Andalusien - tur/retur

Kaffe – bare fordi!

Da der var nogen der skrev, om jeg til dagligt var storforbruger af kaffe, så var jeg sådan lidt…. Øh, JARH! Kaffe er for mig en ret vigtig ting. Og kaffe spiller en stor rolle i min hverdag. Jeg har ikke en eneste dag, hvor kaffe ikke har en betydning.

Det er noget af det bedste jeg kender til. Der er både overlevelse og gestus i det – det er hygge!

Og efter Emilie flyttede ind, så har hun også været en stor del af det. Vi er gode til at mødes over kaffe, og vi er begge rigtig glade for det. Hun læser til eksamen, og jeg har et barn. Det er pretty much det samme.

Anyways, så er kaffe for mig en luksus – jeg elsker at stå op, og lave mig en god kop kaffe. Og jeg har længe drømt om at have gode redskaber til selv samme.

Så i gennem Home Barista har jeg fået to ting i hus – en ny og lidt eksotisk kaffebrygger og en ganske almindelig, men utrolig pæn kedel, der gør det nemmere at brygge kaffen på den rigtige måde.

kaffe

annonce billede

Jeg bestilte en Chemex kaffebrygger, og det var lige præcis hvad jeg havde brug for. Og så klikkede jeg en el-kedel hjem også, så det er nemmere at brygge kaffe til de kander man vælger. Shit, kaffen var god i dag, og jeg glæder mig til at stå op i morgen og vide, at der venter mig en ganske god bryg! I really need it!

I kan tjekke mere ud omkring Home Barista HER – og så kan jeg tilføje, at de har en rabatkode som giver 10% rabat på køb på og som  gælder til d. 28/02/17. www.homebarista.dk. Koden hedder: GIVEME10

homebarista

Emilie, min fine roommate tester, og er tilfreds 🙂

emilie

 

 

5 kommentarer

 • Jette Henriksen

  Chemex er det bedste! Købte en i Berlin på én af byens bedste kaffesteder, hvor de også har eget risteri. Chemex blev designet af en tysk-amerikansk videnskabsmand, og inspirationen fra kolberne i laboratoriet afspejles jo tydeligt i designet. Chemex er i øvrigt permanent udstillet på Museum of Modern Art i New York. Hemmeligheden bag kaffens gode smag er de originale Chemex-filtre af usyret papir, som jeg i øvrigt også synes er så hyggelige at folde til de små kegler.

  God fornøjelse med din Chemex. Der findes i øvrigt på YouTube flere videoer om Chemex-brygning. Hvis man er rigtigt kaffenørdet, har temperaturen og hældningsvinklen og malingsgrad og hældningshastighed også betydning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Der er simpelthen ikke noget så dejligt som en god kop kaffe!

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare fin; jeg elsker elsker elsker også god kaffe, er opvokset hos forældre der kværner bønner tre gange om dagen og altid køber nye, lækre af slagsen – at komme derud er altid en fryd, for så omstændig er jeg alligevel ikke herhjemme (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Vil bare sige at jeg også elsker kaffe og din blog!!! Er relativ ny læser af den men ikke mindre begejstret af den grund!! Du skriver helt fantastisk og fangende og er lige nu ved at læse mig igennem alle dine indlæg som aftenlæsning og nyder hvert og et! Tak…..bare tak❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Havde tænkt på den kande et stykke tid. Pludselig så jeg flere hvide den “omtalt” på blogs, men snuppede din 10%!!!!
  God søndag Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Andalusien - tur/retur