Kan I klare mere?

Status, over det satans liv – 2016

cykel

Antal kroner på min konto: 520 kr

Gæld: 629.143,- samt 272.846,- plus 45.249,- Andels-livet, jo.

Hvem siger, at bloggere ikke vil lukke op for økonomien, hva?

Pensionsopsparing: HAH!

Barn: Han trives og har det mega godt. Årets største succes.

Søvn: Det evige svigt. Man ved ALDRIG hvad man har med at gøre. Men de søvnløse nætter, de bliver færre og færre.

Kærlighed: Pas. Der har været masser af den. Men har ærligt talt intet at forholde mig til.

Tinder-dates: 1.

Håb: En del, men prøver at undgå det.

Stress: Meget.

Depression: En smule.

Antal gange jeg har tænkt mig at få flere børn i 2017: Nul.

Mængder jeg elsker mit barn: Enorme.

Derudover, så er mit hår vokset en del, og jeg har taget omkring 6-7 rare kilo på siden sidste år på dette tidspunkt. Min lejlighed er stadig kaos, men jeg har fået en at dele det med. Jeg tror ikke at jeg går ud af dette år som et lykkeligt menneske, men jeg er stadig taknemmelig. Der er så absurd mange ting fra 2016 jeg ikke har delt med jer – og på overfladen kan det se ud som om, at jeg bare har det pisse fint og at alt er godt. Og I har heppet med som de tosser I er, og jeg holder så meget af jer for det.

Jeg kæmper stadig med, ikke at vide hvad jeg skal og vil dele herinde, fordi mit liv er så usikkert og nyt. Men det glæder mig, at I er mange der stadig hænger ved. Og til jer, der vil jeg bare ønske jer ALT det bedste. Tak for kærligheden og omsorgen. Det er værdsat. På alle måder <3

 

29 kommentarer

 • Janne

  ‘Og I har heppet med som de tosser I er’ – skrev du det? Du lever af at sælge et glansbillede åbenbart og vi er tosser? Ork satme …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Og hele TO kommentarer – du må virkelig mene at jeg er en idiot 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  ‘Og I har heppet med som de tosser I er’ Skrev du lige det? Du lever af et glansbillede og vi er tosserne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Aaaaaarj, det kan du simpelthen ikke mene…. Hav dog noget humor, kvinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Marie Lei Lange

   Jeg er en taknemmelig tosse! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Kære Janne

   Jeg tror du glemte at læse det glimt i øjet og smil der stod mellem linjerne.. Jeg læste intet andet end kærlighed til hendes følgere…
   Så gør dig selv den tjeneste og skænk dig selv et dejlig, stort glas rødvin og sig pyt.. I bund og grund er vi allesammen en flok dejlige tosser – og heldigvis for det da 😀

   Rigtig godt nytår 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg knuselsker at være en af tosserne. “Trines tosser”. Vi mødes i fremtiden hver torsdag og bæller rødvin.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Glimrende idé 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  “Mængder jeg elsker mit barn: Enorme.”
  Og dét er så tydeligt! Jeg så dig og din smukke Alfred på stationen i Silkeborg i går. Jeg stod og klukkede lidt for mig selv, hvergang du lod som om, du kørte ind i en pæl og Alfreds reaktion gentagende gange var et grin helt nede fra maven. Det var hyggeligt! Hvis ikke, jeg havde stået på modsatte perron, havde jeg taget mig sammen og fortalt dig, hvor glad jeg er for, at vi må følge med! Du kan tilføje “glade læsere” på din status-liste. Jeg synes, du er smadder sej og dygtig til det du laver!

  Godt nytår til dig. Håber, dit 2017 bliver smukt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Du skulle da have vinket og sagt hej! Men tak for kommentaren! Er glad for at vi kunne underholde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Rigtig godt nytår – og husk at lave nogle indlæg med links vi kan trykke på 😊 Så kan vi hjælpe med økonomien.
  Tak for en god blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Vi hepper og støtter og ved godt alt ikke er glansbillede. Det er det heller ikke hos mig, men deler jo ikke nødvendigvis alt. Godt nytår søde ❤🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Enig – og hvis folk generelt mener, at jeg deler et glansbillede, så må jeg virkelig tage mig sammen i 2017! Men er ikke sikker på, at jeg kan vise værre end jeg har gjort 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Tak fordi jeg må følge med! Jeg synes du er helt fantastisk! Godt nytår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Sejeste dig. Egentlig mærkeligt at skrive det til et menneske man ikke sådan kender personligt. Men du er virkelig en af de sejeste bloggere. Du er et menneske med alt hvad det indebærer af op og nedture og det giver sgu kun mening for mig at følge mennesker der tør vise at livet er andet end mega musel og avokadomadder😆 Keep up the good work. Og så en kæmpe high five

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanna M

  Er glad for at vi må følge med i de dele af dit liv du vælger at dele 😉 Jeg ønsker dig og Alfred al held og lykke i det kommende år! ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg hepper også gladeligt videre! Tak for din ærlige blog og tak for at vi må følge med. Godt nytår til dig og Alfred :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  HEP HEY!!
  Melder mig på banen som storheppende turbotosse 🙃
  Har ikke styr på hvor længe jeg har læst med. Er ikke sikker på om jeg ville genkende dig på gaden. Tænker ikke du leverer et glansbillede som jeg personligt bliver bitter-jaloux over, men du er satme original, ærlig, ligetil og (i min optik) rimelig bad-ass. Jeg har den største respekt for, at du virkelig overvejer hvad du deler og jeg synes du virker så uendelig oprigtig i det du vælger at dele.
  Meget mærkelig kommentar…
  Nå, men ville vel egentlig bare ønske dig et rigtig godt 2017. Med alt hvad det byder af udfordringer og solskin. Glæder mig til at læse med igen i tiden der kommer 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes du er så fin og så sej! Tak fordi du deler og tak for en super fint indlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg er vild med din blog og med ar være en af de tosserne! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Elsker virkelig din blog. 😄 Hele ens førelsesregister kommer på spil når man læser din blog 🙂 synes det er så sejt at du er så pisse ærlig. Stopper aldrig med at følge din seje blog💪🏻 Hilsen en heppende tosse 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg melder mig gerne som en af tosserne, der hepper med. Tak for din ærlighed og for dit mod! Og så rigtig godt nytår til dig og din skønne unge🎉 Glæder mig til at se hvad 2017 har af byde på af dejlige oplevelser.
  -Thea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En kæmpe highfive til dig fra en 24 årig der håber hun tackler livet og dets bump ligeså bad ass som dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisi

  Hep! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan I klare mere?