Status.

Søndags-udflugt!

Blev vækket prompte lidt i seks, af et lidt for vågent barn. Der proklamerede, at NU var det altså morgen. Og jeg har de sidste mange dage forsøgt at bilde barnet ind, at det altså stadig er nat, når det er på den forkerte side af klokken seks. Den går bare aldrig. For selvom jeg prøver at tage over og bestemme, at det først er morgen når vækkeuret ringer, så sender han en kæmpe fuckfinger efter alle mine ord – og så er slaget lissom tabt.

Jeg vendte mig om og tog dynen ekstra meget omkring mig, men der gik ikke længe før han hævnede sig max på mig, og i vågen tilstand besluttede sig for at pisse i bukserne (og i sengen) – ene og alene for at hævne sig på mig og min trætte krop. Så sådan startede søndag morgen. Træt mor – og med pis i sengen. Ikke noget der plejer at pisse mig af (høhø) men fordi jeg lige havde skiftet sengetøj i aftes, så bliver man en smule træt af det.

Han har haft så få uheld, efter han smed bleen – og det har ALTID været i søvne. Så det må være sengepisseri i trods.

Nå, men intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Og et eller andet skulle jeg jo bruge de rene og nyvaskede håndklæder til, ikke?

Lige nu sidder vi og ser tegnefilm, mens jeg samtidig forsøger at lave en madpakke til vores dag i dag. Vi skal en tur på Dansk Arkitektur Center, hvor der er en familie workshop. Vi skal lave lamper ud af skrald. Og det bliver skægt!

Jeg tjekker ind senere i dag, men indtil da, der vil jeg blot dele info om at Boozt (affiliate) i disse dage kører – 70 % på deres udsalg. Ergo har jeg svinget mit slidte mastercard og købt et par ting og sager. For der er fandeme mange gode ting derinde!

Hav en rigtig dejlig søndag <3

skaermbillede-2017-02-26-kl-10-07-34

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status.