Weekend <3

Søndags-omg.

Indeholder reklame.

Årh, jeg fik nok nævnt det i tidligere indlæg, at søndage oftest er rengøring og tøjvask. Sådan har det i hvert fald været i dag. Jeg forsøger at få lavet så meget som muligt, selvom Alfred er hos mig. Han synes selvfølgelig at det er pisse nederen at skulle hjælpe med basale huslige ting, men jeg tænker, at der vil være kvinder der vil se frem til den slags i fremtiden.

Vi har haft rigtig mange problemer med bananfluer i lejligheden. Til dels fordi, at vi laver mad og ikke altid får ryddet op. Andre gange handler det om, at Alfred får smidt en eller anden slags frugt fra sig, og jeg ikke opdager det – og så er det ris til egen røv. Men vi har også haft et fugtigt klima i DK i år – på den kaffebar jeg arbejder på, der er der samme problem. De er simpelthen så svære at slippe af med.

Så da jeg fik en mail om, om nogen gerne måtte sende mig en helvedes masse rengøringsartikler, så var jeg da ikke sådan et svin der sagde nej. Slet ikke hvis det kunne indgå i den daglige husholdning. For når pengene er små, og overskuddet er småt – så er det da en meget fin deal.

Så Alfred og jeg har i dag kastet os over nogle af de ting der virkelig trænger.

Må jeg introducere jer for mit gaskomfur?

dettol-1

 

AKA den ting jeg hader aller mest i mit hjem. Altså, jeg elsker at lave mad på det. Men det er en fucking kælling at gøre rent. Ville hellere æde muggen lort, end at gøre den slags ren.

Men med disse to hjælpemidler, der blev det alligevel lige nemmere.

dettol-2

Og det er alligevel første gang, at det har været så nemt. Og endnu federe, så giver det lige dobbeltfingre til de der fluer. Det er første gang jeg har oplevet det. Hvis mit komfur måtte synge en titelsang, så havde vi været ude i noget Madonna ‘Like a virgin.’ Seriøst rørt for første gang.

Det næste jeg nåede at kaste mig over, det var faktisk min soon-to-be- pensionerede vaskemaskine. Den er både rusten og lever lidt sit eget liv. Havde det ikke været for flinke Tinder-mænd, så var den afgået ved døden for længst. Men i morgen får den en ordentlig tur, for den trænger til at blive gjort alvorligt ren. Og sikre at den ældes med ynde mere end hidtil.

Jeg vasker alt på 40 grader, men den lave temperatur eliminerer bare ikke de bakterier der måtte sidde tilbage i f.eks undertøj og sengetøj. Ergo kan man bruge denne her Laundry Disinfectant, som blandes med det vaskemiddel man foretrækker at bruge derhjemme. I’m af fan. Især når man har små mennesker i huset, og de har små uheld, og ganske enkelt ikke er fan af at kogevaske hverken tøj eller sengetøj. Og jeg ved ikke med jer, men jeg kan sommetider have svært ved at fylde en hel maskine med korrekt sorteret tøj. Jeg kyler ALT sammen. Og derfor ender undertøj, sengetøj og alt andet ofte i samme vask.

dettoil-3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend <3