Jeg vil så gerne skrive

På vrangen.

Der har jo været enormt meget snak om, at det der bloggerliv er så fandens luksuriøst. Og det er det også på mange planer. Jeg har dog endnu til gode, at møde en af dem, der med hånden på hjertet kan sige, at alt bare er sus og dus.

Det kan se ud som om, at solferier og bikinishots – med drinks i hånden og ‘betalte’ oplevelser, de automatisk udligner de ting alle andre mennesker bakser med i deres hverdag, dem har alle. Uanset hvor lange ben folk har, eller hvor mange følgere de har på deres Instagram-profil.

Jeg har flere gange oplevet bagsiden af at have en blog. Og jeg er blevet væsentligt bedre med tiden, til at skelne mellem privatliv og de ting jeg lægger ud til offentlig skue. Og det kan se så perfekt ud, når bloggere tager på ferier og modtager gaver i flertal. Men det er sjældent at folk fortæller om, at de har skændtes med kæresten det meste af dagen på selv samme ferie, eller at ungerne har brækket sig ud over alt det rene sengetøj i huset.

I dag er sådan en af de der dage, hvor jeg virkelig mærker bagsiden af mit arbejde. For jeg har også lige været på ferie. Og i aften, der skal jeg bruge min tid på, at uploade alle de billeder jeg har på mit kamera – fra den tur jeg netop er vendt hjem fra. Fordi jeg har indgået en aftale om, at jeg skal berette om selv samme ferie og derfor er jeg nødt til at gøre det.

Det betyder, at jeg skal sætte mig ned, når Alfred sover og se alle de billeder igennem, fra den tur jeg har været på – billeder af mig, af ham, af os – af turen. Og det er ulideligt lige pt.

Det ville jeg aldrig have gjort, hvis det var en ferie jeg tog på, udenom bloggen. Så havde det kamera ligget og ventet på at jeg var klar til det.

Jeg glæder mig til at lave indlægget – fordi det er den bedste ferie jeg har været på nogen sinde. Og det skyldes også den virksomhed der sendte mig på den. Det er verdens fedeste koncept. Og det vil jeg gerne dele med jer.

Men shit.. Jeg glæder mig ikke. Jeg har ikke brug for, at sidde og scrolle gennem de billeder.

3 kommentarer

 • Lærke

  Puha, den er hård! Jeg sender varme tanker i din retning.
  Jeg så dig på Hula i dag, men turde ikke sige hej. Vil dog lige sige, at du er mindst ligeså pæn i virkeligheden, som du er på bloggen og Insta.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Shit, det er vildt hvis du synes det! Jeg var i verdens dårligste humør – og helt udmattet! Men tak!!! Og sig hej en anden gang, ik?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vil ikke sige så meget andet end at du er pisse sej og virker som et virkelig dejligt menneske!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil så gerne skrive