Et ærligt indlæg omkring bloggen.

Hjemme igen!

Reklame.

Er max træt her til morgen! Men der er nu noget ganske særligt ved at vågne op i sin egen seng igen.

Sidder med dagens første kop kaffe, på trods af, at jeg faktisk vågnede kl. 5:30 i morges. Gav det et forsøg, og vendte mig om – men kunne kun sove en lille times tid, så har egentlig bare ligget og kigget mails og dannet mig et overblik over de ting jeg skal nå i dag, inden jeg spurter ned og henter min dreng i børnehaven.

Lige nu skal der akklimatiseres – som jeg har nævnt før, så er det lidt kontrasfyldt, den måde jeg lever på for tiden. Det er jo ikke længere en ferie, når jeg tager til Schweiz, men det er stadig at være langt væk hjemmefra. Vil ikke sige, at jeg ikke føler mig hjemme når jeg er der, men jeg er jo stadig bare på besøg. I et andet hjem, i et andet land.

Det har været en rigtig hyggelig tur, og selvom jeg var lidt usikker på, om det var for lang tid at være væk (tirsdag-mandag) så gik det faktisk overraskende fint. Jeg er jo egentlig ret meget på egen hånd i hverdagene. Schweizeren arbejder fra 8-18 i hverdagene, så langt det meste af dagen bruger jeg for mig selv.

Heldigvis kan jeg jo arbejde alle steder, så længe jeg har min computer og noget wifi – der er jeg altså ret privilegeret.
Find Hdmi kabler til din computer her.

Noget der især har fyldt mit hoved, er det der med at begynde at føle sig hjemme. Det kan forklares og opfattes på mange måder, men jeg synes at det er så rart at der er sådan en hverdags-følelse når jeg er der. Tøjvask, indkøb, madlavning og skærmtid. Vi går egentlig ikke så meget ud – og hvis vi gør, så er det mega hyggeligt, men ikke sådan den helt vilde tur. De første par gange jeg var dernede, der var vi ret tit ude – og Schweizeren kan sgu feste og holde sig vågen længere end mig. Der er han mere i træning. Tror egentlig også at han ofte spiser ude, men det ville jeg nu også gøre, hvis jeg var alene størstedelen af tiden.

Men jeg kan virkelig godt lide at lave mad sammen, eller bare til nogen! (Ved godt at jeg har Alfred – men han er nok det tætteste man kommer på et utaknemmeligt skarn) Og det kan han heldigvis også. Forresten tror jeg, at jeg helt har glemt at nævne nogle af de ting jeg sætter seriøst pris på! Mænd der kan (og gider) lave mad! Så kan det godt være, at vi lige blev lidt uenige omkring hvordan og hvorledes broccoli skal koges – han vil have dem med bid i, jeg ser gerne at de er kogt til ukendelighed og stegt i masser af smør.

Men vil mene, at vi begge to egentlig værdsætter det med at besøgene er lange nok til, at der bliver plads til hverdagen. Håber jeg!

Dog blev det pludselig weekend, og så er Schweizeren sådan en der gerne vil udenfor – og det er rart! Så denne weekend blev mest af alt brugt på at sidde i hans ladcykel og blive eskorteret rundt i Zürich. Det kan i dén grad anbefales! Ved godt, at vi især i hovedstaden ser enormt mange af de her cykler, men i Zürich er der nærmest ingen! Så de er med tilråb og tommelfingre op, når man passerer folk i sådan en!

Det er nu meget godt for sådan en som mig, der er så vanvittig ringe til at finde rundt i fremmede byer. Jeg mister ret hurtigt orienteringen når man bevæger sig rundt med offentlig transport. Så begynder at ane sammenhængen nu, og så er det jo også vigtigt at påpege, at Zürich er en virkelig hyggelig by!

Var så klog at jeg havde taget flyverdragten med denne her gang, for der er også ved at være skidekoldt dernede, og alle de timer i vognen, der bliver man en anelse kold i det.

Nu er jeg som sagt hjemme igen, efter 7 dejlige dage, og i dag kommer mit barn hjem. Det bliver SÅ GODT!

