Søndags-udflugt!

Man skal passe SERIØST på med hvad man siger for sjov!

mus

I aftes ved 19-tiden stod jeg og ordnede hår og tog en pæn kjole på, da jeg havde en aftale på en snusket bodega på Vesterbro. Alt var godt, og jeg var nærmest klar til at komme ud ad døren. Lukkede katten ind, og missede bare lige, at katten havde noget i munden.

Sød som katten er, en dejlig og halvgammel og doven hankat – der mest bare bruger tid på at sove i vindueskarmen, eller slikke sine nosser i min seng – den viste stolt sit bytte frem. En lille lodden sag, med en lang hale. Jeg panikkede fuldstændig. For de der mus er seriøst hurtige. Og endnu hurtigere, når de kæmper for deres liv. Jeg skreg som kun små piger kan, og jeg spurtede gennem lejligheden, så Emilie kunne hjælpe mig.

Det endte naturligvis med, at vi så bare stod og hvinede sammen. Mest af alt sympatiserede vi jo bare med det stakkels lille kræ, som katten brugte som legetøj. Musen farede rundt fra hjørne til hjørne – og vi skreg hver gang den bevægede sig. Jeg må indrømme, at dette scenarie er et af dem der gør, at jeg aldrig har været den store katte-fan. Jeg kan godt leve med nosse-slikkeriet og dens manglende situationsfornemmelse når man f.eks har herre-besøg, men jeg sætter sgu grænsen når den slæber levende ting ind i lejligheden.

Vi anede ikke om vi skulle lade katten lege videre, men vi var også enige om, at det nok var en fed ting at få begge parter ud i haven. Fiks som jeg troede jeg var, lykkedes det at fange musen med Alfreds badeværelsesskammel. Og så kunne vi få smidt katten ud og indfange musen bagefter.

Vi antog at den nok var ved at løbe tør for kræfter, da den havde været i kæften og i kløerne på katten i et stykke tid. Det tog vi fejl. For den lille mus stak af og forsvandt ind under køleskabet. Jeg var jo super nice at joke med et beskidt køkken, og at jeg trods alt ikke endnu var nået til et punkt hvor sådan en her blev nødvendig.

Haha, the joke is on me. For selvom jeg hørte katten jagte noget i nat, og også tyggede højlydt på noget der knaste en del, så har han stadig siddet foran køleskabet og miavet de sidste to timer.

Problemet er, at der er en meget bred liste under køleskabet, hvor (hvis jeg havde været en jagtet mus) – den helt sikkert har søgt ly for skarpe tænder og hvinende kvinder. Så potentielt ligger der en død mus i mit køkken. Fuck.

Jeg har brug for sådan en her – med indhold.  (affiliate) Mindre kan simpelthen ikke gøre det.

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags-udflugt!