Teknisk spasser tester......

Over and out.

… For en stund.

Prisen for at skrive herinde er blevet alt, alt for høj.

I årevis har jeg delt mine inderste tanker – både de rationelle og de irrationelle. Vi har alle kæmpet med vores.

I morgen skal jeg til et møde på Københavns Kommune, fordi 3 anonyme mennesker (der alle nævner bloggen) har skrevet til dem og sagt at jeg er en dårlig mor, der ikke evner at tage mig af mit eget barn. Så stopper legen.

Jeg er pisse stolt af, at mine skriverier kontinuerligt har hjulpet andre. Hyler af glæde, over at jeg kan sætte ord på svære tanker og følelser. Men lige nu, der spænder bloggen ben, for at jeg kan bruge min tid fornuftigt. Og jeg er ked af, at 3 mennesker skal sætte en stopper for mine skriverier for en stund. Men jeg er nødt til at holde en pause. Prisen er simpelthen for dyr.

Jeg er ikke en dårlig mor. Jeg er heller ikke en perfekt mor. Men mit barn trives – og udover at han er præcis lige så lille et røvhul som alle andre 4-årige, så lider han ingen last. Han kysser mig på skulderen hver morgen og fortæller mig at han elsker mig og om han ikke nok må få noget yoghurt. Han er helt som han skal være. Men for nu, der stopper jeg med at dele.

Det er ikke endegyldigt. Men det er dét der er brug for lige nu.

Hav en dejlig sommer <3

alfred-og-mig

70 kommentarer

 • Rikke

  Kram til dig.
  Forhåbentlig bliver mødet en smal sag, for hvis bloggen er bevisbyrden kan “myndighederne” jo bed selvsyn se, at du ikke er en dårlig mor, men at kærligheden til sønnike skinner igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Tak for din kommentar <3 Jeg er heller ikke bange. Men tror jeg er nødt til at overveje konsekvensen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Wow… Sikke en straf for ikke at lade som om, men fortælle hvordan tingene er – med de udfordringer vi ALLE kender og kæmper med.
  Jeg håber virkelig, Københavns kommune kan se, at du er en fantastisk mor, der bare er helt almindelig menneskelig – og som hylder det i stedet for at lade som om, de “trælse” følelser og tanker ikke eksisterer.

  Kæmpe knus og alt godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Ønsker dig det bedste❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Nej, hvor er der mange træls mennesker derude 🙁 forstår virkelig godt du har behov for at trække stikket! Jeg håber dig og Alfred får verdens bedste sommer 🙂 tak for nu <3
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Der var dog rædsomt og nederdrægtigt! Der er sgu rigeligt af børn i dette land som ER forsømt, og som ingen tager sig af at underrette om – skulle vi liiiiige lade være med at anonymt anmelde bloggere, der tydeligvis passer godt og grundigt på deres børn, og rent faktisk underrette når der er noget om snakken. Kommunerne har RIGELIGT travlt, hvor er det latterligt… Husk at tage en bisidder med, btw. Det er rart med et ekstra sæt ører.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Jeg har verdens bedste støtte med – så det skal nok gå! Men ja, det er komplet spild af tid og overskud. Både i min lejr og hos kommunen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hold op hvor går nogle menesker i små sko. Kommer til at savne dine skriverier ❤
  Siger jo faktisk mere om dem end om dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kanna Louise

