej – og håbe at I har haft en dejlig søndag. Det har vi.

Vi er stadig i gang med at vænne os til at vi ikke sover middagslur længere, så der er nogle timer der er MOTHERFUCKING svære.

Jeg ville gerne have lavet et pisse fedt indlæg til jer om, at Boozt har – 20 % på alle køb over 999,- i dag, men jeg har ikke nået det før nu. Koden er btw MSS20

Til gengæld har vi puttet, fodret heste og set masser af tegnefilm. Jeg kan jo ikke nå alt.

Har max pres over det, når jeg kan se at alle andre bloggere når at dele koden før mig, og så bliver jeg jo max stresset. Så tænker at I allerede har nået at kigge forbi og købe ind til den kolde tid vi går i møde.

Hvis I til gengæld mangler noget at lave, så kan jeg dele mit armod over, at jeg skal til Schweiz om tre dage, og derfor ikke kan nå at bestille denne her hjem i tide til den fest vi skal til.

For helvede da også. Der er da heller ikke retfærdighed til i verden.

Til gengæld har jeg haft gode timer herhjemme, hvor jeg har haft lyst til at hoppe ud af vinduet, kramme og dele kærlighed ud. Så alt godt her. Men helt ærligt, så har jeg det mest bare sådan her…. Og det er også ok. I morgen er det mandag. Og jeg siger ikke at det nødvendigvis er bedre – men vi vender en side og så ser vi fremad. Ik?

Tror måske det er min måde at lave en status over hvordan dagen i dag har set ud. Kunne sagtens have skrevet om hvor mange gange jeg har forsøgt at rydde op efter tog-kaos og bil-ræs, men jeg efterlader det til fantasien og vedlægger i stedet et billede af et metalband fra 80’erne, da det langt bedre fortæller om hvordan jeg selv tænker jeg ser ud lige nu. Det er pretty much det som energien rækker til:) Udover at dele en rabatkode med jer, som på alle måder skal nås, da den er med til at smide mad på bordet i næste måned. There you have it. Ps. Er også blevet revet til blods af en kanin i dag. Den havde åbenbart ikke lyst til at blive krammet…. lorte kræ….

image

 

 

 

 

11 kommentarer

 • Maja

  Kan den ikke købes i en butik??? 🙂
  Tænker den vil være SÅ fin til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Det kan den helt sikkert godt, men jeg har SÅ dårlige erfaringer med den der ligger her i Kbh – mega dårlig service og sjældent ting på lager. Så jeg krydser fingre for at jeg kan finde den ASAP!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg forstår simpelthen ikke det her indlæg. Sorry, men hvad er intentionen med det (udover at dele rabatkoden)? Og hvilken død og ødelæggelse indeholder dit indlæg, som overskriften indikerer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Tror måske det er min måde at lave en status over hvordan dagen i dag har set ud. Kunne sagtens have skrevet om hvor mange gange jeg har forsøgt at rydde op efter tog-kaos og bil-ræs, men jeg efterlader det til fantasien og vedlægger i stedet et billede af et metalband fra 80’erne, da det langt bedre fortæller om hvordan jeg selv tænker jeg ser ud lige nu. Det er pretty much det som energien rækker til:) Udover at dele en rabatkode med jer, som på alle måder skal nås, da den er med til at smide mad på bordet i næste måned. There you have it 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Hov, glemte også at fortælle at jeg er blevet revet til blods af en kanin der der ikke havde lyst til at blive holdt. Dermed tænker jeg at overskriften er ok <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Trine

  Jeg nyder dine personlige indlæg. Det er dem, der “gør det for mig” her på din blog. Jeg forstår godt, at maden skal på bordet vha. links osv., men øv, at jeg lige havde sat mig tilrette og glædet mig til lidt ordlækkerier istedet for det som alle andre har blogget om i dag… shit hvor er det trættende, så jeg undgår de indlæg. Du havde godt nok skrevet “rabatkode” i overskriften, men tænkte det nok bare var en sidebemærkning (og ikke en clickbait ting). Så blev ski lidt skuffet. Jo fordi, jeg er vild med dine “rigtige blogindlæg”.
  Anyhow, du er altid så sød til at modtage kritik (og det her er jo egentlig også ros), for jeg synes lidt, det ikke ligner dig/klæder din blog. Hvilket jeg jo selvfølgelig SLET SLET ikke skal bestemme.

  Rigtig god søndag og mandag til jer 🙂
  Og hepper på posten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Jeg lover at der nok skal komme rigeligt med det ægte og gode indlæg snarest 🙂 No worries!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg synes i øvrigt dette indlæg er fint. Sådan en lidt rodet kasse af “det jeg lige tænker på lige nu”.
  Ikke den største læseoplevelse, men sådan hverdags-sludder på måse vi kan komme til når vi er trætte. Jeg skimmed så også kun overskriften og troede så også den referere til noget med en træt mor. Så jeg blev ikke skuffet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Vi har også Gina Tricot i Zürich – mener der ligger en ved Jelmoli, og ellers sender de også til schweizeradresser, hvis dit kjole crush ikke går over 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Migge

  Hvem vandt din sidste legetøjs konkurrence??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ad, mor - det kan jeg ikke lide!