En lille bitte forklaring.

Luder?

Fik en mail forleden, som ramte mig virkelig hårdt. Så hård, at den var svær at svare på. Besvarer ellers altid, især når folk har taget sig tid til at sætte sig ned og forfatte en mail. Så er det fordi de har noget seriøst på hjerte.

Hun skrev:

Jeg tænkte om det ikke var en ide at oprette en mobilpay ordning, så læsere af din blog kunne donere penge 10 kr fx hvis de kunne lide hvad de læste – POV har fx indført det, uden en masse skrappe sure miner, folk kan jo bare lade være, hvis de ikke har lyst. 90,000 besøg gange 10 kr kunne godt holde dig oven på en stykke tid ☺

Kan ikke nævne hvor mange gange jeg har tænkt samme tanke. Her tænker jeg, at jeg har skrevet knapt 1000 indlæg i løbet af de 5 år jeg har haft dette domæne. Alt gratis, for dem der har lyst til at læse med. Og hendes idé giver mega god mening. Tænk engang, hvis jeg fik en enkelt krone pr. person for ethvert skriv jeg laver. Så kunne alt se bedre ud. Så havde alt set bedre ud.

I virkeligheden så er der stor forskel på hvordan bloggere arbejder. Mange af os benytter muligheden for at tjene på affiliate og sponsorerede indlæg. Og der findes også links, vi kan sætte ind, hvor vi tjener en halv krone på det, hvis I klikker på linket. Men mailen ramte mig på et svagt punkt, fordi jeg ikke ved hvor grænsen går. Er det etisk korrekt?

Jeg har tjent tusindvis af kroner ind til UNICEF via min blog. Fordi I gerne vil støtte op om et godt formål. Senest skaffede vi en masse vand til udsatte mennesker i Syrien. Så hvorfor laver jeg ikke bare en indsamling til mig selv?

Skulle have været i banken i dag, og jeg har brugt den seneste uge på at hyperventilere over lige præcis dét møde. Fordi at jeg er helt nedbrudt. Fordi at jeg hænger mindre sammen, end en fletning i alt for kort hår. Men de aflyste, fordi de ikke kunne imødekomme mit ønske om at få et lån. En buffer, så jeg kan blive et helt menneske igen.

Jeg gik hjem fra Alfreds børnehave i dag, efter at have kysset ham farvel og sagt ‘vi ses senere og så skal vi have fredagsslik og se Disney-sjov’. Men nåede også at tænke tanken om, at måske skulle jeg gå over i Tues lejlighed og arbejde. Fordi han bor en del højere end jeg. Og måske kunne jeg bare springe ud af vinduet og sætte en stopper for det hele. Hyperventilerede hele vejen hjem til lejligheden.

Heldigvis gik jeg bare hjem, fordi jeg stadig ejer en snert af rationalitet. Jeg gider sgu da ikke hoppe ud af et vindue, bare fordi banken har verdens største nej-hat på.

Jeg læste engang på Facebook – en i mit netværk – der lagde sig fladt ned og bad om hjælp. Ikke frivilligt. Det skinnede igennem, at hun bestemt ikke synes det var rart at føle sig så presset og så udsat at hun måtte bede om almisser fra andre. Men hun gjorde det. Fordi nogle gange så løber man bare tør for alternativer. Og det er det jeg kommer til at gøre nu. For jeg har ikke mere værdighed tilbage, og jeg vil gerne ud af denne her situation. Og jeg er løbet tør for andre muligheder. Hvis I har nydt at læse med og fortsat ønsker at jeg skal kunne skrive og gøre det jeg er bedst til, så kunne det være mega (fucking-fucking) fedt, hvis I ville overveje at give et bidrag til mig – så jeg ikke (om 8 dage siger de) skal flytte mig, Emilie, katten og Alfred ud i skoven i et telt. Jeg ved godt at årstiden ikke er så slem igen. Man kan godt bo på gaden fra nu af og til slut september. Men det går jo ikke, vel?

Måske er det her et socialt eksperiment – men jeg har ikke flere kort på hånden.

Mit nummer er 26818286 – og alt er velkomment. Man er også velkommen til at give intet. Men nu har jeg i det mindste forsøgt.

 

131 kommentarer

 • Camilla

  Har ikke lyst til at betale dig for dine skriv, men har til gengæld altid lyst til at hjælpe folk der beder om hjælp. Det er ikke meget, men lidt har også ret;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Øv!
  Men jeg er vild med ideen! Fuck rigtig og forkert og etik og moral – man må gerne bede om hjælp.
  Du får 50 kr fra mig, fordi jeg er fattig studerende, som selv skal tænke over pengene. Jeg har ingen børn som skal have mad og tag over hovedet. De 50 kr betyder udelukkende at jeg kan købe én øl mindre til Aalborg karneval næste weekend. Og så mener jeg alligevel, at de er bedre brugt hos dig! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Et lille bidrag er sendt til jer❤️ God weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Årh det gav mig helt en knude i maven at læse, har overført lidt, kan desværre ikke undvære det helt store med to babyer og på SU.
  Kæmpe sejt du beder om hjælp, selvom det ikke er sjovt!
  Klem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Synes blot det er modigt og ansvarsbevidst at række hånden ud :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tak for en god blog! 50 kr sendt, til Alfreds fredagsslik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Kære søde Trine. Det rigtige er altid er bede om hjælp når man har brug for hjælp, om det er økonomisk eller eksistentielt. Det virker til at du har et godt netværk og gode relationer, men hvis du får behov for det, er du og Alfred så velkommen her på besøg. Jeg har en håndfuld ligeglade børn, en trampolin i haven, is i fryseren og aftensmad på bordet hver eneste dag. I er så velkomne, du behøver ikke engang at snakke.
  Mange tanker din vej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kære Trine. Håber på det hele løser sig for dig. Tak for en god blog. Den hjalp mig i en hård tid i min første barsel. Så tusind tak for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Respekt! Det kan ikke have været let at skrive ovenstående – man al respekt til dig for at turde bede om hjælp! Jeg har smidt et lille bidrag, og håber andre gør det samme, så du kan få lidt luft i budgettet! Kæmpe kram herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  INGEN skal nogensinde springe ud af vinduet! Håber pengene hjælper dig😘😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg har lige sendt dig 150 kr. En meget lav pris for alle de indlæg, jeg har læst hos dig, men jeg håber, det rækker bedre end ingenting. Rigtig god weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Mads og Monopolet behandlede sidste weekend en emne der har lidt lighed med det du beskriver; “Hvornår er det ok at bede folk om penge”. Det her var en pige der ville have sin (canadiske mener jeg) kæreste til DK, og hvor hun så ville oprette en fundraising for at betale hans vej hertil. Noget i den retning. Monopolet synes hun var forkælet, og måtte komme igang selv. Jeg tænkte; at det kan da godt være hun er det, men folk vælger jo helt selv hvad de vil bidrage til/med. Ikke at jeg synes din situation kan sammenlignes med en forelsket 20 årigs.
  Dine udfordringer er ikke det der går under betegnelsen “luksusproblemer”. Og du beder jo principielt bare folk om penge for at benytte en tjeneste. Og som du selv skriver, så er det ganske frivilligt om man vil støtte op. Jeg synes sgu det er sejt at bede om hjælp på den måde, og prædikatet “luder” (jeg ved godt det kan fortolkes på mange måder) hører slet ikke til her. Det var min mening. Jeg håber I får en dejlig weekend og din mobilepay går AMOK. Jeg har bidraget med lidt. Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Pabian