  Kære Trine
  Jeg har fulgt dig siden Alfred blev født (og lidt før det) og jeg har aldrig været i tvivl om jeres kærlighed <3
  Jeg glæder mig til du engang vender tilbage – sender alle positive tanker. God sommer.
  Kh Kanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Aldrig har jeg tænkt at du var en dårlig mor, henset til din blog. Kærligheden har altid været åbenlys, og dermed selvfølgelig også at du bare ER en god mor. Det er ingen skam, og der er intet forkert i, at have lort på sidelinjen, selv når man er mor – det har alle. Jeg har, og jeg har tre børn. Jeg skriver bare ikke om det, for guderne sku’ vide, at jeg da nok også ville komme en tur forbi kommunen. Kæft, det er trist. Jeg håber du klarer den og du bevarer den du er, også overfor din dreng. For du er ret sej og skøn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej❤️ Hvor er det ærgerligt at man ikke længere kan spejle sig i dine ærlige tanker om at være mor. Og virkelig tankevækkende at vi har skabt en onlinekultur der er så redigeret og perfekt, at man ikke kan være ærlig, uden at blive meldt til kommunen. Det er eddermanme skræmmende! Tak for alle dine skriverier – jeg håber vi får flere af dem efter en pause. Rigtig god sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ^^This!!
   Og er også enig i alle de andre kommentarer – man kan da ikke andet end at se, du er en FANTASTISK Løvemor for din skønne dreng, når man læser dine tanker herinde.
   Trine, du må simpelthen ikke forsvinde for evigt! Din stemme og dit mod er alt for vigtigt for så mange af os andre. Selvfølgelig skal du gøre det, som er bedst for jeres familie lige nu (for det gør en god mor jo, for fanden! Lige dér så man det..!), men du må looove at komme tilbage, når overskuddet er tilbage. Jeg forstår frygten, og det er dælme ondskabsfuldt at snigløbe dig sådan på dit eget domæne. Men de der trolls skal ikke have lov til at lukke dig ned <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg skriver aldrig kommentarer, men er simpelthen nødt til at kommentere på det her indlæg!
  Hvor er det bare uretfærdigt, at du bliver indkaldt til møde hos kommunen for at skrive, hvordan du rent faktisk har det – der er jo umanerligt mange mødre/fædre som også kæmper med det samme eller lignende, men ikke offentliggør det.
  Jeg håber, at det kun bliver til et enkelt møde, hvor de kan se, at du er en helt igennem fantastisk mor og at Alfred trives. – og hvor er det træls, at skulle kæmpe med dette oveni alt det andet.
  Jeg vil glæde mig til du vender tilbage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  og heldigvis finder de ikke noget. Men HOLD NU OP at melde nogen til kommunen for noget man læser på en blog, har folk ikke noget liv mere?? Jesus altså…God sommer – glæder mig til du er tilbage <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  What?!? 😳Åh folk skulle blande sig uden om, hvis de kun har dine skriverier at forholde sig til!! Ønsker dig en dejlig sommer trods alt, og håber, at du vender tilbage❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej Trine

