En personlig historie om stress.

En afslappet dag, med en vis form for praktisk aktivitet!

Efter en weekend fuld af indtryk og rart selskab – plus en ikke-planlagt fridag, der tillod jeg mig at holde en ekstra fridag – så jeg kunne råde bod på nogle af de ting der ikke blev nået. Ting der normalt bliver fikset, men som blev skubbet i baggrunden pga. pludselig opstået sygdom.

Gik ud som et lys kort før 22 i aftes, og sov helt til kl. 9 i morges. Min krop var mildest talt i chok da jeg vågnede. Efter så mange nætter med afbrudt søvn, tillod jeg mig at falde i søvn uden et vækkeur der var sat til. Det lyder enormt luksus-agtigt – endda enormt privilegeret, I know. Men lad os nu ikke gå ind i den. Man skal udnytte, at man er sin egen chef nogle gange.

Efter to kopper kaffe, og et hurtigt smut forbi diverse nyhedssider – da dagen jo i dag stinker langt væk af valg – så opdaterede jeg mig kort, for derefter at sætte musik på. Det bedste jeg kan gøre, efter en hektisk periode, er at gøre noget. Rykke rundt. Fikse ting. Omrokere.

Så det gjorde jeg.

Har så lidt plads, men har stadig ikke fundet ud af, hvordan jeg indretter mig bedst. Jeg bor på 94 kvadratmeter, men jeg deler jo det hele med andre, så min plads er nu minimeret til knap 18 kvadratmeter. Og jeg har MANGE møbler. Så er det en udfordring.

Men jeg klager ikke. Jeg elsker lyden af selskab i mit hjem. Også selvom Emilie og jeg ofte har dage, hvor vi blot mødes i verdens smalleste gang, til og fra køkken og toilet. Det er blot én af de ting jeg elsker ved hende. At hun er et af de slags mennesker, hvor det ikke er akavet, at man sidder i hver sin ende af boligen. At vi værdsætter vores eget selskab, men finder det trygt og dejligt, blot at vide at den anden er i nærheden. Kunne ikke have bedt om en bedre lejer, altså.

Der sker så mange gode ting for tiden – og dette er ikke en slags cliff-hanger – for det jeg mener er, at der ikke sker så skide mange. At tempoet er lavt, og roen er rar.

stuen-tiny-tiny-taeppe

Har ikke haft plante-plancherne oppe på det seneste, da jeg har haft brug for at have lidt bare vægge. Sådan er det med mig, når jeg skal vænne mig til at pladsen er begrænset. Men i dag kom efterårsudgaven op. De to jeg har, er stadig et af de bedste køb jeg nogensinde har gjort mig. Fandt dem på DBA efter et par ugers intens søgning.

Mit skrivebord volder mig problemer rent pladsmæssigt, og i dag forsøgte jeg at vende det, da jeg ikke bryder mig om at sidde og stirre ind i en væg. Hvilket også er synd, da der er hylder bagerst – og de kommer jo ikke til syne, når det bare står op ad en væg. Vil gerne vise mere frem for eftertiden, tror bare at jeg lige skal føle at jeg er kommet på plads først 🙂

Tæppet fra tinytiny.dk er også blevet rykket lidt, da min gamle Wegner daybed er kommet over på modsatte side.

taeppe-wegner

Har faktisk vendt det omvendt end det ligger på billedet, men det er umuligt at tage billeder efter kl. 15 – så skal nok vise den anden del af rummet i morgen 🙂

Alt i alt er jeg glad for resultatet – mangler stadig lidt, men ikke noget der ikke kan vente.

Nu vil jeg stene valg – og falde i søvn til det – samt bede til, at når jeg vågner i morgen – at så er det ikke the pussy-grabber der blevet USA’s næste præsident.

2 kommentarer

 • Ida

  Hvad hedder den farve du har på væggene?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Åh, jeg ved det ikke, desværre – bøtten tom og smidt ud for længst. Men den blå/grå 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En personlig historie om stress.