  Der er ingen skam i at bede om hjælp❤️❤️
  Har sendt lidt afsted til dig og Alfred.
  Kram Lea

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Ikke luder, men menneske der tør at bede om hjælp. Det er det allersværeste – håber virkelig flere får lyst til/har overskud til et bidrag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai P.

  Jeg skriver ALDRIG i kommentar felt så ved ikke hvorfor jeg så gør det nu. Jeg er “blå” helt ind til benet og mener at man selv er ansvarlig for sine handlinger. Men alligevel….så har jeg sendt dig nogle penge. I sidste ende er der alligevel ingen som fortjener at være så presset. Om man har valgt det eller ej. God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hey – Jeg har givet en krone for hvert indlæg jeg tror jeg har læst his dig, så der skulle gerne være 200 kr på din konto. NU 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Du er awesome! Bliv ved…
  Man vinder (for det meste) kun på at spørge om hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Luder? siger overskriften. Det er du på ingen måder. Skide godt at du beder om hjælp! Jeg er helt sikker på din blog har hjulpet og gjort en forskel for en masse mennesker gennem tiden. Godt arbejde, Trine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Trine – godt du er her til at skrive det her indlæg! Jeg har sendt nogle penge i din retning, og jeg håber virkelig, andre gør det samme, så du kan lykkes med at holde hovedet oven vande lidt endnu.
  Det må være meget, meget grænseoverskridende at bede andre om penge – men det er godt, du gør det. Det er godt at bede om hjælp! Jeg håber, andre ville hjælpe mig, hvis jeg rakte ud på den måde.
  Jeg ville egentlig have givet penge til sådan nogle tuk-tuk-taxier, som fragter afrikanske mødre til hospitalet. For det er vigtigt at hjælpe dem, der er kommet i situationer, de ikke kan klare selv. Det er der jo ikke noget skammeligt over, det kan ske for os allesammen. Vi kan allesammen få problemer under en fødsel. Eller med banken. Men tuk’erne kan få lov at sige tuk-tak i næste måned. (Med det prøver jeg at sige, at det er okay at bede om penge fra andre, når man er ved at forbløde! Endda også selvom det bare er et snitsår… Folk kan jo bare lade være :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Skøn idé. Jeg nyder at læse med og vil meget hellere betale for at læse dine ærlige og ægte skriblerier end de blade der fortæller mig, at jeg skal tabe mig otte kg på fire uger, lave min egen bodyscrub af kaffegrums eller genoverveje mit forhold hvis vi ikke skændes nok – og som desuden er spækket med reklamer for produkter jeg ikke har råd til. Du bidrager med noget og gør en RIGTIG forskel. Har overført penge til fredagsslik og en frysepizza og vil også gerne hjælpe i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kære Trine! Jeg ville ikke have noget imod at give et lille bidrag fremover for dine mange fine tanker og indlæg – du kan noget med ord, og du er fantastisk nærværende og autentisk som få her i blogland, så jeg vil også gerne sende et lille bidrag afsted til dig.
  Jeg har selv stået i økonomisk limboland, da jeg for 2 måneder siden gik fra min mand gennem 9 år, som tjener rigtig godt, hvorimod jeg har været studerende de sidste maaange år, men blev reddet på målstregen af overskydende skattepenge som faldt på et seriøst tørt sted.
  Jeg sender et lille bidrag afsted til dig med ønsket om at du får god en god weekend og at det hele løser sig med banken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Bare en lille opfordring – husk at tjekke om ikke det du får er skattepligtige – bare så du ikke får en ekstra regning på et tidspunkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Det må vel tælle som gaver. Tænker heller ikke, man skal betale skat af sine konfirmationspenge eller bryllupsgaver – men selvfølgelig godt lige at have i baghovedet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Av, hvor gør mit hjerte ondt, når jeg læser sådan et indlæg!
  Du må ændre overskriften – for Luder er ikke den rigtige betegnelse for dig. Måske hjælp ville være en mere passende overskrift.
  Alt det bedste i din retning og TAK for mange fantastiske indlæg og mulighed for at komme ind i dit univers og dit liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Hej, jeg synes du har en skøn og ærlig blog og kan forstå at det lige pt er hårdt.

  Men jeg kan ikke i mit rationelle hoved forstå, hvorfor det er du ikke søger et job ‘on the side’. Jeg skriver det på ingen måde for at være flabet, men fordi jeg ikke helt forstår det. I mit hoved ville det være mere tilfredsstillende end at få folks donationer.

  Måske du kan fortælle lidt om de overvejelser du gør her?

  Kh Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Forstår godt dit spørgsmål – men når man er nede og ligge, så er det bare ikke rigtigt en mulighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Såvidt jeg har set og læst, så har du søgt og gjort det du havde ressourcer til. Jeg synes det er ok det du har gjort i dag! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Louise

  Trine du er fantastisk til det du gør! Jeg har sendt dig lidt fordi hvis jeg stod i din situation så ville jeg håbe nogle ville gøre det for mig!
  Bliv ved med at være så ærlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Op.

