Status på det der singleliv

Pote-patruljen

Annonce for Paw Patrol

Annonce for Paw Patrol

Mit stuegulv er lettere kaotisk at kigge på lige pt. Mest af alt, så ligner det at nogen har sprunget en legetøjsforretning i luften. Og dog. Biler står i sirlige rækker, dinosaurerne har indtaget bil garagerne og LEGO-mænd står på vagt et par helt særligt udvalgte steder. Alfred har skabt et større landskab af køretøjer på skinner og vejbaner. Og jeg nænner ikke at pakke legen sammen. Den lille dreng har fået skrabet sig en ganske overvældende samling sammen, når det kommer til firhjulede ting, firbenede væsener og alt muligt andet godt.

Vores ture i den lokale genbrug har været yderst gavnlige. Sidst vi var der, der fandt vi en hel pose med dinosaurer til 25 kr. Andre gange har vi fundet seje biler og tog. Alfred er en ret taknemmelig unge. Lykken er gjort, når han får af vide at han må vælge for 20 kr. Og så bruger han tiden på at finde de helt rigtige ting, til den helt rigtige leg.

Jeg kan stadig blive helt forbavset over, hvor god han er til at implementere forskellige ting og sager i en leg. På togbanen er det derfor ikke altid mennesker der er med som passagerer – næh, dyr får sig også en solid tur rundt på skinnerne. Seneste legetøj der har indtaget stuegulvet er Launch’n’Roll Lookout Tower og Paw Patrol Adventure Bay Railway. Som mange andre unger, så forelskede han sig hurtigt i hele Paw Patrol-konceptet. Han lystrer på temaet fra serien, som vi andre lystrede når tonerne fra introen til Beverly Hils 90210 gik i gang. Ren glæde.

Hurtigt udviklede forelskelsen sig fra skærm og ud i den fysiske verden. Både hans far og jeg investerede i lidt af hvert med de der vovser, der var så populære. Heldigt nok – både for mig og for Alfred, så hændte det, at Paw Patrol udså Alfred som et mål for nogle af de mange fantastiske ting de har sat i produktion gennem tiden. Så gennem bloggen er han blevet beriget med nogle rigtig seje ting. Nyeste skud på stammen, og som også er det der udgår gulvudsmykningen pt er som sagt Launch’n’Roll Lookout Tower og Paw Patrol Adventure Bay Railway.

alfred-paw-patrol-2

To mega seje baner, der er så nemme at samle, at selv en 32-årig uden sans for logisk eller teknisk snilde, kunne hjælpe ham med at samle det hele uden at få sved på panden. Ærligt talt, så var det faktisk ham der samlede det hele, ved blot at kigge udenpå kasserne. Det eneste han skulle have hjælp til var, at få alle dimser frigivet fra emballagen. Alle dimser er virkelig sat godt fast!

alfred-paw-patrol-3

Alfreds kærlighed til de der vovser er så sød og fin. Og han har en kæmpe drøm om, at han gerne vil til Adventure Bay en dag. Gerne snart. Helst i går, nærmest. Det kan godt være lidt svært at vide hvad man skal stille op, når ungerne gerne vil besøge de her fiktive steder. Men så er det godt, at fantasien kan skabe lidt af det hjemme på gulvet. Han leg er i hvert fald så spændende at være vidne til. Og der kommer altid flere og flere lag på. Det er ikke altid de helt store redningssituationer vi er ude i, men det er helt sikkert, at der bliver reddet nogle dyr og nogle biler, når Alfred fyrer op for alle vovserne – og deres uddøde dinosaur-venner.

Man kan holde sig opdateret på Paw Patrols Facebookside – de smider de hyggeligste videoer op, har jeg erfaret!

4 kommentarer

 • En af mine hjerneskadede borgere er helt tosset med Ramasjang, og nu har jeg sgu (efter dette indlæg) Powpatrol sangen på hjernen.. igen :D!
  Var ellers liiige gået væk.
  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   p p p p p paw paw paw patrol!!!! Sorry! Hvis det er en hjælp, så plejer den som regel at gå væk efter en uges tid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg kan hverken sige eller tænke ordet “sky” (altså på engelsk) uden at være tvunget til at fortsætte med “Vi er på vej”. Det er blevet helt tvangstankeagtigt 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på det der singleliv