At date med blog-baggage.

Hvad fanden skal jeg tage på?

Indeholder affiliate link/betaling pr. klik

Sent her til aften, mens Alfred ligger og snorker ved siden af mig, der er jeg gået i tænkeboksen.

Der sker nemlig det, at jeg skal på tur igen i næste uge. Og at jeg er blevet hevet med som nogens date til nogens fest. Nogen skal forloves. Og jeg har intet at tage på. Hverken sko, kjole eller taske til at opbevare dullegrej eller noget.

Og når min økonomi er sparsom, så stresser det en smule at skulle til fest i et land, hvor en Ferrari er en selvfølge, og hvor tasken gerne skal skrige rigdom og evig ungdom.

Aj, det er selvfølgelig bare pis. Altså det med bilen og tasken. I virkeligheden, så er Zürich så meget mere end dyre biler og andet i den dur. Men jeg overvejer nu alligevel at klikke denne her hjem, i det mindste bare for ikke at føle mig underdressed. Hvad siger I? Synes den er virkelig pæn – og så til 299,-

Ikke desto mindre, så ville jeg bare lige dele. Er begyndt at holde rigtig meget øje med nyheder på denne her side. Det passer lidt bedre til mit budget lige pt. Og de har ret mange flotte ting til meget fair priser.

76048900004_m

 

8 kommentarer

 • Alternativt: Kom forbi og lån noget af mig?

  Og yay! Forlovelsesfest i Alpelandet er da for fedt!
  Dengang jeg boede i Schweiz var de meget konservative og sådan.. Formelt klædt til formelle anledninger – og fyrede de den fuldstændig for vildt af på absolut mest uformelle vis samtidig. Elsker den kontrast, der er dernede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   De er virkelig forskellige dernede i alpelandet! Heldigvis er jeg for det meste omgivet af danskere eller folk fra Skandinavien. Og de er sgu ret normale!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes nu heller ikke, at de ikke var normale 🙂 Elsker Schweiz. Pønser på at flytte derned igen. Ja. For real.

   Anyhow. Tøjlån gælder stadig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Jeg er bare blæst omkuld over hvor stor forskel der er på det at være rig, alt efter hvor man bor henne og hvad man laver. Og hvordan man viser det. Det er sjældent jeg har set SÅ mange dyre biler, som i det område i Zürich hvor bankerne ligger. Har aldrig set så mange Batman-biler samlet på ét sted! Wow!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja når “konebilen” er en Porsche Cayenne og “familiebilen” er den allerstørste Range Rover, der er produceret, så ved man godt, hvad klokken er slået. Og det er bare normalen.
   Så kommer de vilde biler derefter. Love it!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Får du også penge pr klik hvis det er den samme IP-adresse (?) der klikker flere gange? Hvis ikke, gider jeg nemlig ikke sidde og åbne en masse faner 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Den er superflot 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ASOS.com er værd at tjekke ud, her er altid nogle gode catch til meget rimelige penge – OG tilmed gratis fragt (og kampagne koder ofte). Det kræver bare lidt tid, at finde den helt rigtige kjole, for der er mange at vælge imellem 🙂 Men det er tiden værd.

  Søg på Dresses – og tjek herefter boksen “Party dresses” af (venstre side) – vælg derefter “Sort by” -> “Price low to high” (højre øverste hjørne) – og voila!

  Der er mange lækre i velour og blonder – super hot lige for tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At date med blog-baggage.