  Jeg synes, der er utrolig meget værdighed i at bede om hjælp! Grundlæggende er der jo ingen af os, der kan klare sig uden andre. Ud over det tænker jeg egentlig også, at det er at vise os læsere stor respekt og tillid – dermed ikke sagt, at det er nemt at bede om hjælpen!
  Jeg har sendt et lille beløb. Jeg er desværre på dagpenge, så det større beløb må vente!
  God weekend. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg har overført en lille smule og det rækker ikke langt… men tænker det er tanken, der tæller… og normalt gør jeg aldrig sådan noget, men du formår at røre mig på en måde, så jeg bare ikke kan lade være! Ønsker dig og din søn alt det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Kære Trine
  Din blog er så fantastisk hudløs ærlig og har hjulpet mig mange gange!
  Så er det ikke kun hos mig græsset visner…
  Mit liv er ved at vende og det håber jeg også dit gør!
  Har sendt dig i dyb respekt for at turde at række hånden ud!!!
  Rigtig god weekend❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Sødeste Trine, du burde have gjort dette for langt tid siden! Selvfølgelig vil vi gerne bidrage til at din blog kan køre og du kan holde skuden i vandet! Lidt er på vej til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kære Trine, har sendt en lille skilling på din vej. Istedet for luder, hvad med crowdsourcing? Du leverer jo et godt produkt og der er mange andre journalistiske websites der benytter sig af crowdsourcing metoden. Held og lykke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Trine, æv altså sikke en lorte situation. Jeg kan godt forstå, at du føler dig mad presset. Respekt for, at du tør række hånden op og bede om hjælp.
  Jeg har dog lyst til, at fortælle dig, at du på ingen måde kan komme til, at stå i en situation, hvor du må bo på gaden med Alfred. På trods af vores borgerlige regering, så lever vi da heldigvis stadig i et land, hvor vi ikke tillader at børn bor på gaden. Jeg er socialrådgiver/familierådgiver og har oplevet mange forældre i samme situation som dig. Forældre der af den ene eller anden årsag ikke kan betale husleje, vand eller varme og der er mulighed for, at få hjælp i en sådan situation – heldigvis. Alle kan søge økonomisk støtte til husleje hos deres ydelsescenter og siger de nej, kan familie afd. I langt de fleste tilfælde hjælpe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du er SEJ!
  Et lille bidrag fra mig også

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ligesom læseren i indledningen, har jeg længe ønsket, at man kunne donere et beløb til din blog. Jeg nyder, at man kan læse blogs med helt forskellige profiler, og det har ærgret mig, at en type som din eller fx Miriams Blok har svært ved at løbe rundt.

  Jeg ser det som en styrke, at du beder om hjælp, og at du tager ansvar for din drengs og dit eget liv.

  Tænk nu for jeg lov til at side her på en solrig fredag og glædes over at have hjulpet et andet menneske;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kære Trine
  Vi kan alle komme i din situation hvor vi har behov for hjælp fra vores medmennesker. Det må være hårdt at stå i så svært en økonomisk situation, være mor og samtid havde det så svært psykisk. Særligt hvis der ingen er til at gribe en! Men jeg vil gerne være med til at gribe dig, jeg vil gerne via donationer bidrage til dit sikkerhedsnet! Det kan jeg læse vi er mange der vil. Dit arbejde er bloggen – vi nyder godt af den, på mange forskellige niveauer – det må man gerne bede om økonomisk hjælp til. En dag – så når du ud på den anden side – opgiv ikke troen på det ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kære Trine
  Vi kan alle komme i din situation hvor vi har behov for hjælp fra vores medmennesker. Det må være hårdt at stå i så svært en økonomisk situation, være mor og samtid havde det så svært psykisk. Særligt hvis der ingen er til at gribe en! Men jeg vil gerne være med til at gribe dig, jeg vil gerne via donationer bidrage til dit sikkerhedsnet! Det kan jeg læse vi er mange der vil. Dit arbejde er bloggen – vi nyder godt af den, på mange forskellige niveauer – det må man gerne bede om økonomisk hjælp til. En dag – så når du ud på den anden side – opgiv ikke troen på det ❤️G

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna

  Jeg læser altid med men får aldrig skrevet – og har tit tænkt det samme….. Et lille bidrag er sendt afsted – håber det lykkes jer at blive! Men please ændr overskriften – du tilbyder ikke den slags ydelser og det der vist ingen der i tvivl om…. I desperate tider må man gerne bruge andre metoder en normalt – og mon ikke du ville gøre det samme for andre hvis de stod i din situation – det jeg helt sikker på…. Håber alt det bedste for jer ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Du er sej og sindsyg modig… har sendt afsted, som tak for alle dine ord, som jeg har nydt at læse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Lidt til fredags guf og hygge ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Kære trine,
  Hvor er jeg ked af, at der er så mange ting der bøvler for dig lige nu!
  Jeg får ondt langt ind i mit psykolog-hjerte af at du går rundt med så mange angstsymptomer, og jeg Ved hvor uoverskueligt det hele kan se ud!!
  Hvis du på nogen måde kan overskue mere terapi, vil jeg på alle måder anbefale en henvisning fra lægen til behandling i psykiatrien. Det er altså ret godt med to timer en gang ugentligt – ikke i indlæggelse!!! – og helt gratis! Måske forsøget værd?
  Også er bidrag herfra, og mange kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg ville til enhver tid gerne give en skilling for at læse din blog, og har nu også gjort det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Håber mit bidrag kan være med til at du ikke føler trang til at hoppe ud af vinduet! ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da vi stod midt i behandlingsræset, løb vi pludselig tør for penge. Eller…. Reelt set havde vi et hus, vi kunne sælge. Og en bil. Men det gør man jo ikke ‘bare’. Så da en veninde foreslog at afholde en fundraising af en art, ringede jeg til Mads og Monopolet. Og de var rørende enige om, at havde man et netværk, som havde lysten til at hjælpe, så skulle vi naturligvis tage imod. Så det gjorde vi. Og pludselig begyndte en stor del af mine læsere at sende ting, som vi kunne sælge til festen. Pakkerne væltede ind. Og kærligheden med. Vi skrabede nok penge sammen til et fryseforsøg og en ‘frisk’ omgang. Det var ikke tiggeri, det var ikke at sælge sig selv – det var ren og skær næstekærlighed. Det var at give folk lov til at hjælpe. For det vil de oftest gerne, når de får lov. Du skrev på et tidspunkt et indlæg, som i den grad har lagret sig i min bevidsthed – om det der med at kunne sige til, når man har brug for hjælp og være konkret i sine ønsker. Og nogen gange har man brug for, at en veninde kommer forbi med vin. Andre gange har man brug for penge. Jeg sender dig kærlighed og kram i bunkevis – mest af tankemæssig karakter og en smule af økonomisk. Fordi du er dig. Og fordi jeg værdsætter dig. Også lidt din blog – mem mest bare dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jenny

