Havespasser eller havepasser?

Kalder alle hunde! Og en hjemvendt ven <3

Når næsen klør, og man har masker på <3

annonce billede (SPONSORERET AF PAW PATROL)

Netop som Emilie skrev at hun var hjemme om præcis 9 minutter, så skyndte jeg mig ind på Alfreds værelse. Jeg havde lagt ham i seng, da hans øjne rullede rundt og hans tolerance tærskel var lig nul. Men jeg ville nu alligevel tjekke, for det kunne have været så dejligt at sige velkommen hjem til vores yndlings-Emilie. Hun har været på ferie i USA i alt for mange dage, og vi savnede hende begge to. Men Alfred havde lukket sine øjne i, og sov dybt og tungt da bilen svingede ind foran hoveddøren.

Hvis I har læst med på det seneste, så har jeg snakket lidt om, at jeg faktisk virkelig har savnet hende. Så jeg iførte mig regnjakke og sko og agerede ‘welcome-wagon’ ude på vejen.

Ergo var det først i morges de to små blev forenet i en smuk leg, hvor Alfred var max energisk, og Emilie bare var træt. Jetlagged og helt træt formåede hun alligevel at stå op da Alfred havde været oppe i et par timer. Det var en slem nat. Jeg sov skidt, og Alfred kom ind i min seng kl. 4:30 og mente at nu var det morgen. Hah. Nej. Men prøv lige at argumentere det for en 4-årig der ikke kender til konceptet ‘søvn er dejligt – søvn kan vi lide’.

Men Emilie vågnede ved 8-tiden og hun havde gaver med hjem.

På det seneste har vi skruet OP for skærm-tid. Fordi at Alfred skal lære at bruge iPad’en selv. Det går okay, men der er stadig tekniske problemer. Men selvfølgelig er det alt med måde – for det kan nemt tage overhånd. Heldigvis synes jeg at han har et sundt forhold til tegnefilm og mængden af det – han stopper faktisk selv op og starter en leg med enten lego eller andet.

I lang tid har Paw Patrol været det foretrukne – and this I like. Hans fantasi har ingen grænser, og han dyrker konceptet enormt meget. På det seneste har vi erhvervet os en Airpatroller, og den indgår i stort set alle lege. Også med lego. Og biler. Og dyr.

Jeg synes det er dejligt at se, at han leger så godt efterhånden. Han vil rigtig gerne have voksne med, men eftersom han enormt gerne vil bestemme ALT i legen, så bliver man hurtigt træt. Så det er dejligt at opleve, at han bliver bedre og bedre til at lege alene. Det gør det i hvert fald nemmere at lave mad, tage en opvask eller bare lytte til hvad han nu end har gang i.

alfred-air

Det er langt fra første gang jeg har skrevet op Paw Patrol på bloggen – og det er med vilje. For jeg synes faktisk at det er en af de få tegnefilm der virkelig lærer børn om konceptet ‘at hjælpe andre’. Der er naturligvis en masse andre gode og lærerige ting de kan se, men der er alligevel et eller andet over Paw Patrol der skiller sig ud. Måske er det blandingen mellem superhelte og venskaber. Hjælpsomhed og udfordringer i form af opgaver og eventyr. I hvert fald, så kan man drage nytte af mange af historierne, opgaverne og hele konceptet med at vi alle har forskellige egenskaber vi hver især kan bruge til noget unikt.

Og så hjælper det jo virkelig på det, at Alfred har Emilie – som havde medbragt masker af de forskellige hovedpersoner i serien med hjem fra det store udland. Emilie er populær i disse dage <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havespasser eller havepasser?