En uge KUN med gode oplevelser!

Clean sheet.

Den opmærksomme læser har nok lagt mærke til, at jeg har ‘slettet’ nogle indlæg på det seneste. Og jeg forstår godt at I synes det er træls/mærkeligt – Og det synes jeg også.

Det er nogle af de bedste jeg har skrevet længe, og I har også læst dem rigtig mange gange. Og kommentarerne har varmet om hjertet, det skal I vide. Men jeg forsøger at starte på en frisk – og det betyder også, at jeg ikke kommer til at skrive så meget om fortid, for jeg synes at fremtiden er langt federe.

At skrive om sig selv er altid mega grænseoverskridende – men det, der er endnu mere grænseoverskridende er, at alle mennesker kan gå ind og læse alt for meget om mig. Og hvis nu vi, sådan helt hypotetisk, siger, at jeg ikke har tænkt mig at der skal gro mos på mig, så er det måske meget rart, at jeg lige har mulighed for at bestemme en lille bitte smule over, hvad folk skal vide om mig inden jeg lukker dem ind ad min dør.

mig-i-sengen

3 kommentarer

 • Line

  Din blog – du bestemmer. God vind med fremtiden – jeg er med 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror personligt ikke at nogen mand, ville gide at gå ind og læse om din fortid på din blog (eller om nogens fortid på nogens blog), men måske det bare er mig.

  Jeg synes at dine ældre indlæg er helt geniale og jeg tror de har hjulpet rigtig mange, især kommende mødre.

  Men som Line siger: Din blog- du bestemmer : )

  Ps. Du ved det sikkert godt, men i stedet for at slette kan du gøre indlæggene private – så kan du i det mindste selv læse dem og behøver ikke slette helt.
  Kæmpe krammer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emili – TRO mig. Det gider mænd godt og det gør de. I stor stil! Faktisk er der ikke en eneste af dem, jeg har datet, der ikke har googlet mig, fundet bloggen og læst hele min miserable historie igennem.

   Og så er man meget afklædt, når man kun kender vedkommendes fornavn, mens han har været igennem alle tæskene fra dengang man både blev syg og forladt, samtidig.

   Ind i mellem kunne man godt ønske at man var modeblogger – eller noget 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge KUN med gode oplevelser!