  Livet er ikke altid det letteste at have med at gøre. Men efter at have fulgt med i mange år, er jeg sikker på, at du er en fighter, som klarer dig igennem det her. At bede om hjælp er noget af det sværeste og vigtigste! Et lille bidrag er sendt i din retning. Alt er love.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Din blog er fantastisk og ærlig! I min verden må det betyde at du er mindst lige så fantastisk! Hvis du kontakter mig donere jeg gerne nogle nye og hjemmelavede bukser til din smukke Alfred. Lille bidrag er sendt afsted trods 2* su og 2 børn 😊 Du er for sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja M. N.

  ❤️
  Håber din mobilepay går bananas 😀Et lille bidrag er ihvertfald sendt fra mig til dig, som tak for så mange fine ord på bloggen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Erika

  Jeg har sendt et lille bidrag. Jeg håber at du får det du skal bruge. Jeg holder uendeligt meget af din ærlige blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kath

  Også sendt dig en lille hilsen og en stor tanke. Tror du er sådan én, der ville have gjort det samme for en anden, der havde brug for det. Han har en god mor, ham Alfred.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Kære Trine

  Du bruger lang tid på at skrive dine blogindlæg, og så er det rimeligt at betale for det. Har overført lidt mønt til dig, som tak for at jeg har læst med på så mange indlæg. Synes ikke at titlen på det her indlæg er passende, må jeg foreslå “brugerbetaling” elller “profit” som mere passende? Håber at I kan få en god weekend😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Også et lille bidrag fra mig .. Det er stort at bede om hjælp ! Hilsen hende, der tit spadserer forbi din vej, da jeg selv bor Sydhavnen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Alt er love 🖤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sender et lille beløb – mange bække små og tak for skøn blog og ærlighed ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Har sendt lidt til dig og Alfred❤️ Ikke for dine indlæg på bloggen, men for dit mod til at bede om hjælp. Du er sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Jeg har også sendt en lille penge din vej – håber alt flasker sig snart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åh hvor sejt du spørger om hjælp! Har overført et lidt til jer og håber det hele kommer til at løse sig for jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maren

  Kære Trine. Din blog var én af de allerførste jeg begyndte at læse, da jeg for ca. 5 år siden, da jeg havde fået mit første barn – og var helt lorteagtig. Og jeg har hængt ved lige siden! Du skriver pissegodt – og øser ud af dig selv og dit liv – nøjagtig som en forfatter til en bog f.eks gør. Der er intet luder-agtigt i at tage penge for et godt produkt – heller ikke når det drejer sig om skrift på nettet. Tænk på alle de net-aviser der efterhånden også tilbyder abonnementer? Jeg giver sgu gerne en 20 om måneder for at abonnere på din blog.
  Håber du snart kommer ovenvande – det fortjener alle mennesker. Og husk, vi er mange, der sætter PRIS på DIG 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Kære Trine,
  Jeg er hende, der læser med en gang imellem, som på sidelinien har levet mig ind i både hjertesorg og forelskelse – i Alfreds opvækst og de glæder og frustrationer børn i hans alder beriger deres forældre med. Jeg bliver trist. Fordi du lige nu har svært ved at få øje på din egen værdi. Jeg tænker lige højt: alt det du har delt, i smukke og nogle gange melankolske tekster, nogle gange sjove og andre gange tekster, vis “nerve” hang ved i noget tid efter, i hvert fald hos mig. Alle dem, der har fundet trøst og en følelse af ikke at være alene om at mærke at livet sgu giver flere hudafskrabninger end lottogevinster nogle gange – i dine tekster, i din ærlighed og dit mod til at fortælle om dem, alle de læsere, får endeligt mulighed for at sige tak. Tak til dig, fordi du gør en forskel og betale dig for dit værk. Det er ikke at bede om almisser og det er ikke uværdigt at bede om, det hedder honorar. Og det er på sin plads, at give folk muligheden. Op med det selvværd! Det fortjener en rejst pande – du er dygtig og dine ord gør store forskelle for mange! Jeg håber at du får en del ind på din lønkonto – tak for dit arbejde, jeg har sendt lidt til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Du er sej! Håber det vælter ind 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Shit hvor bliver jeg varm om hjertet af, at læse så mange søde kommentarer!! Så tror jeg igen på næstekærlighed <3 Jeg har også læst rigtig rigtig meget på din blog og især dine tanker om barsel. Det har givet mig rigtig meget i forhold til min kone, da hun fødte vores datter. Jeg fik hende endda til at læse de sider, fordi hun havde så mange ligheder.
  Jeg sender også et lille beløb.
  Rigtig god weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Også et lille bidrag fra mig. Tak for en fantastisk blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor er det stærkt at bede om hjælp på den måde. Virkelig. Håber sådan det kommer til at gøre en forskel for jer ❤️ Et lille bidrag er sendt i jeres retning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Blicher

  Hej!
  Du har overskredet en beløbsgrænse, er der et andet nummer man kan overføre på? Tanker herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Der står modtager har overskredet beløbsgrænse. Det må være et godt tegn, held og lykke❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Ville rigtig gerne overføre Trine men desværre siger mobile pay at din grænse er nået:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zeynep Moon