  Det er jeg virkelig ked af at høre.
  Jeg har fulgt din blog længe og den betød alverden for mig, for 4 1/2 år siden da jeg blev mor.
  Jeg har været bekymret for dig og heppet på, at du fik lidt medvind og kærlighed. Men jeg har aldrig tvivlet på dig som mor.
  Det du har skrevet herinde har ikke været lutter lagkage, men at tage det (lille udsnit) og dømme dig, det er i min verden forrykt.
  Jeg synes også at din kærlighed til Alfred skinner igennem og jeg har aldrig tænkt at du ikke kunne tage varer på ham. Livet går op og ned og livet som mor kan ramme helt nye højder og dybder. Det at man selv tumler med nogle ting er jo ikke ensbetydende med at man er en dårlig mor… og nu ævler jeg løs.
  Jeg er bare helt uforstående. Og ked af det på dine vegne.
  Jeg håber alt går godt og et lille pip, så man ved at alt gik godt, ville være rart. Men ellers forstår jeg godt din beslutning.
  (Jeg er fra Silkeborg og du må sige til hvis der er noget jeg kan hjælpe med.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Hold nu kæft, hvor bliver jeg træt – og vred. Enormt vred! Hvorfor kan folk ikke holde snuden i egne sager? Trine, jeg kender dig ikke – men jeg har aldrig, som i aldrig nogensinde tvivlet på, om du var en god mor for A. For den skinner så meget igennem på både blog og insta, at din søn betyder A L T for dig.
  Jeg får faktisk ondt i maven over, at nogle folk på den måde vover, at blande sig. Det er så tarveligt.
  Men du har intet at frygte! Og jeg forstår godt at du lukker ned for en tid, for heldigvis er der rigtig gode mennesker bag din skærm til, at passe på dig.
  Så god sommer til dig og dine ❤️ And go’ get them!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  De skulle skamme sig – de 3 anonyme. De har tydeligvis ikke fattet, at du skriver om det svære ved at være forælder. Det er synd og urimeligt, at du skal trækkes igennem dette. Jeg tror du har hjulpet rigtigt mange igennem svære tider, inkl mig selv. Du var den “ikke-forestillende” mødregruppe jeg ikke fik med mit første barn. Jeg synes i det hele taget, at det er foragteligt, at kommunen indkalder dig, på basis af dette. Skal man så også til at passe på, at snakke om følelser i mødregrupperne eller skjule potentielle fødsels-depressioner og lade som alt er fint overfor sundhedsplejersken. Det er hårdt at være forældre (i hvert fald for en del af os), og det skal der sgu være plads til at tale om.
  Håber på det aller bedste for dig! Du fortjener kun bifald, ros og skulderklap, for det du har ud rettet med den blog her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er bare for langt ude – bare fordi du sætter ord på det vi andre ofte tænker, gøre dig på ingen måde til en dårlig mor – så er vi sgu alle det (selv mor til 2). Godt nok har vi kunne læse at du går igennem en svær tid, og tumler med meget, men jeg synes også at det skinner igennem, at man du har din søn, så bliver det lagt på hylden (så meget man nu kan), og du er der for ham.
  Det er godt nok øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Det er simpelthen for dumt altså!! Jeg forstår slet ikke at man kan basere en anmeldelse på bloggen for der er det da om noget tydeligt at trods kaos i tanker, økonomi og lovelife, så er kærligheden og omsorgen for Alfred helt som den skal være! Håber ikke de får dig til at tvivle på dig selv, men forstår godt du trækker stikket!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Kære Lortemor… Først og fremmest: WTF??!! Er mildest talt rasende og rystet over at NOGEN kan finde på at anmelde dig. Håber at “Kommunen” også læser de tusindvis af positive tilkendegivelser du har fået, hvis jeg kender dem ret, gør de ikke. Hold fast i alle vores positivitet kommentarer, og lad dem rette din ryg på vej ind ad Kommunedøren. Kæmpe kram og en milliard good vibes herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige! At blive ramt på ens evner til at passe på det allervigtigste menneske i hele verden, må pille ved noget helt nede i ens eget grundfjeld. Det er en helt ekstrem situation at stå i.
  Du har trukket er kæmpe stort læs og må forståeligt trække stikket, men jeg håber alligevel på helt egoistisk vis, at du igen på et tidspunkt tør, at tage kampen op mod det polerede billede af moderskabet (og livet!). Din stemme har været vigtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er det fjollet – håber på et kort besøg hos kommunen. god sommer til jer 😘 Og tak for din ærlige og skønne blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Har aldrig kommenteret før på din blog, men nu må jeg ytre mig!! Trine, kæmp videre. Kæmp med næb og klør. Selvom dit sind driller, så håber jeg, du har modet til at rette ryggen og fortælle Københavns kommune, at du er en formidabel mor. Også selvom du ikke er på toppen,
  Ydermere vil jeg sige, at kommunen SKAL reagere når de får en underretning. Sådan fungerer vores system, så du skal formentlig bare have noget formelt overstået.
  Til de tre mennesker, der har underrettet: Find jer et projekt at kaste jer over. Læger uden grænser mangler støtte til børn der sulter i Yemen. SOS børnebyerne mangler indsamlere. Der i således mange andre der har brug for jeres hjælp.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enandenmor

  Det lyder simpelthen så sindssygt. Håber også kommunen læser alle kommentarerne på dette indlæg om hvordan dine indlæg hsr gjort så meget godt for så mange af os. Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære du forstår så godt din beslutning for nu, men for filan da også 😣😣😣…
  Er sikker på du klarer det møde i fin stil og kommunen kan se, at du er en super mor, som har været igennem nogle svære ting, som du i modsætning til mange andre vælger at dele. Så andre i samme situation kan få hjælp af dine tanker og det, du har været igennem.
  Glæder mig til du er tilbage igen ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amelia

