Det er dyrt at være voksen.

Weekend <3

Weekenden har stået på hygge og dejligt samvær. Noget der har været virkelig tiltrængt. Fredag landede vi derfor hos Michala, hvor hun havde lavet helt rart mad og Alfred faldt lynhurtigt på plads, selvom det var første gang vi besøgte hende i hendes nye hybel i Hellerup.

Alfred sov som en sten i Mollys seng, og jeg gik kold på en madras på gulvet. Lørdag udnyttede vi, at vi befandt os nordpå – og derfor tog vi et smut til Klampenborg, hvor vi gik en laaaaaaang tur ved stranden. Der blev ledt efter krabber, sjove sten og pillet ved vandmænd. Derefter tog vi hjem mod byen, hvor vi spiste frokost hos Gorm’s i Torvehallerne.

Desværre begik jeg den fejl, at jeg bestilte en børnepizza til ham – og en rigtig voksen slags til mig selv. Turns out, at han var mere vild med min end sin egen. Det burde jeg da også have sagt mig selv. At verdens mest kræsne barn finder en Margherita kedelig. Og at min pizza med kartoffel, gedeost, trøffel olie og frisk rosmarin bare lige var sagen. Lille tosse. Men så ved jeg det til en anden gang.

Derefter gik turen hjemad til afslapning. Vi gik dog lige forbi og købte perler og perleplader på vejen. Og så tog vi hjem og fordybede os i pillearbejde og gaver til farmor. Weekenden har i sandhed været dejlig.

I dag står den på mere perler. Og vasketøj og oprydning. Jeg har været så heldig, at nogen har sponsoreret shit loads af ting til rengøring. Og her trænger! Mere om det senere.

img_3587 img_3589 img_3591

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er dyrt at være voksen.