Folk, der stikker til ens usikkerhed, dem har fanden sgu skabt!

Man har et standpunkt, indtil man pludselig ændrer mening!

tiny-tiny-taeppe-mig

annonce billede

Jeg er vokset op med væg til væg-tæpper, tørrede blomster og svampemaling på væggene. Alle de dejlige tendenser fra midt 80’erne og hele vejen op gennem 90’erne med sange som Sleeping Satellite og naturligvis Dodo and the Dodos.

Jeg har haft Puch Maxi hår og samlet på plastik sutter. Spillet med glaskugler på kloakdæksler og være tvangsindlagt til at høre på Guns ‘n Roses og Metallica inde fra min storebrors værelse. Jeg græd da Take That gik i opløsning – men var også hurtigt videre i systemet. For så var det jo at Spice Girls skete.

Der er mange ting jeg forbinder med gulvtæpper – og jeg havde egentlig svoret, at jeg nok aldrig kom til at eje et. Nogensinde.

Men man har åbenbart et standpunkt, indtil man ændrer mening igen.

For jeg fik en besked fra en af mine tidligere kollegaer, som netop har startet eget firma op. Og hun mente bestemt at jeg manglede et gulvtæppe. Og at jeg burde låne et af hende. Skeptisk tog jeg i mod det en lun sommerdag, og derefter fik det lov til at ligge lidt – for vidste ikke helt om det nu var noget for mig.

Men efter en dag, hvor jeg havde flyttet lidt om på soveværelset/stuen/legepladsen (jep, Alfred og jeg deler jo lejligheden med en anden sød pige) så rullede jeg det store tæppe ud, og så var jeg sgu hooked.

Det passer mega godt ind, og så er jeg vild med at det ikke ‘larmer’ for meget.

Jeg har en tendens til at indrette mig med mørke ting – jeg elsker teak og mørke farver. Mine vægge er heller ikke hvide – så det bliver hurtigt mørkt. Der synes jeg at tæppet gør rummet en kæmpe tjeneste ved at være s/h.

tiny-tiny-3

Lidt info:

Tæppet er håndvævet og i 100% New Zealandsk uld
Det måler desuden 160 x 230 cm
Farver: råhvid og sort.
Vigtigt: Børnefri produktion
Vægt: 10-12 kg

Find tæppet – endda til en reduceret pris – HER!

Man må desuden forvente, at tæppet fælder lidt i starten, fordi ulden er afklippet og derfor lander meget af det afklippede uld nede i tæppet. Dette problem har jeg løst ved at ‘frisere’ det med fingrene i starten – og desuden synes Alfred at det er pisse skægt at støvsuge for tiden. Så vi har leget ‘fang nullermændene’ som går ud på at jeg har friseret tæppet og samlet det løse i kugler, som jeg så hvirvler rundt i stuen med en hårtørrer. Hvad man dog ikke kan bruge sin fantasi til, hva?

Jeg er mega glad for det – og i starten frygtede jeg at Alfred ville blive pissed off over at miste gulvpladsen, men han synes det er langt federe at lege med biler på det, end på gulvet. ‘Det er så dejlig blødt, mor’. Derudover er det pisse godt at slå kolbøtter på.

TinyTiny.dk er en nystartet indkøbs og designvirksomhed, der producerer smukke, smukke ting.

Varerne er af høj kvalitet men sælges til fornuftige priser, fordi de dyre mellemled er skåret væk. Varerne kan ikke købes i butikkerne – de sælges kun via Tinytiny.dk. Det er TinyTinys mission at levere smukt dansk design uden at det bliver en metervare og en del af køb og smid væk kulturen. Den samme vare bliver desuden aldrig produceret to gange, så du skal slå til hvis du ser noget du kan lide!

TinyTiny er desuden ret god til at tease om kommende varer på Instagramprofilen @tinytiny.dk – her kan man altid holde øje med om der skulle lande noget godt!

 

 

 

 

 

3 kommentarer

 • Wow det ser da super godt ud! Det er altså også lidt hyggeligt med sådan en tæppe synes jeg, Har dog aldrig fået taget mig sammen til at anskaffe mig et selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er også pludselig gået op for mig hvilken en HYGGE de fordømte tæpper giver 😄 og det der er da bare for skønt – Elsker mønstret 👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine O.

  Vi har et gulvtæppe i afklippet uld fra Hay, der også fældede vildt meget i starten. De har dog sådan en smart korthåret børste som er rigtig effektiv at frisere tæppet med. Det bliver virkelig flot. Så vidt jeg husker koster den børste kun 50-60 kroner og er helt sikkert pengene værd 🙂
  Og super flot tæppe altså! Det klæder rummet meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Folk, der stikker til ens usikkerhed, dem har fanden sgu skabt!