  Husk at bed om en kopi af underretningerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Det var dog det mest latterlige jeg har hørt om i år endnu… Der sidder nogle mennesker derude, der har så lidt at gå op i altså! – Har fulgt med siden du startede bloggen, og din kærlighed til din søn har da altid været altoverksyggende! Hvor er det ærgerligt, men du klarer dig snildt igennem Trine!
  Kram <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ej hvor er det dumt! Hvor smålig kan man være!?!
  Jeg ville blot sige, at du skal vide, at dit indlæg om, at barsel er et ensomt erhverv er blevet læst igen og igen her. Det reddede min første og nuværende barsel! Tak for din ærlighed – jeg håber, du snart vender tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Hold da kæft. Ved slet ikke hvad jeg skal skrive. Hvor er det vanvittigt. Jeg har stor respekt og taknemmelighed for dem der indberetter når de oprigtigt er i tvivl om hvorvidt et barns forældre formår at sørge for dem. Når der er grundlag eller mistanke. Men hvor man skulle have fået det fra ved at læse din blog kan jeg med alt hvad jeg ejer og har slet ikke forstå… jeg har ALDRIG tvivlet på dine evner som forælder. Aldrig nogensinde. Jeg forstår godt du slutter blogskrivning midlertidigt, indtil da vil jeg bare ønske dig og Alfred alt det bedste, og så glæder jeg mig til du er tilbage på bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Et kæmpe kram til dig ❤
  Hvor er utroligt og helt hen i skoven, at du bliver anmeldt for at være en dårlig mor! Du er ærlig omkring udfordringer, som alle os alenemødre kender til. Hvis du bliver anmeldt, hvad så med alle os andre…..? Skal vi nu også være nervøse for at tale åbent og ærligt om, hvordan det er at være mor….?
  Jeg bliver faktisk en smule vred over, at nogen kan være så snæversynet. Det virker til at kun den perfekte mor er god nok. Men helt ærligt. Vi er jo alle uperfekte mødre. Du har bare modet til at sige det højt, og så bliver du straffet for det med en anmeldelse.
  Jeg er målløs!
  Jeg har fulgt din blog siden min skilsmisse og jeg kan kun sige, at du virker til at være en fantastisk mor, der gør alt for at din søn har det godt ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Man må formode, at hvis der var tvivl om dine moder-evner, så ville din søns far eller andre tæt på have reageret 8fx daginstitution). Det kan kommunen jo også se – og så må vi tro på det gode i folk, og tænke, at selvom det virker tankeløst, har der været nogle, der har været bekymret for et barn – også selvom bekymringen ikke er berettiget. I ønskes alt godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seriøst, hvad sker der for nogle folk oveni hovedet ! 😮 Masser af tanker og kram i din retning. Håber du på et tidspunkt får mod på, at skrive indlæg på bloggen igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monna

  Hvis 3 personer uafhængigt af hinanden har mistanke om at noget ikke er som det skal være, så må der jo være noget i det, der bliver skrevet på bloggen, der indikerer dette. Det kan godt være, bloggen er spændende læsning og prisværdigt ærligt, men faktum er jo at det IKKE kun handler om Lortemor og alle jer frustrerede mødre, der synes det er rart at læse om en der er dårligere mor end jer selv. Det handler også om et barn. Og vi har indrettet vores socialvæsen sådan, at de professionelle, der arbejder med børn har pligt til at reagere, hvis de ser signaler, der peger i forkerte retninger. Så tør øjnene og tænk på barnet i stedet for jer selv. Mon ikke I klarer den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Didde

   Nu er det sådan at det ikke umiddelbart er profesionelle der har reageret, men 3 læsere af bloggen, der har indberettet. Det svarer til at man indberetter noget man har set i tv eller læst i avisen, og det synes du skal tages for gode varer? Hold da op, hvor er det da er skråplan vi kommer ud på så. Jeg tror det er 3 skøre folk, med alt for meget tid og behov for opmærksomhed, der har været igang her. Og det er da på ingen måde ‘det bedste for børnene’.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alternativt er der tre mennesker, der ikke forstår, at det, der står på en blog, er verdens mindste udsnit af et menneskes virkelighed. Man kan under INGEN omstændigheder danne sig et realistisk billede af, hvordan en person er som mor ud fra, hvad der bliver skrevet på en blog. I min optik drejer det her sig om tre mennesker, der ikke er i stand til at forstå, at socialie medier er en redigeret virkelighed, og de bruger Trines ubetingede ærlighed som privatperson til et angreb mod hendes egenskaber som mor. Egenskaber, de dybest set ved intet om. Det er virkelig modbydelig opførsel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Word….! Well spoken..!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Sikke da et surt opstød!