Lige nu skal jeg have skænket mig en ny kop kaffe, og så skal jeg ud og have købt lidt ind. Er kommet hjem til et helt tomt køleskab, fordi min roomie har været så nice at rydde op og gøre rent i det – og jeg indrømmer gerne, at jeg er rigtig dårlig til at få sorteret i de ting der er blevet lidt for gamle. Jeg hører rygter om, at der var mere mug på min hylde end hvad godt er. Det er altså dejligt at jeg har så rummelig en lejer. Og så var det sgu også rart at komme hjem til en ikke-tom lejlighed. At der lige er en man kan kramme og høre om, hvordan hendes uge har været. Og som lige gad at købe en liter mælk, så jeg kan hælde det i min kaffe om lidt. I like that!

Skal have tømt min kuffert og sat vasketøj over, og så skal jeg have mig et bad og rydde lidt op. Gøre lejligheden ‘Alfred-klar’!

Har desuden overvejet, og det er ved at være tid til en spørgerunde igen? Det er ved at være et stykke tid siden jeg har lavet den slags. Og jeg kan rigtig godt lide det, når andre bloggere gør det. Især hvis man ikke er helt up to date med, hvad der sker i deres liv lige pt. Var det noget?

Hvis ja, så stik mig et spørgsmål i kommentarfeltet – så samler jeg ind og svarer på næsten det meste 🙂

mig-zurich

 

 

 

11 kommentarer

 • Sas

  Hej Trine,

  elsker at følge din blog, du skriver altid fra hjertet.

  Jeg har lidt læser spørgsmål:

  Hvad er dine fremtidsdrømme inden for job?
  Hvad er din uddannelse?
  og skal du rejse med Alfred til sommer, hvordan holder man ferie når man er mor og barn?

  God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Tak for spørgsmål! Jeg samler dem alle i et indlæg meget snart 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Apropos dette indlæg, så gad jeg egentlig godt vide, hvor meget Alfred kender til Schweizeren og om I har planer om at bo i samme land på et tidspunkt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LouiseS

  Hejsa Trine 🙂
  Hvordan er dit for til Alfreds far den dag i dag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jeg kunne godt tænke mig at vide lidt om dit forhold til Alfreds far (for jeg må indrømme, at jeg altid bliver lidt sur på ham, når jeg hører ham i radioen på den der irrationelle teenageagtige “du skal ikke gøre min veninde fortræd”-måde. Og han lyder jo faktisk flink i æteren).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Det må du ikke! Han er alletiders, og han er verdens bedste Alfred-far <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Jeg kunne godt tænke mig at vide lidt om dit forhold til Alfreds far (for jeg må indrømme, at jeg altid bliver lidt sur på ham, når jeg hører ham i radioen på den der irrationelle teenageagtige “du skal ikke gøre min veninde fortræd”-måde. Og han lyder jo faktisk flink i æteren).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sidsel

   Det lyder godt. Det er som sagt også meget irrationelt. Og så er jeg hverken teenager eller veninde med dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg vil også gerne vide noget om uddannelse, og erhverv. Hvorfor valgte du f.eks. dit (dine?) erhverv i butiksbranchen fra?
  Hvad er din største drøm?
  Har du ønsker om at skrive en bog?
  Vil du gerne have flere børn?
  og ….hvor fanden fandt du modet til at springe ud i dating??
  Hvad er du allermest stolt over? (ja ok Alfred er nok retorisk haha – men er der andet du bare sidder og er pisse stolt af?)
  🙂 virtuelt kram fra en trofast følger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Jeg ved din familie er fra Jylland, og udfra dit skriv er du der sjældent? Er det rigtigt? Og hvorfor- kommer dine forældre meget til jer? Min familie er fra Jylland og tænker at hvis jeg var alene med mit barn ville jeg ‘flygte’ dertil noget oftere. Del gerne, hvis du har lyst ☺️
  PS. Jeg er ret vild med at du er kommet mere tilbage på bloggen. Du skriver så fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Flyverdragt, skriver du. Hvor finder man sådan en til voksne?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et ærligt indlæg omkring bloggen.