København-Zürich

Going out!

Har lige ligget i blød i nogens badekar i virkelig lang tid. Sådan så både hænder og fødder er helt rynkede og tørre.

Inden jeg smutter, skal jeg lige tæske en stor opvask ude i køkkenet, og så tror jeg at jeg tager mig et glas rødvin, inden jeg skal ud og fare vild i en by jeg ikke helt ved hvordan man finder rundt i. Det bliver skægt! Jeg er nemlig ved at få flyttet mit nummer fra et selskab til et andet, så jeg kan kun bruge min telefon hvis jeg er på wifi. Pisse skægt, når man skal mødes med nogen et specifikt sted på et specifikt tidspunkt! Hvem gider egentlig også bruge en gps eller et kort, vel?

Nå, men jeg ville lige slå en deal af med jer ifht hvad der kommer til at ske på stort set alle blogs i dag og i morgen.

I morgen er nemlig dagen, hvor materialismen hærger for alvor. Det er det der Black Friday-halløj – og min gamle butiks-medarbejder-sjæl ruller sig i graven og sveder bare ved tanken om, hvor mange penge der skal bruges på ting og sager det næste døgns tid. Læste et sted, at knap 25 % af alle danskere, kommer til at hive kortet frem og spendere penge på dagen.

Jeg ved godt, at jeg godt kunne lave en masse indlæg med alle de der rabatter – og jeg ville også kunne lave en del penge på affiliate, tror jeg. Jeg kan bare ærligt talt ikke overskue at finde rundt i tilbuddene, og jeg vil hellere ud og holde i hånd i morgen, end bruge mere tid på at finde hoved og hale i det. Så kan vi ikke slå en deal af?

Jeg lover at jeg ikke laver et black friday indlæg, men så kan I til gengæld støtte en fattig blogger ganske gratis ved at klikke (reklamelink) HER.

Jeg tjener via det intet på salg, til gengæld ryger der en lille krone ned i sparegrisen for hvert klik der kommer ind.

Jeg VED at det er et billigt og latterligt tiltag, men hvis I bare vidste hvor stor en forskel det gør for mit budget, at I gider at trykke på mine links nu og da…. Shit mand. Det gør en kæmpe forskel <3

Tak og virtuelle kram, all the way from Zürich!

img-thing

 

8 kommentarer

 • Jo

  Virker det hvis jeg trykker 100 gange? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg klikker gerne – tak for at være tydelig omkring det.
  Har på det seneste undret mig over, at en anden blogger linkede en hel del til ting på Gina Tricots hjemmeside med tekster som “den her er pæn” og så blev man nødt til at klikke for at se den!!! nu forstår jeg hvorfor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannike

  Jeg har trykket mange gange på det link nu!!! Glædelig holden-i-hånd. Det er det bedste ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  God tur. Hvis jeg nu klikker på linket 100 gange og husker at lukke siden ned hver gang – tjener du så 100 kr? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Til en anden gang kan appen “Here” bruges. Man kan downloade kort når man er på WiFi og så bruge dem offline herefter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har trykket! Hvordan er det nu? Selvom jeg trykker mange gange, ved den at det er mig alle gangene, og du får kun for den ene klik. Ikke?
  Sidst du smed et Gina Tricot-link op trykkede jeg også. Når det nu er et link i nyt indlæg, så tjener du på mig igen, ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Man må gerne trykke flere gange, men det er heldigvis indrettet sådan, at der er en limit på, hvem og hvor mange gange man kan trykke fra samme ip-adresse. Ellers ville jeg jo bare gøre det til mit fuldtidsarbejde at trykke løs på mine og andre bloggeres links 🙂

   Det hænger nok sådan sammen, at dine kliks tæller, men i begrænset omfang 🙂 Og i virkeligheden handler det slet ikke om (selvom jeg elsker jer for det) at en enkelt person skal trykke flere gange. Kan f.eks se, at 553 personer har klikket på indlægget. Det vil sige, at jeg har fået 514 kr ind på mit link i dette indlæg. Ergo er jeg bare sindssygt glad for, at jeg kan regne med jer, og at det kan være en måde hvorpå, at jeg fremadrettet kan sige lidt mere nej til sponsoreret indhold 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Ej, hvor fedt. Så klikker jeg altså lige nogle flere gange fremover.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

København-Zürich