   Der er underretnings pligt og man skal reagerer hvis man oplever noget er forkert.
   Men at 3 personer læser en blog og udfra det kan (be)dømme Trine, det finder jeg virkelig absurd.
   Jeg synes mest af alt bloggen har handlet om Trine og de kampe hun lige nu kæmper. Men det definerer hende da ikke som mor. Og jeg synes desuden hun lader til, at arbejde meget med sig selv. Bl.a via bloggen. Men det er bare mine observationer fra det lille udsnit af sit liv hun deler herinde.
   Jeg læser ikke bloggen som en spændende krimi, men fordi Trine sætter ord på en masse svære ting.
   Og jeg læser den SLET ikke fordi jeg synes, at det er rart at læse om en der er en dårligere mor end jeg. For jeg er ikke en dårlig mor og det er Trine heller ikke. Jeg er perfekt, men ikke fejlfri😆
   Jeg vil ikke tørre mine øjne, jeg græder på Trines vegne. Men jeg skal nok klare den og det håber og tror jeg også Trine vil.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg blev selv meldt til kommunen (dog ikke kbh, da jeg ikke bor der), fordi nogle naboer mente at de kunne høre min søn græde ca. 4 timer i døgnet, hver dag – heraf tid hvor han bl.a. sov! – og at de både kunne høre ham hos mig og hans far (vi bor i samme ejendom). Kommunen tog det MEGET stille og roligt. Vi havde selv haft fat i børnehaven, om hvordan vi skulle forholde os og om der var noget om snakken, hvor de understregede overfor os, at de ville have fortalt os hvis de var urolige for noget, og at de ville støtte os til hver en tid, da vores søn var (og fortsat er) sund og rask, men med en stærk vilje og dertil hørende temperament. Kommunen er bare forpligtet til at reagere når de får indberetninger – hvilket jo også er godt nok, for hellere en indkaldelse for meget end en for lidt. Men det gør så også, at ud af 100 indberetninger, er det kun 1 eller 2 (!) de går videre med. Resten er lidt for emsige naboer og lign.
  Det jeg prøver at sige er, jeg kan sagtens sætte mig ind i den ubehagelige følelse det er, at blive meldt til kommunen (for det er virkelig ikke rart!), men prøv at få lidt ro i maven alligevel. Hvis anmeldelsen går på informationer fra din blog, vil kommunen jo netop også kunne læse, at du er en helt normal mor med en stor kærlighed til din søn, og at han får alt hvad han skal bruge – både fysisk og psykisk. Du tør bare sætte ord på dine tanker og frustrationer på godt og ondt om det at være (alene)mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Kære Trine. Sender dig en masse varme tanker – du fortjener på ingen måde dette ❤ Jeg har fuldt dig tæt i mange år, og håber du kommer stærkt tilbage igen – måske men en helt ny blog, for du er INGEN Lortemor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kære Trine
  Puha jeg fik helt ondt i maven over at du er nødtil at møde op til sådanne et møde hos kommunen, for er der noget som jeg der har læst med i lang tid aldrig har været i tvivl om så er det at du er lige præcis den allerbedste mor som din søn har brug for og at han altid er din vigtigste prioritet.
  Stakkels sølle mennesker som føler sig berettiget til at lave sådanne indberetninger, trist at opføre sig sådan håber de skammer sig.
  Alt det bedste, jeg er sikker på kommunen med det samme ser hvem du er, hvad du står for og hvilken fantastisk mor du er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er da frygteligt det her..
  Tænk, hvad folk kan få sig selv til – uden noget hold i noget…
  Jeg er målløs.
  Held og lykke, mon ikke det er let at få øje på, at nogen har haft alt, alt for travlt her..? Det håber og tror jeg.
  Men hvor er det ærgeligt at det er sådan det er blevet.
  På genhør – forhåbentligt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hold da op. Som trofast læser gennem 4 år, kan jeg ikke sige jeg har læst noget, som tyder på du er en dårlig mor. Vi har alle vores mindre stolte øjeblikke som forældre/menneske. Det er helt naturligt.
  Måske de 3 personer skulle meldes som som særligt emsige borgere, der spilder andres tid.
  Held og lykke herfra 😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Så skulle kommunen måske tage sig af de børn, som rent faktisk lider derhjemme. Kommunerne kan dårligt nok tage sig af de sager, hvor de burde gribe ind. Trist at de så føler et behov her. Er ked af at du skal til møde hos dem – i sidste ende ved du inderst inde godt alt det, som de 3 idioter ikke gider anerkende. At du er en god mor. Bliv ved med at hold fast i det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TH

   Jeg forstår godt hvad du mener, men kommunen gør faktisk bare hvad de skal. De er jo nødt til at reagere. De kan ikke se forskel på underretninger hvorvidt der er tale om reelt omsorgssvigt eller “falske” anmeldelser. Efter mødet med Trine, vil der formentlig ikke ske mere. Hun er jo en god mor.