  Kære Trine, siden første gang jeg læste din blog, har jeg været hooked. Specielt fordi jeg kunne relatere SÅ meget til dine overvejelser og tanker i at finde sig selv i mor rollen. Jeg har luge prøvet og sende penge, ikke donation men egentlig en velfortjent påskønnelse af dit arbejde, men KAB ikke få lov. Der stod at din grænse var overskredet 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  “Pengene kan ikke sendes da modtageren har overskredet sin årlige belæbsgrænse” – det er vel positivt.. ikke? Sender kram din vej, tingene må snart vende for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  At bede om hjælp kan være noget af det sværeste i livet! Sejt du tør! Jeg vil meget gerne sende et bidrag, men min mobilepay skriver, at modtagerens årlige beløbsgrænse er oversteget og at pengene derfor ikke kan sendes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Kære Trine,
  Hold kæft hvor er det bare beundringsværdigt hvordan du rækker ud og beder om hjælp. Seriøst, hvis vi alle sammen var bare en lillebitte smule bedre til at spørge om hjælp til små og store ting her i livet, så tror jeg oprigtigt at vi alle sammen ville være gladere og mindre tyngede. Alle fortjener sgu at være lykkelige!
  Det er bare som mobilepay ikke er enig i det.. jeg kan ikke få lov at overføre til dig fordi “Pengene kan ikke sendes, da modtager har overskredet sin årlige beløbsgrænse”!? Jeg håber det enten er fordi én har sendt en ordentlig survival pakke af en sum efter dig, eller at mobilepay bare har fået varmekuller. Jeg vil i hvert fald lige prøve igen i morgen.
  Jeg håber du finder løsninger på både akutte og mere langsigtede problemer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Det ser ud til at du ikke kan modtage flere penge via mobilepay? Det må være et godt tegn! Vil dig gerne overføre lidt til dig hvis det bliver muligt. Varme tanker til dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Det ser ud til at du ikke kan modtage flere penge via mobilepay? Det må være et godt tegn! Vil dog gerne overføre lidt til dig hvis det bliver muligt. Varme tanker til dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hejsa. Jeg kan ikke få lov at overføre, da den skriver at mobile-paymodtager har nået sin grænse? Så måske reg+kontonummer? Mvh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Hej Trine, jeg var inde for at overføre 200 bobs til dig, men mobile pay melder at pengene ikke kan sendes fordi “modtager har overskredet sin årlige beløbsgrænse” 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Holmgaard Johnsen

  Nå, men jeg kunne ikke overføre fordi du har opnået din årlige grænse for, hvor meget du må modtage?….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For fanden hvor håber jeg for dig at tingene snart bliver bedre, lysere og fantastiske. Det må være helt og aldeles modbydeligt ikke at vide hvordan man skal betale sin husleje og stadig skal være noget for et lille menneske, som ikke forstår noget som helst.
  Jeg prøvede at overføre, men den siger at du har overskrevet beløbsgrænsen for i år. Er der en anden måde du kan modtage på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Kære Trine – har lige forsøgt at sende dig tak for dine kloge tanker via mobilepay, men den (det?) påstår at du har nået din årlige beløbsgrænse… Så kunne du eventuelt hæve den? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ville overføre 250kr men din beløbsgrænse er overskredet!!! Sender du et nyt nr? Vil så gerne hjælpe. Jeg elsker dig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil rigtig gerne hjælpe, men når jeg prøver at overføre, siger den, at brugeren har oversteget sin årlige grænse.
  Så skynd dig lige at få et nyt nummer ind, så alle kan få lov at hjælpe;)
  Tusind tak, for en rigtig god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Nummeret virker igen! Jeg har lige overført 200 kr med Mobilepay <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julle

  Har lige selv mistet mit arbejde, så har bare støttet med en lille bitte smule – godt og stort og modigt at du rækker ud ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Så lykkedes det at overføre lidt til dig. Rigtig god weekend!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • June

  Kære Trine.

  Jeg ved om nogen, hvor svært det er at bede om hjælp. Så at du tør, er bare så sejt. Jeg har sendt et lille bidrag. Jeg håber at du snart kommer på fode igen. Tak for dig og din ærlighed. Kærligste tanker fra mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg har fulgt dig længe, og haft smerter i mit lille hjerte grundet alt det modgang du har været igennem, men jeg syntes ikke at det her er ok, bare fordi du har en dyr lejlighed og måske nogle lidt for dyre vaner, så syntes jeg sku at der er andre i dette lille land der kunne bruge de penge som folk “donerer” til dig. Det giver mig en dårlig smag i munden at du spørger dine følgere om penge.

  Og det er jeg sku ked af at du har været nødsaget til. For du har sku virket så meget bedre end det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Hvorfor skal det altid være enten-eller? Der er altid nogen, der har mere ‘brug for’ end andre, men det betyder ikke, at de andre ikke også har brug for hjælp. Hvorfor skal indvandrere ikke hjælpes, fordi der er hjemløse i Danmark? – det må være det mest brugte og trættende eksempel de sidste mange år. Og det er så åndssvagt. Den ene sag udelukker ikke den anden! Og vi har penge til dem begge. Og lige i denne sag, ofrer jeg gerne en fadøl eller to på Trines husleje. Og jeg gætter på, at de mennesker, der har overført en lille hjælp, ikke tog pengene fra deres ‘mennesker i nød!’-konto, og altså ikke ville have brugt de penge på andre – der måske er i mere nød. Min pointe er, at det jo ikke er er valg: Trine eller de hjemløse. Det er bare et spørgsmål om at have lyst til at hjælpe Trine.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   “Du er så meget bedre end det”, skriver du… Tillad mig lige at banke dig i hovedet: alle kan falde. Alle kan træde ved siden af. Eller blive lagt ned. Også dig, selvom du lige nu synes, du tager enormt ansvarsfulde valg. Alle kan blive syge og ende i mudderpølen. Ligegyldigt hvor dyb den er, kan den være svær at komme op ad, hvis man bliver ved med at tabe fodfæste. Hvis du en dag ender der, håber jeg også, der er nogen, der rækker dig en hjælpende hånd.
   I mellemtiden: Prøv at lade være med at dømme andre mennesker. Det er så grimt. Og dumt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • DorteS

