Børn der vokser ud af alt...

Så tør dog din egen røv… Selv!

veltie-1

annonce billede

Det er et af de største tale emner herhjemme! Altså lige pt.

Det der med at lave pølser og tørre sig selv.

Måske ikke lige mellem Emilie og jeg, men når det kommer til husets mindste beboer, så er det. Vi er liiiiige på nippet til at Alfred skal lære at tørre sin egen numse. Som hans primære vaskekone, så ved jeg at det hænder at der er bremsespor i underhylerne og at der er rester fra toiletbesøg i nummeren efter han har været i børnehave. Så jeg er stor-forbruger af vådservietter.

Faktisk er vådservietter én af de eneste ting jeg ikke går ned på (haha), og de overgår både kaffe og internetadgang.

Men det er nu ikke kun når det kommer til numser det er gældende. Jeg har dem altid inden for rækkevidde. For de er så uundværlige når han spilder. For han spilder alt. Hele tiden.

Jeg bruger dem også selv. Både på toilettet, til ansigtet og til mine hænder.

Når Alfred holder fingeren oppe og råber ‘BUSSEMAND’, og jeg på ingen måde har lyst til at bruge hænderne til at fjerne fundet, så er det altså rart at have vådservietter ved hånden.

Så da jeg fandt ud af, at der fandtes fugtet toiletpapir, der med god samvittighed kan skylles ud i toilettet kunne man høre mig skrige ‘WIN’ meget højt gennem Sydhavnen. Det nemlig både biologisk nedbrydeligt, dermatologisk testet, blødt og skånsomt. Især godt til røde numser. Det gør immervæk alt langt nemmere. Især når man har små børn, der praktiserer ‘Moar, jeg er færdig’ rigtig mange gange i løbet af ugen.

Og nu og da, der er det rart at have et godt hjælpemiddel, til når Alfred stolt kan fremvise en mængde lort, han selv proklamerer er så stor, at man potentielt kan bo i den. Jep, den slags er ikke nem at lave oprydningsarbejde efter.

Man kan finde Veltie i langt de fleste supermarkeder, og meningen er, at det skal kunne indgå som en smart tilføjelse til toiletpapirsbeholdningen derhjemme. Og det må man sige er en god tanke! – Og wuhu, så har jeg fået lov at udlodde 10 pakker af det her fugtede og praktiske toiletpapir – naturligvis til den af jer, der smider den bedste toilet-historie i kommentarfeltet 🙂 Trækker en vinder om præcis en uge!

veltie-2

 

10 kommentarer

 • Anna

  I min studietid arbejdede jeg i mine ferier i hjemmeplejen som afløser. En sommer var vi to afløsere på job og på aftenbesøg hos en ældre dame.

  Damen skulle skide, og i dette tilfælde, kan sgu ikke huske hvorfor, men det krævede ihvertfald 4 hænder at tørre og vaske.

  Vi stod så der på hver sin siden af toilettet bag ved borgeren, da hun var færdig med sit foretagende, klar til at tørre røv.

  Min kollega skyllede ud, så snart damen var færdig, men den gigantiske lort der var efterladt i toilettet lod sig ikke forsvinde. Det tog fem forsøg, og vi var undervejs, med al respekt for den ældre dame, ved at omkomme af grin over den kleppert af en lort hun kunne formå at lave. Og det faktum at hun jo naturligvis råbte og stressede over at blive tørret, mens vi forbavsede havde mere travlt med at iagttage den store imponerende lort gjorde ikke ligefrem situationen mindre underholdende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hansen