   Trine, husk at tage en bisidder med til mødet. Det er ligemeget hvem, men det er bedst hvis det er en der har bare lidt styr på “systemet”. Det er altså rigtig godt at have med til sådan et møde.

   Og så skal det nok gå. Jeg forstår godt at du lukker bloggen en tid. Folk er nogle røvhuller, men det er jo faktisk også vores borgerlige pligt, at gøre opmærksom på bekymringer vedrørende børn. Men du klarer den, fordi du er god og sej. I have no doubt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Hvor er nogle folk dog bare idioter at de kan tillade sig at gøre sådan!
  Min veninde lagde nogle billede op på Facebook af sit 4 årlige barn, hvor han havde spillet fodbold og i en fodbold kamp slået knæet og hånden (hudafskrabninger). Hun blev meldt til kommunen for at have påført sit barn de skræmmer. Det var jo fuldstændig absurd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det kan jeg godt forstå at du vælger – altså at lukke bloggen. Jeg tænkte da jeg læste nogle af kommentarerne fra da vi støttede dig, at det godt kunne være at nogle af de værste kommentarer ville underrette. Jeg tror det er mere udbredt som hævn end man tror.
  Jeg kommer til at savne dine skriverier, men har et par gange det sidste halve års tid, tænkt, at det også virker som skriveriet i sig selv indimellem tager hårdt på dig.
  Alt det bedste til dig ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvad fanden bilder folk sig ind. jeg er helt chokeret over, hvad folk kan finde på at gøre sig selv til herre over. Jeg ønsker dig al held og lykke med at få vendt en situation, som du slet ikke fortjener at stå i, uanset hvad det er du har skrevet, som folk har handlet ud fra.. Kæmpe kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kære Trine. Om du er verdens bedste mor eller en rigtig lortemor er slet ikke mit job at bedømme. Jeg kender dig jo ikke, jeg er bare læser af din blog, hvor du vælger at give os et lille indblik i dit liv. At tro at man kender dig eller dine forældreevner ved at følge din blog er for mig helt i skoven, og jeg er ret rystet over at du er blevet anmeldt på denne baggrund.
  Tak for at vi har måtte følge dig så længe. Jeg forstår udemærket dit behov for at sætte dette på stand-by, hele situationen må være meget ubehagelig og skræmmende. Jeg håber virkelig at bloggen vender tilbage på et tidspunkt – jeg er ret stor fan!
  De bedste tanker og virtuelle kram.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg vil savne dig. Ærgerligt, at den grimme facebook-kommentar-kultur har så store konsekvenser for dig, det er trist, at disse tre mennesker skal sætte sig som dommer i et liv de intet kender til. Kun de udvalgte klip du giver adgang til. Held og lykke med mødet i morgen, jeg ønsker dig at det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Kære Trine.
  Jeg vælger at tro at disse underretninger måske nærmere skal ses som en bekymring for dig, end en formodning om at du er en dårlig mor der ikke tager sig af sit barn. Der er ingen tvivl om din kærlighed og omsorg for din lille fyr når man har læst dine mange indlæg men selv den bedste mor kan få et knæk og få brug for hjælp – med tanke for dine sidste indlæg tænker jeg du er/har været sådan et sted. Det kan udløse bekymring. Tror simpelthen ikke andet kan være tilfældet. I hvert fald tror jeg ikke Alfred mangler noget som helst, og da slet ikke kærlighed.
  God aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg vil og kan ikke gøre mig til dommer over, hvad der har drevet disse mennesker til at melde dig til kommunen. Jeg vil og kan dog fortælle, at du på ingen måde har givet mig et dårligt indtryk af din evne som mor og ikke mindst din kærlighed til din søn. Det virker helt omsonst, at du skal igennem det her, og jeg har helt ondt i maven over det på dine vegne. Du ønskes alt det bedste, og jeg tror på, at alt ordner sig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg håber, at de 3 mennesker som tog det valg at anmelde dig (eller hvad sådan noget nu hedder), at de kommer til at STEGE i deres egen dårlige samvittighed. ØV hvor er jeg skuffet over at der findes mennesker, der vil sparke til nogen der allerede ligger ned. Bliver helt ked af det på dine vegne 😞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hvor er det forfærdeligt at nogen mennesker kan opføre sig på den måde!!! Håber alt det bedste for dig og at kommunen kan se hvilken fantastisk mor du er – alt det bedste til dig. Håber at se dig herinde igen snart ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hej Trine. En af dem fra kommunen (socialrådgiveren) her. -Dog ikke i KBH, men Århus. Jeg har fulgt din blog og elsker din ærlighed, humor og i det hele taget bare måden du udtrykker dig på. Som der er mange der skriver, skal “vi” handle på underretninger, men uden at vide det, kan jeg bestemt ikke se, at du har noget at skulle være nervøs for!!! -Hvis de udelukkende har lavet underretninger ud fra din blog…ja så tænker jeg det møde hurtigt er overstået i morgen! Håber det bedste for dig, personligt ville jeg have set frem til at skulle tale med dig, hvis jeg sad på den anden side af bordet i morgen 😉 Knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Du har været en fornøjelse at følge. Og en fantastisk mor, der tør hvor andre tier. For livet som mor er ikke kun rosenrødt, og jeg er så træt af, at vi er så mange, der føler sig som dårlige mødre, fordi vi skal leve op til det rosenrøde Instagram morliv, hvor der er nybagte boller og ren lykke i nystrøget designer tøj. Du er et fantastisk indspark i det virkelige morliv. Og så lad alle os mødre lade det her være et opråb om ikke at dømme hinanden. Vi gær det jo så godt, som vi kan på hver vores måde. Kram til dig lortemor og tusind tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg er rystet!!!! Tænk hvad der sker hos alle os, der ikke deler vores hverdag med de pisse irriterende og møg dejlige unger. Har tre styks mellem 1 og 5 og et fuldtidsjob. Jeg er heller ikke en perfekt mor, jeg kommer til at råbe og skælde ud… det arbejder jeg med 😉
  I dag var de de sidste børn der blev hentet kl. 16.45. Bagefter spiste vi pizza på græsset i haven uden at have vasket fingrene, efter at have leget i sandkassen…. Vi drak også saftevand.
  Og jeg får de bedste krammere af glade børn, der dagligt fortæller mig at de elsker mig 😍

