Kold tyrker!

Kan I klare mere?

foto-6

Mon I kan klare hele to indlæg på en enkelt dag?

Sidder nemlig og keder mig lidt herhjemme… Har netop været forbi Just Eat, og sidder nu og venter på noget thai – og det er eddermame længe siden jeg har bestilt mad – men eftersom jeg ikke har været hjemme, og stormen i går (eller rettere medierne) nærmest forbød os at gå udenfor, så har jeg ikke meget andet end en halv liter mælk og en masse sennep i køleskabet. And that does not make a meal, sidst jeg tjekkede.

Indrømmer gerne, at det også lidt er dovenskaben der spiller ind her – men lille mig kan sagtens leve to-tre dage på det jeg har bestilt. Med lidt god fantasi.

Dagen i dag er gået med at sove længe, se Netflix, vaske tøj og så Google the shit ud af Andalusien, som jeg rejser til om 6 dage. Jep, Schweizeren og jeg skal på roadtrip i det spanske – og det er en tur jeg ser så pisse meget frem til. Jeg har ikke været så aktiv på bloggen de sidste par uger. Der er sket meget på få uger. Både gode, men også nogle rigtig svære ting. Så det er rart at se frem til at komme lidt væk…

Jeg savner Alfred så mega meget – har kun set ham i en halv time, de sidste 9 dage – og jeg ser ham først igen om to – men sådan er julen – og andre omstændigheder. Jeg glæder mig til at putte mig ind til ham i et par dage, før hverdagen starter igen. Indtil da, der prøver jeg på at nyde stilhed og ensomhed.

I morgen skal jeg vaske (endnu mere) tøj, og så skal jeg prøve at tage en tur ind til byen. Har med vilje holdt mig væk fra alt hvad der hedder butikker og juleræs i december. Men jeg mangler et par løbebukser til turen. Så det må jeg ind og finde.

Schweizeren er nemlig sådan en løbe-type – og jeg må derfor lige oppe mit game, så jeg ikke ligner en idiot – så jeg skal ind og lede..

Har ellers tjekket hele sortimentet ud her, (affiliate) men jeg tør ikke satse på, at det når frem inden. Jeg stresser max over sådan noget.

Men hvis andre ikke stresser over levering på kort tid, så har de netop startet udsalget. (affiliate) Og der er MEGET!

 

 

 

4 kommentarer

 • Tanja

  ÆLSKER ÆLSKER ÆLSKER når du smider et nyt indlæg på bloggen og 2!!!! Hele 2!!! Samme dag er bare win win.
  Efter dit forrige indlæg hvor du ikke virkede super glad, er det nu rart at høre fra dig igen😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Håber du er ok. Så dit (nu slettede) indlæg, og sender derfor gode tanker din vej. Ha’ en fantastisk tur til Andalusien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Har du slettet indlægget Reality Bites fra den 20 dec? Jeg kan se det i oversigten, men ikke klikke mig ind på det. Og tak for en ærlig blog<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil blot anbefale Sevilla, især at spise i området omkring Alameda de Hercules, der vrimler med restauranter, som de lokale strømmer til. Husk at spise masser af Salmarejo(den andalusiske udgave af gazpacho) og bitre og kølige appelsinvin(vino de naranjo).

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kold tyrker!