  Det er ikke ligefrem en toilet-papir historie, men jeg tænker også at de er geniale at have med på festival, hvor toiletpapiret er mere ru end sandpapir og ens røv på 3. dagen er ved og være godt slidt (alkohol og smøger kan jo give lidt dårlig mave….) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Sådan en pakke kunne jeg godt have brugt, da jeg var på studietur i Rom tilbage i min gymnasietid…
  Jeg har altid haft det lidt stramt med offentlige toiletter, så da jeg skulle tisse på vatikanmuseets toilet blev jeg lidt stram i betrækket, da der ikke var noget brædt! Nå, men tisse det skulle jeg, og da der heller ikke var noget toiletpapir, så jeg ingen anden udvej end at tage de stramme bukser helt ned til anklerne og skræve over toilettet, så jeg “svævede” et par centimeter over brædtet. Det gik faktisk overraskende fint og jeg var svært tilfreds med min håndtering af situationen. Da jeg rejser mig, viser det sig desværre, at det ikke var gået så godt, som jeg troede. Jeg havde ganske vist ikke rørt toilettet, men havde heller ikke ramt kummen. Med andre ord havde jeg pisset overalt på mine bukser. Der var ikke noget at gøre – det var først på dagen og vi skulle være afsted hele dagen, så jeg måtte trække pisbukserne op og gå rundt i dem resten af dagen. Havde jeg bare haft en vådserviet til at tørre toilettet, var jeg måske blevet forskånet for et af mine teenagetraumer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min kæreste var (for første gang uden mig) på vej til sin mor, for at overnatte sammen med vores dreng på 1,5. Han var pænt opsat på at vise, at det kunne han sagtens! Vores dreng fik tyndskid på turen, mens han var spændt fast i sin autostol. Han sov (tilsyneladende!) videre og min kæreste fortsatte den sidste halve time hjem til farmor. Da de ankom var ikke alene vores drengs tøj klamt – hans strømpebukser skulle tømmes for lort ned til tæerne – men autostolen var også smurt ind i lorr. Super. Nå, men de der vådservietter havde selvfølgelig ikke hjulpet en skid, men bevares…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Min søn laver også store lorte, faktisk så store at han mener der skal mellemskyl til.. “MOAAAAAAR, vi skal lige skylde ud engang så jeg kan skide færdig” Tak for kaffe… Vi bruger i øvrigt altid vådservietter til børnene når de har været på toilettet, anede ikke man ikke måtte smide dem i toilettet 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Waldemar

  Min søster og jeg snapchatter rigtig meget. Om mange ting. vi taler også åbent om mange ting. Bl.a. lort.
  Nogen gange sker det, at vi sender en sejrs-lorte-selfie på snapchat til hinanden, og fortæller om konsistens og farve, og hvor dejligt det var at komme af med 😀 Hæhæ, hyggeligt, ikke?!
  Men det gør altså, at vi har et yderst tæt forhold, og dét vil man gerne bevare!
  Håber at vinde det fugtede toiletpapir, da jeg synes det er ret så smart (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Toilethistorier er der nok flest af når man har børn, men jeg kan komme med en mindre historie om lort. Da jeg var et lille kid og var rigtig glad for katte(og ikke var så god til at se om de gad mig eller ej), fulgte jeg efter en kat som hoppede op i en stor sandkasse. Der sad den så fint og jeg skulle selvfølgelig bære den. Ned med potten under måsen og løft…… den sad ikke bare og hyggede… eller jo det gjorde den, men nu bare i min hånd 🙁 den lugt er ikke sådan at vaske af, uanset hvor syntetisk duftende sæbe man brugte i 90erne 🙁 spændende at se hvor godt det papir der er 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Min far tabte engang sin telefon i toilettet. Men som han stolt proklamerede, tog den ikke skade. Den landede simpelthen på jordens største lort, så den blev ikke engang våd.

  ….han sprittede den af og brugte den vel et godt år efterfølgende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Det kunne jeg godt have brugt denne uge … min datter havde været syg (opkast og feber) som alle børn og voksne i vuggestuen har pp skift for tiden – og fik selvfølgelig smittet mig 🙁 mit holdt sig dog ikke til opkast men en masse den anden vej også! Og huden i numsen bliver pænt slidt af sådan en omgang. ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla mn

  I Januar måned blev jeg efter et familiearrangement smittet med den ledeste omgang influenza, jeg nogensinde har haft! Virkelig en slem omgang mandeinfluenza! Jeg kunne ingenting, min mave rumlede, jeg havde hovedpine, svimmelhed og så kastede jeg op. Jeg rejste mig kun fra sengen for at kaste op og fylde min vandflaske. Jeg spiste ikke i 3 dage.. Derfor kom det lidt bag på mig, at jeg på tredje dagen lige pludselig kunne mærke, at mine tarme opførte sig underligt. Inden jeg nåede at kæmpe mig ud af dobbeltdynen stod det ud med tyndskid- altså sådan at jeg virkelig ikke kunne stoppe/styre det! Min 2 måneder gamle dobbeltdyne kunne ikke reddes og jeg smed også min morgenkåbe ud.. I sådan en situation ville jeg ønske, at jeg bare var et barn og kunne få min mor til at ordne alting for mig 😬Jeg var dødsyg og måtte igang med at finde affaldsposer frem og tage et bad for første gang i 4 dage. Jeg sov med et tæppe i 2 uger indtil jeg kunne komme IKEA efter en ny dyne- jeg fortalte på daværende tidspunkt ikke, hvorfor jeg allerede skulle købe ny dyne (det var simpelthen for pinligt) 💸 Men jeg har sidenhen, som den eneste fortalt det til min mor- vi har siden da grint meget af det 😂💩

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn der vokser ud af alt...