  Alle gode tanker til dig og din søn, forstår dig så god t!

  PS. Den ældste gik i 10 dage med et brækket ben, før end vi opdagede det 😳😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min mor har kæmpet sine kampe. Ikke altid lige kønt, men hun har gjort det bedste hun kunne, på det tidspunkt. En ting er sikkert – kærligheden til mig og min søster har ALTID været der 110 %, og lidt til. Jeg har ALDRIG tvivlet på min mors kærlighed. Er blevet kysset, krammet og bakket op. Selv da jeg var teenager.
  Noget min mors kampe har givet mig, er en robusthed og kæmpe stolthed overfor hende. Det er jeg hende evigt taknemmelig for! At lære at livet ikke er picture perfect- for det er det ikke. Alle mennesker vil opleve bump på lives vej. Punktum. Så kan vi krydse finger for, at vores bump ikke er på størrelse med Mount Everest, og vi har lidt robusthed til at stå gennem med.
  Nu er jeg selv blevet mor til to unger, og min mor er verdes bedste mormor. Der altid kommer op på benene igen, og som har det største hjerte af guld.
  Tak til min mor for evig kærlighed.

  Ligeledes TAK til dig Lortemor. For dine tanker, ærlighed og måde at formulere dig på. A er heldig at have dig til mor. Husk det! For din kærligheden til A er ikke til at tage fejl af, når man læser din blog.
  Du er en vigtig stemme i en digital verden, hvor alt alt alt for meget er “insta perfekt”.
  Kan godt forstå at du har brug for at trække stikket, krydser finger for at du kommer igen en dag.

