Kaffe - bare fordi!

En uge KUN med gode oplevelser!

Sponsoreret indhold.

Shit, denne uge har været god. Har virkelig fyldt den op med gode mennesker. Gamle, nuværende og nye bekendtskaber. Har tilbragt ufatteligt lidt tid i min egen seng, men uden at være det mindste slutty.

Tordsag aften tog jeg over til Miriam, som jeg havde talt med hele ugen over messenger. Mest fordi vi kunne mødes over emnet mænd, og om hvor ondt det kan gøre, når ting ikke lige ender ud med det vi havde håbet. Men aftenen gik ganske fortrinligt, og jeg endte med at ligge i samme seng som hende, da vinen havde stjålet samtligt af mit overskud og jeg virkelig ikke følte for at fange den bus der skulle fragte mig til Sydhavnen midt om natten.

Hun havde disket op med vin, jeg kom bare og tænkte at min tilstedeværelse var nok i sig selv. Vi havde aftalt at dresscoden hed joggingtøj, så jeg blev meget glad da jeg så at hun var seriøs omkring konceptet. Det er sjældent at man bliver modtaget i døren af folk i ømme hjemmesko og dertilhørende campinghabit.

Aftenen gik på at tale om alt og ingenting. Men det var rart at mødes med en, man har en del til fælles med.

Jeg havde slæbt Scrabble med – et spil jeg synes er ret fint at tage med under armen. Alt i alt, så var det rart at hive frem undervejs. Sådan har jeg altid haft det med spil 🙂 Især dem der kan strække sig over lidt længere tid.

miriam

Spillet kan man finde hos Arnold Busck

Vi fik banket en hel liter rød sandhedsserum ned, og aftenen gik med en masse snak og enkelte swipes på Tinder. Men heldigvis også med en masse snak om alt muligt andet.

 

2 kommentarer

  • Katrine

    Hvem blev vinder af din instagram-vind-et-spil Arnold Busk konkurrence?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Miriam, scrabble OG vin – så bliver det vidst ikke mere hyggeligt 😍🙏🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaffe - bare fordi!