Bring it on, haters!

Fordi alle børn fortjener en rar jul <3

betty

annonce billede

I dønningen af al den smertende info vi lige nu får fra Aleppo, så har jeg været i tvivl om I ville drukne i nødhjælp.

Men ikke desto mindre, så har jeg valgt at tænke, at der er plads til både det ene og det andet. Alle jer der læser med hos mig ved, at mit hjerte ligger trygt og godt hos enkelte organisationer. Jeg gør hvad jeg kan, for at sætte fokus på dem der mangler. Det kan både være varme tæpper – og det kan også være en hånd til at ting kan være mindre slemme, fordi vi har muligheden for det.

I en lang samtale med min mor forleden, fik jeg hende overtalt til, at jeg kunne være den der stod for mandelgaven i år – at den ikke nødvendigvis behøvede at være den der idiotiske kasse med chokolade. Men i stedet være en gave, hvor man har støttet andre et andet sted, der har brug for hjælp.

Derfor har jeg i år valgt at lave en egen-indsamling for Røde Kors – nogen, som i dén grad hjælper mennesker rundt omkring. Diverse artikler i disse dage, beretter om, hvor stort et arbejde de udfører rundt omkring. Røde Kors er på pletten, når det for alvor brænder på.

Dette indlæg handler om noget langt mere håndgribeligt, end de ting vi lige nu kan læse om i Syrien. Det handler om børn herhjemme, der ikke helt kan se frem til en hyggelige jul de fleste af os ser som en selvfølge. Derfor har jeg oprettet en indsamling, der gerne skulle bidrage til, at børn i Danmark kan se frem til en jul. Med mad, med få gaver og med den hygge vi alle forbinder med julen. Jeg siger ikke at det er en menneskeret – mere at det er noget vi kan dele imellem os.

Alfred mangler ikke noget. Og det har jeg meldt ud til de fleste i min nære familie. At han er glad, hvis bare han får nogle hyggelige dage, med dem han holder af. Men det er ikke alle børn der er lige så heldige.

Kan I mon undvære en skilling? I så fald, så join min indsamling for Røde Kors <3

For selvom der sker så meget omkring os i verden lige nu, der er så ubærligt og smertende, så er der samtidig også nogle små mennesker, der er afhængig af hjælp fra egne rækker.

Røde Kors har, så længe jeg kan huske, sørget for, at børn i Danmark (og deres familier) kan holde en jul, der både er hyggelig og rar – men som også kan bidrage til, at de som voksne har gode minder om, at julen er forbundet med glæde og gode minder.

Som en forlænget arm af dette indlæg, har jeg fået lov at udlodde et eksemplar af Alberte Windings bog – der er skrevet i samarbejde med Røde Kors. Jeg trækker lod blandt alle der har bidraget til indsamlingen om ganske få dage.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bring it on, haters!