  Må du få en god sommer, med masser af sol i Sydhavnen, latter, jord under neglene og leg.
  Kærlige tanker og pøj pøj, J

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det mødet er hurtigt overstået. Tag dette kommentar spor med og hvis dem at de tre personer, står ganske alene med den holdning. Du er noget så sjældent som et ærligt menneske.Din søn kommer derfor til at få de bedste betingelser for at vokse op og blive et godt menneske. Hilsen lægen – der taler med mange menneske hver dag og kan forsikre dig om, at du er helt normal og en omsorgsfuld og god mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  WHAT THE FLYING FUCK! Jeg er faktisk rystet.Og jeg kommer til at savne dine ord. Jeg håber, at både du og kommunen får overstået det møde hurtigt, så alle kan vende tilbage til virkeligheden igen hurtigt. God sommer til dig og din Alfred, Trine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette Klit

  Hold da nu… Håber du kommer til at få hyggelig samtale med kommunen og i sammen kan le lidt af alle de megabitches der findes derude og som syntes det er Ok at spilde Alle skatteyders penge.. Måske kan der endda komme et super skriv ud af det – en dag. For du skriver bare røven ud af bukserne – og vel nok den bedste måde at sige F…til alle de der bimlende tossedamer. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er godt nok trist. Du skriver meget ærligt og enten er det tre læsere, der ikke har børn, der har meldt dig, eller også må det være nogle der fornægter de mindre kønne tanke, vi alle har, når vi bliver presset (læs: når man har børn).Det er en skam for det er vigtigt at vide, at andres familier ikke er så lyserøde som det ellers ser ud til på de sociale medier:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Underretninger er generelt ikke skrevet for at gøre nogen ondt. De skrives ud fra barnets perspektiv og med en antagelse om, at barnet kan have behov for særlig støtte jf. paragraf 50 i Serviceloven. Det er en antagelse, hvorfor kommunens opgave er at vurdere, om de skal undersøge dette nærmere og om denne undersøgelse danner grundlag for at tilbyde støtte til barnet og dets familie jf paragraf 52 i Serviceloven. Kommunen iværksætter ikke foranstaltninger, hvor der ikke er behov – det hedder proportionalitetsprincippet.
  Kommunen handler grundlæggende i samarbejde og dialog med forældrene og skal altid bede om samtykke fra forældrene.

  Man ‘anmelder’ ikke nogen, når man underretter. Man bekymrer sig. Alle i Danmark har underretningspligt; offentligt ansatte har en skærpet underretningspligt. Når der ikke er underrettet fra barnets institution, så er det ofte et godt tegn, eftersom de professionelle bør have et særligt øje for, om barnets behov imødekommes. Ofte vil kommunen spørge daginstitution el. skole om barnets generelle trivsel ved at bede om en statusudtalelse.

  Det sagt, så har jeg ikke læst noget, som ville give mig grund til at underette ift. Alfred. Tak for din ærlighed – jeg håber meget, du vender tilbage!

  Må I få den dejligste sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mahsa

  Ej, helt ærligt.. som om de er perfekte!
  Synes det er rimelig øv at kvinder vælger at dømme andre udefra en BLoG.
  Hvor er sammenholdet imellem kvinderne henne? Der er der ingen af os som kan undslippe en dag , hvor ungerne er til salg for 25øre.
  Der er nogle som har seriøse mentale problemer. Og så på kommunens regning.

  Krydser fingrene for dig i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Der kan vist kun være tale om underretninger fra personer (eller måske bare en person) der ikke selv har børn. Hetzen mod forældre er en trist tendens, som vi nok vil opleve meget mere af, men som kommunen til gengæld helt sikkert er i stand til at sortere fra. Du har ret i at det er spild af både dine og deres ressourcer, at der sidder en eller anden teenager derude med en forestilling om, at man først er egnet som forælder, når man har finanserne i orden og ens eget følelsliv er fuldstændigt forkastet til fordel for moderskabet. Forældre er også mennesker – og gudskelov for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg kommer til at savne dine skriverier. Du kan skrive så tårerne triller – både af grin og gråd. Tak fordi du har turdet vise den knap så rosenrøde side af at være forældrer, du er for sej.
  Jeg har aldrig aldrig været i tvivl om at du vil Alfreds allerbedste. Rigtig god sommer til jer, og jeg håber du vender tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte K

  Altså, det er jo helt ude i hampen? Hvis de 3 personer skulle have gjort noget for at hjælpe, så skulle de da have skrevet til dig og tilbudt deres hjælp. Det havde været sødt og kærligt og omsorgsfuldt. Det andet … ja, jeg mangler ord.
  Jeg er ked af det (og harm!!) på jeres vegne, at I skal igennem det her oveni 😳
  Stay strong, stay focused ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teknisk spasser tester......