Om at hyle i bussen, selvom folk kan se det.

Om at gro til i lort man ikke bruger.

rod-1

annonce billede

Èn ting er, at man kan indrette sig som man vil, når man bor alene – men pludselig har jeg jo ladet en studerende dame flytte ind på matriklen. Så hvor jeg før havde en del lort, så er den bunke med lort vokset til dobbelt størrelse. Og det der sker lige nu, det er at jeg lader jer se, at man kan mestre at bo pænt. For det kan man nemlig godt, hvis bare man har plads til opbevaring. I kan jo se på min IG, at jeg ikke altid bor i kaos!

Organisering har dog aldrig været min stærke side. Og nu er jeg 31 år, og eftersom jeg stadig ikke kan det, så har jeg ikke nogen naiv tro på at det pludselig dukker op. Altså ordensgenet.

Så jeg har været på udkig efter alternativer, eftersom opbevarings mulighederne i min ejendom er sparsom – og fordi det jo for fanden er spild af plads at bruge et helt rum til lort i en forholdsvis lille lejlighed. Og det tog mig ikke ret lang tid at finde frem til den helt rigtig løsning. For er det småt med pladsen, og har du for mange ting, du ikke nænner at smide ud, så skulle du måske overveje at leje et opbevarings rum hos Pelican Self Storage.

Pelican Self Storage er en virksomhed, der lejer opbevaringsrum ud til både private og til erhverv.

De har lagre flere forskellige steder i og omkring København samt i Sverige og Finland. De tilbyder opbevaringsrum i mange forskellige størrelser, så man kan altid finde et rum, der passer perfekt til ens behov. De otte lagre i København og omegn ligger alle steder, hvor det er let at komme til. Man har desuden adgang til ens rum hver dag mellem kl. 06-22, så der er god mulighed for at få fat i ens ting, hvis dette er nødvendigt. Og i øvrigt kan man selv bestemme, hvor lang tid, man vil leje sit opbevaringsrum. 1 uge eller 8 måneder. No problem.

Jeg har problemer med pladsen, og derfor er det smart at leje et opbevarings rum, og på den måde få den ekstra plads, man behøver. Min lejlighed (og det kælderrum der følger med) er ikke stor(t) nok til at rumme mine, Alfreds og Emilies ting. Ergo er et ekstra rum være en oplagt mulighed. Og så ville det også være en oplagt mulighed for at få sorteret lidt i alt det skrammel man så ikke bruger.

rod-2

I Sydhavnen har vi desuden også lidt problemer, når der falder en del regn. Der kommer nemlig vand i kælderen – og så sent som i går aftes så jeg, at der faktisk ligger lidt vand dernede allerede. Det er også lidt utrygt – så mulighed for opbevaring et andet sted, det ville være genialt.

rod-3

Så… There you have it – og min roommate og jeg går derfor straks i gang med at sortere og smide ud, så vi kan udnytte vores plads en del bedre end vi gør nu 🙂

2 kommentarer

  • Ej hvor er det skægt, jeg skrev et indlæg i går om min efterhånden halvpinlige hoarderlignende opførsel. Har, ligesom du, besluttet mig for at sætte en stopper for galskaben, men starter med at smide ud/donere, inden jeg må afgøre, om der må et storagerum til. Det er ellers et helt genialt alternativ 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nana

    Jeg bor så småt at det er fjollet 😂😄 mit Trix er pæne kasser til opbevaring, og smarte løsninger ala seng på Ikea kommoder , rummet under sengen er guld værd ! Vandrør med bøjler ned fra loftet men højt oppe , bruge trappestolskammel for at nå -utrolig hvor meget der kan hænge der! Knagerækker over alle døre, på begge sidder . Dybe hylder over dørkammene , igen de er højt oppe og stjæler ikke lys i køkkenet har jeg “børnehave kasserne” i 2 lag oven på køleskab samt skabet der ikke går til loftet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at hyle i bussen, selvom folk kan se det.