Og i deres rygsæk har de stjålet endnu en lille bid af mit hjerte

Damer <3

I dag havde jeg en aftale om noget brunch – og allerede i sidste uge kunne jeg mærke, at det var sådan en af de der aftaler jeg højest sandsynligt ville melde afbud til i sidste øjeblik. Enten på grund af Alfred, dårlig søvn eller noget helt tredje.

Heldivis var jeg så klog, at jeg indstillede mig på, at jeg i aftes skulle gå i seng når Alfred sov. Den gik dog ikke helt. Han sov allerede kl. 18:30 – og helt til 7:15 i morges. Jeg vidste dog godt, at jeg på ingen måde ville kunne sove så længe, hvis jeg lukkede øjnene allerede kl. 19, men jeg var fast besluttet på, at den max skulle hedde kl. 20.

Jeg havde lavet noget mad i forvejen, som jeg kunne spise når han sov – for ellers ville jeg uden tvivl vågne flere gange i nat fordi jeg var sulten. Jeg ville også gerne have haft et bad – men alt varme har været lukket og slukket i hele Sydhavnen i går – så jeg nåede lige at stå nøgen ved siden af bruseren, i håb om, at det måske på mirakuløs vis kunne vise sig, at de kun mente det der med 8-22 for sjov. Måtte dog gå slukøret derfra. Vandet var koldere end koldt – så jeg sneg mig tilbage i sengen, hvor min favoritperson lå og fyldte det hele.

Ved ikke hvad der er med ham for tiden. Han sover mega godt – og længe, men det skal helst være PÅ mig. Og jeg er sådan en der vender og drejer mig om natten, så jeg vågner hele tiden, fordi han ligger på mit hår eller har stjålet min pude.

Men ingen brok herfra – er bare glad for at den ikke hedder 21-4:30 som i forrige uge. Tak for det 🙂

Ergo var jeg frisk og veludhvilet, da jeg vågnede kl. 6 – og jeg kunne dermed hoppe i bad. Så morgenen var god, og helt fri for skænderier og diskussioner. I like that. Ergo var jeg også klar, da min veninde kom og hentede mig i bil – og fragtede mig til Hvidovre, hvor vi spiste og hyggede i nogle rare timer.

Solen tittede frem, hvilket har taget røven på mig ekstra tidligt i år – jeg har nemlig ikke fået investeret i sådan nogle her endnu. (reklamelink)

Jeg skal bruge dem, for lige rundt om hjørnet, der skal jeg drikke kaffe på min trappe og se min have springe ud på ny.

Kan I have en dejlig dag? Nu vil jeg gå ned og hente min unge, for jeg har savnet ham – og jeg håber han vil være med til at se tegnefilm når han kommer hjem! Og jeg håber han vil holde i hånd i mens <3

brunch

 

1 kommentar

  • Tak for idag søde du!!! Dejligt at se dig😘. Og fedt med så sovende en skøn Alfred. Klem herfra

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og i deres rygsæk har de stjålet endnu en lille bid af mit hjerte