  Sådan, det virker! Man kan overføre igen. Håber, at denne enorme kærlighedserklæring fra dine læsere kan bringe dig et stykke op af kulkælderen igen. Vi er mange, der følger dig tæt og man bliver helt rørt af at læse kommentarsporet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Trine,
  Jeg har et barn der er lidt yngre end Alfred. Hvis din blog ikke havde været der, havde jeg ikke turde fortælle folk at jeg havde det pisse hårdt under min barsel med kolikbarn. Det tog røven på mig, at det ikke var rosenrødt at blive mor. Så fandt jeg dig og fik mod til at tale om mine følelser. Så tak for det. Bidrag sendt din vej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg er helt på røven over hvor flot, modigt, fantastisk det er, at du spørger om hjælp. Brugte en del tid igår på at tænke over, hvor petitessegrænsen for beløb gik i mit hoved, da jeg selv er noget SU ramt. Men efter devisen “mange bække små” har jeg overført lidt.
  Har ikke nogen stor livserfaring at øse af, så vil bare sige “god weekend”, og at jeg håber det hele kommer til at gå.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg har sendt lidt i din retning – Fra hende bankrådgiveren som hader når lovgivning og forretningsgang siger nej og hjertet siger ja 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Kære bankrådgiver. Dér fik du mit hjerte til at banke. Hvor er du sød, og det er du også, Trine Lortemor. Til bankrådgiveren vil jeg bare sige, at det må være så ubehageligt at skulle sige nej til mennesker, som man har personlig tillid til, men som banken vurderer til at have lav kreditværdighed. Til Trine Lortemor: det hele skal nok gå. Hvis det skulle gå så galt, at du må konstatere, at du realistisk set på langt sigt ikke har økonomisk mulighed for at blive i dit hjem, så KAN den jo sælges, og de fleste kommuner har nogle akutboliger til særligt enlige forældre uden fast indtægt. Hertil kan du jo søge boligsikring, som i din situation må kunne bidrage til en del af huslejen. Jeg ønsker sådan for dig og din søn, at du kan blive boende, men i worst case scenario er der andre muligheder. Når det ser aller mørkest ud, er der alligevel tit en løsning et sted i universet. Måske er glæden ved dit hjem stor, men hvis du vitterligt på sigt kan se, at det bliver en kamp at få det til at hænge sammen, så kunne det skabe ro at tænke i alternativer. Gode tanker herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg har simpelthen ikke kunne slippe dit indlæg siden jeg læste det igår eftermiddag.
  Kan kun forestille mig, hvor meget det må have krævet at bede om hjælp på den måde… Og jeg tager sgu hatten af for det.

  Jeg er heldigvis så priviligeret, at jeg ikke mangler noget, og når jeg tænker på at jeg så sent som i tirsdags valgte at tage taxa istedet for metro hjem fra lufthavnen, bare for at nå at have en halv time ekstra med min datter inden hun skulle puttes, så kan jeg sgu også godt sende lidt i din retning… Eller JERES retning. For forhåbentlig kan det være med til at Alfreds mor kan blive lidt gladere, eller i hvert fald ikke skulle bekymre sig om at bo i telt 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tak for endeløse fantastiske indlæg, som jeg ganske gratis har nydt. Indlæg og tanker som har givet anledning til reflektion og overvejelser. Tak for at jeg nu kan betale for din kvalitet uden at skulle klikke på et link for at købe noget, jeg ikke vil eje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kære Trine.
  Tillykke, din skare af følgere har gjort dig rig – for nu. Jeg læste dit indlæg i morges og har simpelthen ikke kunne finde ro siden. For det rammer mig BEN-hårdt, at du som kendt blogger overhovedet kan overveje at bruge din status til at tigge om penge. Jeg kan læse i kommentarsporet, er mange af de der donerer, i forvejen ikke har mange penge til rådighed, hvilket faktisk er typisk for dem der donerer, inklusive mig selv.
  Jeg er selv enlig mor, på SU og nogle måneder er det pisse kritisk d. 20 i hver måned, men vi klarer os. For jeg sælger ud af de ting jeg har om nødvendigt, jeg prioriterer.
  Jeg kender dig ikke, men jeg er sikker på at du har ting i dit hjem og i dit klædeskab, der kan hjælpe dig med at beholde din lejlighed.
  Hvis du (og dine læsere), føler dig stødt over min kommentar, vil jeg opfordre jer alle, til at blive medlem af facebook-gruppen ‘Næstehjælperne’. DER er fandme nogle skæbner i en helt anden og meget mere legitim båd, der beder om hjælp, og kun lige får nok til (måske) at kunne klare sig over på den anden side af d. 1.
  ØV!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Vildt nok at du på helt magisk vis kan se ind i mit klædeskab. Jeg lover dig for, at jeg har solgt langt det meste der kan sælges på det seneste – tror faktisk at jeg ikke har mere tilbage af værdi, udover en smadret Verner Panton lampe. Men lys er nu ret dejligt at have. Og nej, mine læsere har ikke gjort mig rig. Jeg løber ikke grinende ned i banken.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

   Kære Trine
   Det gør mig virkelig ondt, at alt tilsyneladende ser rigtigt sort ud for dig. Jeg ved ikke hvad jeg skal syntes om din fremgangsmåde, men jeg syntes at det er prisværdigt hvad dine læsere gør for at forsøge at hjælpe dig. Jeg kan dog ikke lade være med at tænke på om det ikke kun er en sølle frist og at i næste mdr. vil den være gal igen. Hvad er dit dilemma? I et år har du MEGET ofte rejst på kærestebesøg – de penge skulle måske ha stået på en konto der står husleje på istedet for, man risikere i min verden ikke sin bolig når man er forældre – så må den slags sjov komme i anden række sorry!!!
   Hvis du kun har indtægt fra din blok ( hvorfor løber den ikke rundt? – du har jo mange følgere og du skriver fabelagtigt) eller står du i en fagforening som evt kan supplere din indkomst? Ellers har du jo også den mulighed, at søge kontanthjælp, du skal jo kunne forsørge din søn (måske vil det være en løsning for en tid hvis han opholder sig mere hos sin far ind til du kommer på banen igen?)- hvis du ikke magter det mentalt så hiv en god veninde med som kan tale for dig og støtte dig – også så du kan få noget hjælp mod din angst. Som jeg læser det er du kommet ind i en meget ond cirkel og den bryder ikke sig selv, desværre, og der er kun dig til at bryde den. Pøj pøj og kærlige tanker herfra❤
   Sabrina

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Måske har jeg ikke selv betalt for de ture jeg har været på. Man skal lige tænke sig om før man dømmer andre, ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • DorteS

