Dage i mørke.

Status på det der singleliv

Warning! Indeholder en vis mængde nasty-hed.

Nå, for det er jo ved at være et stykke tid siden jeg har skrevet om de der mænd. For lad os slå fast – det er lidt det, det kommer til at handle om nu her.

I sommers gik det jo lidt galt med min ‘sådan cirka kæreste’. Han var sød og dejlig, men faktum var – at vi nok ikke var så gode for hinanden. Det var med stor ‘pis os´’, at jeg kunne konkludere, at det første menneske af modsatte køn, der, i lang tid, i dén grad formåede at bane sig vej gennem mit tykke, tykke panser, smed håndklædet i ringen. Blev slået direkte tilbage i ringhjørnet. Som tiden gik, så forsvandt bitterheden heldigvis. Og det skyldes nok, at jeg altid kun har kendt til én behandlingsplan der har virket. Rebound, rebound, rebound.

Altså gik der ikke længe, før jeg atter downloadede den lille app, jeg ynder at kalde for ‘kødkataloget’.

Jeg har efterhånden et par års erfaring med den. Sådan on and off. En hjælpende hånd/noget andet – til de nødstedte singler, der ikke orker at slæbe stinkende mennesker med hjem fra en bar. Medmindre det selvfølgelig er en del af daten. At gå på bar, ikke at stinke.

Jeg kan konkludere, at Tinder kun er blevet mere og mere belastende med tiden. Troede virkelig ikke at så mange mænd, kunne være så liderlige, at deres første indledning hedder ‘hej, du ser sød ud – må jeg ikke komme i dit ansigt?’

Nu er det heldigvis ikke alle der er sådan, men man bliver sådan lidt træt i kroppen, når indgangsvinklen handler om, hvad de godt kunne tænke sig at udsætte én for, rent seksuelt. Så jeg forskede lidt i det. Og det viser sig, at størstedelen af de aktive mænd på Tinder, er seksuelt frustrerede mennesker – der udelukkende er ude på at finde én de kan sprøjte i ansigtet. Og vi taler ikke vand.

Bevares, kom da på nogle gode dates, men jeg kan hilse at sige, at Tinder var en del sjovere for et år siden.

Den opmærksomme læser ved, at Schweizeren og jeg smed håndklædet i ringen i starten af året. Og der var en del lovende bekendtskaber efter dét. Nogle husker jeg tilbage på som sjove og uskyldige. Andre har alligevel fyldt lidt i hovedet. Der er især én der stadig spøger lidt. Men jeg ved godt at den er long gone. Men jeg er stadig glad for at have kendt ham.

Det er som om, at mit Tinder-eventyr er gået ned ad bakke siden i sommers. Bevares – har mødt sjove, lækre og garanteret meget søde mænd – men de var bare ikke så søde ved mig i sidste ende. Og alt i alt, så handler det nok også om, at jeg slet ikke skulle have udforsket den verden igen. Men man er vel bare et menneske. Med et behov. Men kan mærke, at mit behov har ændret sig drastisk. Jeg har ikke længere behov for at udforske. Jeg har ikke længere behov for at være hende der er med på den værste. Faktisk har jeg på det seneste oplevet, at mine grænser er blevet overskredet. Så det slutter her.

Sidste date var mega god. Har ligget i en sublim ske de sidste tre gange vi har set hinanden. Og så kan han være nok så atypisk, nok så nørdet og nok så laaaaangt fra, hvad jeg har oplevet før. Men han kan et eller andet. Godt.

I morgen går jeg på weekend, med 164 kr på min konto. Så jeg håber at han er nede med pasta og ketchup. I bund og grund, så tror jeg han er ligeglad. Han siger, at han godt kan lide mit selskab. Så mon ikke alt nok skal gå? I’d like to think so.

Er stadig ikke kæreste-typen. Har simpelthen ikke nok at komme med. Men duden bilder mig ind, at han glæder sig til at se mig igen. Og sagt mellem os, så glæder jeg mig også lidt. Måske meget.

Indtil da, så vil jeg bruge aftenen på, at finde ud af, hvad Alfred skal have af kalendergaver og julegaver. I år holder jeg atter jul uden ham, men det behøver ikke at betyde, at han skal snydes for en god gave. Hvad kan man få til 75 kr?

20160216-100958-36598371.jpg

10 kommentarer

 • Julie

  Ønsker han sig noget bestemt? Vi har bl.a. en sæk med bamser, der er blevet sorteret fra, men hvad er han til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LORTEMOR

   Jeg tror vi er ude i nogle bøger omkring universet. Han er blevet ret interesseret i alt det der med stjerner og planeter. Bamser, dem har han så rigeligt af! Tak for tanken! Men kan anbefale den facebookgruppe der hedder Julehjælp – der er masser af familier der mangler alt muligt til deres unger <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Det lyder også sejt med bøger om universet! Jeg tjekker den gruppe ud, tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Om sexsnak på diverse apps, sexting, Messenger eller andet: hvis man har været aktiv ift. det andet køn i et stykke tid, så BLIVER man pissetræt af alle de mere eller mindre heldigt formulerede udredninger om, hvad de godt kunne tænke sig at gøre. Nu har jeg inden for de sidste par måneder været en lille slut med tre forskellige, dog ikke samtidigt, som jeg vel at mærke har har mødt ude i den rigtige verden, ikke på en app. Der er jo ikke meget at arbejde med inden for det seksuelle univers, kan man sige, medmindre folk virkelig er kreative og vil hænge fra en lysekrone iført en lyserød sydvest, mens de afsynger “Glade jul”. Hvis man selv er mættet, så kan det være svært at svinge sig op til lange og snørklede formuleringer, og mest af alt ønsker man, at tingene bare af sig selv kunne udvikle sig organisk uden alt det ævl. Når det så er skrevet, inspirererer mænd jo på forskellig vis i kraft af deres udstråling og personlighed, så ikke alle får det samme. Men min pointe er, at jeg genkender dit mønster fra mig selv. Hold kæft, man kan blive træt af at høre om de samme ting. Beskrevet med de samme ord. Det er langt mere sexer, hvis de holder deres kæft, pardon my French, både i skriftlig og oral (høhø) kommunikation, mødes med én, aflæser situationen og så nedlægger én. Eller er frisk på lidt fælles gensidig nedlægning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Lademanns børne leksikon. Der er en del på dba. Med forskellige emner. De er gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda P

  Julegaveidé: LEGO fra Den Blå Avis, holder endda prisen rimeligt ved gensalg 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha ha åh Gud hvor jeg kender den Tinder verden, men jeg blev også virkelig træt af det! Jeg fik dog ikke spørgsmål om at komme mig i ansigtet, til gengæld var det åbenbart meget vigtigt at vide om jeg tog den Analt og om jeg ville fistes! Seriøst, de fleste Tinder-mænd har squ en brist 😉 Tinder blev slettet her fra i sommers 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvis i kommer omkring Aarhus, kan jeg nbefale at tage til observatoriet. Koster 25kr 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dage i mørke.