Om at gro til i lort man ikke bruger.

From Zürich with loooove.

Så blev det søndag – og selvom jeg landede i onsdags, så er tiden fløjet afsted. Sådan er det vel, når man har det sjovt.

Jeg havde ikke flere deadlines – ikke flere mails der med død og helvede skulle besvares da jeg tog afsted. Så det var med de alle bedste intentioner, at jeg boardede flyet nach Zürich.

Jeg har aldrig nogen planer til de dage jeg er her – det er sådan en lækker blanding af ferie/hverdag – og det er helt fantastisk.

Så selvom Schweizeren tager på arbejde på alle hverdage fra 8-18, så nyder jeg virkelig at have alle de timer om dagen, hvor jeg bare kan koble af og stene Netflix. Tage et karbad (for det har ALLE i Zürich åbenbart) og købe ind til aftensmad. Så kan jeg være hende der vasker op og hygger lidt om det hele. Han vil næppe indrømme det, men jeg tror han nyder det lidt.

Jeg er taget til Schweiz med 500 kr på lommen, så jeg er en cheap date i disse dage, men jeg sørger for at være hende der betaler for de to øl, eller selv køber morgenmad – så sørger han for at være den der køber trøffel ind til pastaen og betaler for de tre timer vi lå i blød i det termiske bad på toppen af en høj bygning i går aftes. Perfekt balance.

Der er langt fra Sydhavnen og til Zürich, og kontrasterne er mange. Men det er her den bedste ske findes – og det er her jeg ler allermest <3

mig-zurich

 

12 kommentarer

 • Det lyder helt og aldeles perfekt og hvor er det dog befriende at høre hvordan kærlighed ikke altid behøver at være en hassle og en verden hvor alt altid kan rettes til og rettes ind. I mine ører får du det bedste fra begge verdener – også selvom det selvfølgelig betyder savn en gang i mellem ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Er SÅ misundelig på dine mange ture til Zürich! Og ja alle i Schweiz har badekar. Elsker at besøge min søster, som bor i Schweiz og tage et langt karbad:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh, det lyder skønt! Tænk at have badekar – burde være en menneskeret.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Åh altså, hvor det her billede bare emmer af kærlighed og hverdagslykke 💘
  Det er dig jo SÅ velundt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver så glad på dine vegne over at læse dette! Du fortjener det SÅ meget <3 Og hvor lyder det dog helt fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Åh. Hvor lyder det RART! Jeg synes, det er lidt (fucking meget!) fint, at du har fundet dig én, der bor i Schweiz. Jeg ELSKER det land. Tag til Lötschental, hvis I vil stå på ski OG opleve fine traditioner (især Fastnacht!) OG spise fantastisk mad (med OST som omdrejningspunkt) OG nyde fanTASTISK alpeluft! ÅH, hvor jeg savner det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Er det hans hjem du sidder i? For i så fald, credit til din fyr for at have god stil !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg fandt også min danske mand i Zurich og efter 9 1/2 års pendleri, 2 børn og 1 vielse senere er vi idag alle samlet i Danmark uden badekar. Kæmpe tillykke med kærligheden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Det lyder simpelthen så skønt! Nyd det, det er fuldt ud fortjent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh det lyder altså helt perfekt på den dejlige uperfekte måde. Dejligt at læse at du er lidt lykkelig. Det fortjener du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvis du skulle blive træt af Netflix og karbad (er det mon muligt..?!) så kan jeg anbefale dig at tage forbi Rapperswill. Det er en hyggelig lille by som ligger ca 30 min fra Zürich med toget😊 Nyd skeen – det er meget fortjent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg har fulgt din blog siden kort tid efter Alfreds fødsel, og jeg må bare sige at du kan skrive så man føler dig. Jeg har følt med dig over alt det du har været igennem, haft ondt i maven og været trist på dine vegne. Og nu skriver du så man bare må glædes for dig, man får sommerfugle i maven for dig. Hvor er det dejligt at du har fundet lykken i Zürich.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at gro til i lort man ikke bruger.