Teknisk spasser tester......

Kan vi lige tale om….

…. Rodet på bloggen.

De sidste dages indlæg er forsvundet fra domænet. Det er resultatet af den effektive hacking der har stået på i nogle dage nu. Mine indlæg er ikke blevet gemt, da teknikerne rodede rundt med mit indhold. Måske er det også fint nok. Nu kan jeg starte på en frisk. Der var alligevel ikke sagt eller skrevet noget vigtigt.

De opmærksomme læsere, der nåede at læse med i går og i forgårs ved, at der huserer lidt følelsesmæssige ting og sager i mit lille hoved. Men jeg har haft al min opmærksomhed rettet mod Alfred, inden jeg i morges skulle aflevere ham i børnehaven og retur til sin far. Alfred er pissed off på mig for tiden, fordi jeg insisterer på at han selv skal lære at tage strømper på. Og han skal også selv lære at dreje hænderne på playmobil-menneskerne. Ergo er jeg en dum mor, der aaaaaarldrig vil hjælpe ham. Men jeg bliver bare så glad (og stolt) når svære ting lykkes for ham. Men det er også op ad bakke. For han kan sætte sig ned og hyle i 20 minutter, hvis hans LEGO ikke lige makker ret. Jeg forstår ham godt. Jeg har også lyst til at sætte mig ned og hyle, når livet ikke går som jeg vil have det. F.eks når der er rigtig lang kø i supermarkedet. Eller når affaldsposen revner.

Anyways. Strømperne kom på – og alle playmobilhænder vendte rigtigt, da vi slog kurs mod børnehaven i morges.

Resten af dagen er gået med at nyde roen, mens jeg skimter samtlige job-sider i landet. Det er op ad bakke at søge jobs i sommerferien. Såeh, hvis I kender nogen, der kender nogen, der kan bruge en alt muligt-type som mig, så giv lyd. Jeg kan mange ting. Og jeg har arbejdet indenfor en ret bred vifte af brancher.

Derudover har jeg også brugt lidt tid på at undre mig over, hvor meget ravage en lille bitte myg kan skabe på ét af leddene på min fuckfinger. Den er seriøst så hævet, at man skulle tro at der havde været 100 myg, og ikke bare en lille lort. Kort sagt, så er min venstre hånd bare sådan lidt fucked. Slog den for en måneds tid siden, da jeg for første gang i 10 år iførte mig et sær rulleskøjter. Det gik både ud over røven og et håndled. Røven har det ok. Håndleddet not so much. Havde min fuckfinger ikke været så hævet, så havde jeg hejst den noget mere i løbet af dagen.

Skulle også forbi min læge i dag, hvilket kan være en sand dagsrejse, når man bor i Sydhavnen og lægen bor på Østerbro. Det tog næsten en time – hver vej. Hvem har TID til den slags hvis man har et arbejde?? Og når man har fået en akut tid, så kan man kun nå én ting. Så håndled og hævet fuckfinger må jeg vel book til en anden dag. Det er godt at jeg ikke hader offentlig transport, må man sige.

Dagens optur må være, at jeg fik en spændende mail – en mulighed der lyder både sjov og spændende. Og som kan kaste lidt penge i bøtten. Godt nok er det ikke noget jeg har prøvet før. Men tager Pippi Langstrømpe hatten på og siger det højt:

‘Dét har jeg ikke prøvet før, så DET kan jeg sikkert godt!’

Og om lidt går jeg ud og laver mig en solid omgang pasta med pesto, trøffel og rigtig, rigtig meget parmesan ost. Bikinisæsonen er alligevel noget jeg rækker en (hævet) fuckfinger til.

 

 

 

1 kommentar

  • S

    Kender det med at lægen ligger for langt væk – så jeg skiftede læge og halleluja for det! Især når man har børn.. Da jeg boede i Sydhavnen, brugte jeg lægehuset på Vesterbrogade. Tæt på og kompetente læger og sygeplejersker:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teknisk spasser tester......