Fordi alle børn fortjener en rar jul <3

Når ungen vokser ud af flyverdragten i december. Shame on him! SHAME!

alfred-den-roede-plads

Indeholder affiliate (og rabatkode)

Det kostede lige godt 1000 kr at Alfred besluttede sig for at vokse ud af hans flyverdragt nu her… Mega øv. Det er altid sådan en high-five situation, når man kan mærke, at sko og overtøj holder en hel sæson. Men lige her, der tog Alfred røven på os.

Han har dog haft ovenstående termosæt som reserve, men det er ikke varmt nok til børnehaven.

Så hans far fandt en fin en, og så splejsede vi – og nu har vi  købt denne her, der mest minder om en blå kedeldragt med ekstra for, og som mest får ham til at vralte som en vatteret and – men den er varm, og den passer i størrelsen! Win!

Det er surt, når det bliver ret akut, for så har man ikke rigtig tid til at vente på at man kan finde et rigtig godt tilbud. Selv et par enkelte dage uden ordentligt overtøj, det kan være en rigtig irriterende ting for de små.

Anyways, så helt typisk har jeg netop fået en mail om, at Boozt har yderligere – 20 % på alt udsalg i deres børne-kategori. Altså både mærker som Angulus (Run, Forrest, RUN!) og meget andet. Link til kategorien her.
Så hvis I mangler noget, eller har et par julegaver der endnu ikke er klikket hjem, så lover Boozt hurtig levering 🙂

Og der er som atid gratis levering hos dem, ved køb over 499,- Koden til de – 20 % hedder HAPPY20 og gælder ved køb over 999,- Der er et ret stort udvalg (godt 34 sider, for at være helt eksakt) Og den virker kun i dag 🙂

For at det så ikke skal være løgn, så har jeg selv mistet min hue – og jeg er sådan en der får ondt i ørerne så snart jeg stikker hovedet udenfor, så det er ret kritisk. Heldigvis fandt jeg denne her, til en favorabel pris 🙂

 

 

5 kommentarer

 • Lika

  Kender du mærket Didriksons? Nu skal det ikke lyde som et eller andet reklame-indlæg, for jeg får ikke penge for det her, men vil bare give ud af min erfaring. Det er et svensk mærke vist, men udover at de virkelig er fine, af god kvalitet og med en masse funktioner (hurra for vindfang i ærmerne fx) så har de en rigtig smart funktion – for både ærmer og ben kan forlænges med ca. 5 cm.Det er virkelig smart. Min søn er ved at vokse fra str 80 og nu kan han sagtens bruge sin nuværende flyverdragt hele sæsonen ud. Totalt win. Den får min varmeste anbefaling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Shit, det lyder smart! Tusind tak for fiffet! Håber andre end mig læser din kommentar også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det lyder rigtig smart og er det sikkert også for nogen, men for os var det helt værdiløst, for min søn har en meget lang overkrop, så der hjalp det ingenting at arme og ben kunne forlænges. Køber ikke Didriksons igen, er ikke til børn med lang overkrop desværre 😞…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Trendsales lortemor!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Lortemor,
  Jeg er også helt vild med Reima og køber eller arver oftest det mærke til alle tre unger – jeg har tit fundet nye til en god pris på just4kids.dk
  Især hvis det ikke betyder så meget, hvilken drengefarve den her :-). Se fx: https://www.just4kids.dk/maerker/reima/products
  Tak desuden for en herlig blog ❤️!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi alle børn fortjener en rar jul <3