24 timer uden en smartphone!

Vovser og vindere!

alfred-paw-patrol

annonce billede

Forleden sad jeg og snakkede i telefon med en veninde, hvor vi talte om at der var et eller andet jeg ikke kunne finde. Tror måske det var en bog. Bøger har det med at forsvinde. Især hvis man f.eks kommer til at låne dem ud.

Da samtalen er færdig, så kigger Alfred op på mig og siger, at vi da bare kan få Chase og alle vovserne til at finde den. Glemmer nogle gange hvor meget sådan en 4-årig hjerne kan multitaske. For han lå altså og så noget tegnefilm på iPaden, og normalt kan han slet ikke multitaske. Men det gælder vist kun når det er ting han ikke gider. Så som at tage flyverdragt på, mens han ser fjernsyn.

Skulle lige tænke mig om, for der er mange vovser i vores liv pt. Lige nu er det hans favorit-bamser. Og hundefamilien har vokset sig ret stor, på det seneste.

Og man må give drengen ret, for Chase og de andre vovser, de finder jo som regel de mest umulige ting.

Så det siger lidt om, hvor stor en del alt det tegnefilm drengen ser, fylder i hans hverdag.

Og jeg gør endda ikke særlig meget for at lege de her fiktive lege for tiden. Jeg har brugt enormt meget tid på at lære ham at fokusere på en enkelt ting ad gangen, for hans fokus ryger fra det ene til det andet på et split sekund. Og det er en udfordring at få ham til at rydde op efter én leg, før han starter med en ny. Hvilket resulterer i, at den sparsomme plads vi har at boltre os på, den lynhurtigt ligner ren kaos.

Men Paw Patrol er der altid plads til, især fordi man kan implementere deres hjælpe-univers i hverdagen på SÅ måder!

Jeg var jo så heldig at jeg fik lov at udlodde en omgang Paw Patrol til tre heldige vindere inde på min Instagramprofil, og dem har jeg netop trukket!

@natalhariri

@smeng

@marieurup

Så et kæmpe tillykke til de tre vindere, og hermed en opfordring sendt videre om, at hvis jeres unger (eller I) endnu ikke kender til universet, så er det bare at komme i gang!

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 timer uden en smartphone!