   Hej Christina. Fair nok med din kommentar. Men hvordan kan du kende dem, du “møder” på Facebook bedre end Trine? Jeg synes, det er gjort temmelig klart her i indlægget, at de står til at miste lejligheden. Det opfatter jeg som temmelig tæt på afgrunden. Trines arbejde er at lave bolig- og tøjindlæg fra tid til anden. Det er ikke ensbetydende med, at hun har en stor garderobe eller rum fulde af møbler.
   Personligt giver jeg aldrig penge til tiggere på gaden. Men jeg kunne aldrig drømme om at dømme hverken dem eller dem, der vælger at give penge. Derfor: lad venligst være med at dømme mig og de øvrige for at give, hvad vi har lyst til. Det er vores penge og vores ansvar. Præcis som en anden skriver ganske klogt længere nede – det er næppe gået fra det, der “ellers skulle gå til flygtninge eller hjemløse”. Tværtimod taler flere undersøgelser om, at man bliver så glad af følelsen af at gøre noget godt (især i flok), at tilbøjeligheden til den slags øges. Det kan da kun være godt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Hvor er jeg bare glad for, at du er en af de ufatteligt få, der har reageret sådan dér på dette indlæg, og hvor vil jeg anbefale dig at læse folks kommentarer og forstå hvorfor de/vi netop vælger at hjælpe. Det gør vi, fordi vi, modsat dig, kan se og læse, at lokummet fandeme brænder. Det er flot, at du er medlem af Næstehjælperne, men du har jo tydeligvis ikke fattet hvad dét overhovedet går ud på. Der er mange niveauer af at være på røven, og man behøver ikke at være tigger på gaden for at det er legitimt at bede om hjælp. Du er i undertal her, og gudskelov for det, for jeg har sjældent læst så ubarmhjertig en kommentar som din. Du kan vel se, at Trine har svært ved at skrive det her indlæg og hun beder sådan set ikke om folks mening, hun beder om hjælp. Hun skriver pænt, at man ikke behøver at give hende den, og du kunne nemt have valgt at holde dine fordomme og din grimme kommentar for dig selv, og ikke have doneret nogen penge. Der er fandeme ingen grund til at trampe på én, der ligger ned, og insinuere at hun beder om hjælp før hun virkelig har brug for det. ØV!!!!
   Til dig Trine: De her få negative kommentarer – glem dem. Vi er så mange, der kan sætte os i dit sted, og som godt kan undvære den 50’er, for at vide, at du og sin søde knægt kan blive i jeres bolig. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Det er jo helt frivilligt at støtte. Hvis man ikke synes, Trine er værdig, så lader man da bare være:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tenna

   Kære Christina.
   Vær’ sød ikke at blande dig i, hvad mine penge skal gå til, JEG har vurderet, at INGEN andre end Trine fortjener at få min opbakning og så er der sikkert mange andre, der også trænger – men det er bare ærgerligt…
   T

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

   Christina – du burde virkelig bare lukke røven. Virkelig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Hvor er det bare fantastisk at se hvordan voksne kvinder taler til hinanden 🙂
   Sikke en udvikling – og hvor er det beundringsværdigt når man som voksen godt kan sidde og skabe sig sådan over internettet.
   Jeg er sgu flov.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Janne: uanset uenigheder, så hold lige en ordentlig tone. At bede folk lukke røven, fordi man mener noget andet end dem, er under lavmålet. Trine, jeg overførte lidt til dig i går, men det kunne desværre kun blive til en lille mønt, da jeg selv er lidt økonomisk presset de næste par måneder. Jeg vil dog gerne hjælpe en anden gang, så vær ikke bange for at række ud igen <3 alt det bedste til jer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

   Kære Christina

   Nu henviser du selv til Næstehjælperne, hvor jeg også er medlem og hjælper hvor jeg kan. Et af de rigtige fine principper dér er, at man kan spørge om hjælp til alt – også smøger, slik og hvad der ellers kan ‘falde nogen for brystet’. Og at det er mod retningslinjerne for Næstehjælperne at komme med uopfordrede (negative) kommentarer ud fra devisen: ‘Kan eller vil du ikke hjælpe med støtte til det, der søges om, så undlad at kommentere og scroll videre’ – et rigtig fint princip, som jeg tænker du med fordel også kunne have anvendt her på Trines indlæg.

   P.s. Har sendt et lille bidrag, Trine. God vind!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Kære Trine
  Jeg begyndte at læse din blog for halvandet år siden, da jeg stod midt i et brud med min søns far, og skulle til at finde mig til rette med en toårig og masse kærlighed til en eks, som ikke længere ville have mig. Din blog var så vigtig for mig, fordi alle andre steder jeg søgte historier om at komme over en skilsmisse handlede om, hvor fantastisk det var, da de endelig havde fundet kærligheden igen. Det kunne jeg ikke rigtig bruge til noget, når jeg lå i fosterstilling… Din blog derimod er ærlig, rå og autentisk, som var det, jeg havde brug for.
  Tak, Trine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg er langt fra enig i de valg, du tager og jeg må indrømme, at jeg ikke læser din blog så ofte længere af den grund. Men – jeg har altid syntes, at du har været en eminent mor for Alfred, så derfor overfører jeg. Fordi ingen mor eller barn skal stå uden tag over hovedet, og fordi jeg håber andre ville gøre det samme for mig en dag, hvis det blev nødvendigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • AM

   Kunne være mig der havde skrevet! Er ofte uforstående overfor valg og prioriteringer, men ingen skal ende der. Har overført lidt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg var meget spændt på at læse kommentarerne til dette indlæg, og er fuldstændig BLOWN AWAY over, hvor fuldstændig fantastiske folk er. Det er da fuldstændig sindssygt, at så mange mennesker sender dig penge – det er da noget af det mest livsbekræftende, at folk kan være så søde, gavmilde og respektfulde 🙂
  Det er en stor ting for alle, og jeg håber du får lidt luft i budgettet nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Olafson

  Kære Trine,
  Vi kan alle komme helt ud, hvor vi skal bede om hjælp, og det er sejt og modigt at du gør det! Under min første barsel hjalp din ærlige blog mig til at forstå at jeg ikke behøvede at være perfekt, men at det perfekte også kunne være at være en “lortemor” TAK! Jeg læser ikke så meget med her under min anden barsel… Jeg hjælper gerne, og sender derfor kram og 50kr. Ville ønske at jeg kunne hjælpe mere, men pt. Lever vi af en SU herhjemme… Kram Rikke Olafson

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Trine,
  Jeg læser ikke din blog, men mine søstre følger med fra tid til anden og da de diskuterede dette indlæg ramte det mit nybagte moderhjerte. I onsdags fødte jeg en søn, og jeg er stadig ved at fatte, hvor stort et ansvar der nu ligger på mine skuldre. Jeg synes det er modigt af dig at indrømme, at lige nu tynger det ansvar udover det usædvanlige, og derfor beder om hjælp. Jeg håber du klarer den igennem med skindet på næsen. Jeg har i hvert fald overført en skilling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Trine.
  Det er første gang, jeg er forbi din blog, henvist fra Lilletut og Mor.
  Jeg har lavet en lille overførsel til dig.
  Jeg har ikke ret meget at go’ af, men jeg ved, hvordan det føles at stå med det brev i hånden, jeg fik et for en måned siden, men fik afværget krisen.
  Har du prøvet at kontakte Mødrehjælpen?
  De kan måske hjælpe…?

