Status, over det satans liv - 2016

En stille aften, på årets sidste dag.

nytaar

annonce billede

Jeg har aldrig brudt mig synderligt meget om nytårsaften. Måske fordi den sjældent er, hvad den gøres til.

Især efter Alfred er kommet til, så lægger det en dæmper på aftenens eskapader, fordi man er ret afhængig af en soveplads, hvor er rimelig ro. Det lyder måske enormt kedeligt, men jeg tror at jeg ikke er den eneste der har det sådan.

I morgen skal jeg sparke 2016 i røven og ramme det ind i 2017 – og vi skal egentlig bare holde en aften, der er i børnehøjde. Dog håber jeg på, at ungerne dejser om tidligt, og i tid nok til, at de sover over de værste brag. Og så har jeg lagt an til spil.

Først skal vi naturligvis fyre den max af med knaldperler og kød, men derefter så håber jeg, at der er tid og kræfter til voksenleg.

I den forbindelse, har jeg stillet Scrabble og ‘Året der gik‘ udgaven af Bezzerwizzer. Ved ikke om vi når begge dele, men jeg håber. Jeg er sjældent typen der elsker at lægge mange planer, og i det mindste sætter børn i huset også deres grænse. Der bliver ingen jagt på den perfekte fest. Ingen løben rundt i kulde i alt for små kjoler. Bare rødvin og fælles-tømmermænd dagen efter.

De to spil jeg sætter frem, kan skaffes hos Arnold Busck – og jeg er især vild med ‘Scrabble’. Det går på en måde aldrig af mode.

Og jeg håber, at der kommer slemme og grimme ord på pladen, når ungerne sover sødt 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status, over det satans liv - 2016