Kællinge-kollektivet

Looking back!

nr-1

annonce billede

Det er lidt svært ikke at se tilbage og savne solen i Andalusien. Især når temperaturen i København konstant ligger under de 5 grader for tiden. Har gennem de sidste mange måneder ønsket mig tilbage til siesta og rødvin i solen – og tænkt tilbage på, hvor smukt det var at køre med solnedgangen i ryggen – gennem de smukkeste bjerglandskaber.

Turen med Eliza Was Here er klart en af de bedste ferier jeg nogensinde har haft. Destinationerne var nøje udvalgt, og det er så fedt at komme vidt og bredt omkring – og snige sig udenom de helt store turistfælder.

De familiære omgivelser der eksisterer på de hoteller der ligger laaaaangt ude i ingenting, det er altså super hyggeligt! Har i hvert fald sjældent følt mig så velkommen som når vi tjekkede ind de forskellige steder. Det er udelukkende gode minder jeg har taget med mig fra turen, og selvom det også blev enden på et forhold som vi kendte det – så var det langt fra en tur der bare sådan lige går i glemmebogen. Og jeg ville til enhver tid anbefale at rejse med Eliza Was Here – især hvis man har mod på at se og opleve ting og steder man ikke sådan lige kan slå op på nettet.

Den smukke natur i Andalusien er virkelig også værd at besøge området for. Har sjældent oplevet smukkere natur. Og man får set en hel del, når man som vi gjorde kørte over 1000 km på relativt få dage.

periana

p1010059

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kællinge-kollektivet