  Jeg håber du kommer igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nogle gange giver livet os lort til halsen, og hvor er det altså vigtigt at kunne bede om hjælp. Ikke at det er noget jeg selv praktiserer selvfølgelig, men ellers 😉 . DU og dine unger skal i hverfald ikke på gaden (eller i telt!), så har fluks smidt en halvtreller afsted. Det er ikke meget, jeg ved det godt, men man er vel en fattig studerende, som også lige har brugt 800 kr på meget nødvendigt sommertøj..

  Og apropos den mail.. JA SGU, hvorfor ikke. Så længe man forklarer hvorfor, hvilket du jo allerede så fint har gjort ovenfor. Og så kan folk jo bare lade være, hvis ikke de vil betale :).
  Hav en dejlig weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Everyone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.

  Tillad mig at bringe lidt SKAM filosofi ind over til de kritiske røster i kommentarsporet. Det er et fint, universelt og rammende citat, og det er godt altid at have i baghovedet.

  Det er bravt af dig, Trine, og jeg betaler hellere end gerne for at læse blogindlæg præcis som jeg abonnerer på Bolig Magasinet og Politiken.

  Alt det bedste til dig og Alfred ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Sødeste Trine og Alfred.
  Så fint et skriv, ærligt og smukt skrevet.
  Jeg overfører lidt, men vil også gerne tilbyde hele familien til hjælp. Døren her står åben med masser af unger, trampolin i haven, æg hos hønsene, kaffe på kanden og mad i ovnen. Vores hus står ofte ledigt ferier og weekender, så hvis i vil lidt ud af byen en gang imellem, er i velkomne her. Vi bor 20 km fra Kbh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Et lille bidrag er også sendt herfra – med håbet om at det samlet set kan give lidt overskud. Men vil du ikke nok tale lidt pænere om dig selv end ‘luder’? Som en anden nævner, er det jo crowdsurfing, og som du selv er inde på er bloggen din levevej. Knus herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Jeg blev simpelthen så trist af at læse dine sidste par indlæg.. 😥
  Jeg kender dig jo ikke.. men synes det er så sørgeligt at du har det sådan og din økonomi er sådan.
  Jeg har sendt lidt penge til dig, og jeg håber inderligt at du får så mange penge ind, at du kan klare dig..
  Jeg håber at du har noget familie eller venner der kan give jer husly hvis det kommer dertil – men lad os håbe at du økonomisk kan klare det.
  Jeg synes ikke du skal have det dårligt om at bede om hjælp, og jeg støtter indimellem alt muligt – så hvorfor ikke også støtte dig og din søn….
  Jeg tænker at du allerede har undersøgt hvilke økonomiske muligheder du har .. for hvis du er i en A – kasse , må du kunne få dagpenge eller en anden form for ydelse ?
  Alt det bedste til dig og din søn.. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Kære søde, seje Trine! Jeg overførte 100 kr. den anden dag og jeg fik min mand til at gøre det samme. Vi er begge på SU, men de her 200 kr. går ikke af os. Og du fortjener dem – fordi du har lagt et kæmpe stykke arbejde i denne blog og især fordi du har et barn <3 Ønsker dig alt det bedste for fremtiden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sender dig også en lille smule, selvom mit budget er nået nul, bliver jeg ikke sat ud.
  Håber virkelig det lykkes for dig.
  kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Svendsen-Tune

  Hej Trine, jeg bor ikke i Danmark så kan desværre ikke lave et lille bidrag via mobilepay men hvis du har en e-mail adresse der er koblet op til PayPal så SEND DEN så kan jeg sende mere en positive vibes ❤ store kys fra udlandet 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Kære Trine.
  Jeg har desværre ikke mulighed for at overføre penge til dig, men jeg sender dig alt mulig kærlighed og håb om at du en dag kommer over vande igen. Ingen fortjener at have det som du har det. Husk at vi er mange som hepper på dig! Jeg undrer mig dog lidt over at du ikke har søgt f.eks. kontanthjælp? Men det har du nok tænkt på <3 Du må gerne forklare lidt om, hvilke tanker du har gjort dig.. er det fordi du ikke har overskud, eller er der noget andet der står i vejen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej Trine.
  Wow, jeg er helt mundlam og forvirret. Jeg ved ikke om det er mig, som ikke har fulgt ordentlig med, men jeg kan ikke lige umiddelbart finde ud af, hvorfor du ikke har råd til din husleje pt? Har du kun bloggen som job?
  Jeg er virkelig rystet over, at du ber dine læsere om penge, så jeg vil blot høre dig, hvorfor du gør det? :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Der skal nok komme en forklaring, men hvis man har fulgt med længe, så har jeg skrevet lidt om det hist og pist 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke, forstå jer der skriver helt forarget over konceptet. Der er da masser af bloggere, der gennem tiden har forsøgt sig med forskellige versioner af donation. Ofte bare i: Betal-for-det-I-læser-hvis-I-har-lyst-kategorien. Den eneste forskel her er, at Trine fortæller os, hvorfor hun føler, at det her er det rigtige/mest nødvendige tidspunkt at bede om det på.

  Tsk… I skælder sikkert også ud på hjemløse, der prøver at tjene en ærlig skilling ved at sælge Husforbi, eller hvad?

  Kære Trine, jeg har sendt dig et beløb, som jeg håber kommer så sent, at det i stedet går til næste måneds husleje. Jeg har læst med hos dig siden du blev nævnt i samme indlæg som mig hos Sneglcille, min donation er ikke en almisse men en betaling for alle dine ord. TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria H.

  Du får 50 kr af mig. Du for dem for at have været der mens min ældste søn stod gennem de hårdeste år af hans korte liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg har først i dag opdaget din blog. Jeg kan ikke donere nogle penge, men vil gerne donere 1 times psykomotorisk behandling, kbh V. Send evt mail til rikkeaa@yahoo.dk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille bitte forklaring.