Farvel 2017, dit svin.

Taknemmelighed!

Sidder dagen derpå, og er først ved at vågne rigtigt nu. I går var en HÅRD dag. For pludselig sker der gode ting. Og ting, der er mega vigtige for mig at forholde mig til.

For some time, der har jeg haft det lidt svært med at være på de sociale medier. Synes der bliver født enormt mange børn, viet enormt mange mennesker. Der bliver vist enormt mange perfekte juleaftener og ditto nytårsfester. Og jeg glæder mig på deres vegne. Jeg har bare lidt svært ved at rumme det, da min verden slet ikke er pyntet op med glitter og glæde. Og dog.

I går var jeg på en god date, med nogen jeg savner hver eneste dag. Faktisk var det en perfekt date. Også selvom dagen inden var et mareridt. I morges vågnede jeg ved 5-tiden. Allerede dér startede panikangsten. Og den varede i timer. Kvalme, høj puls og tanker der fløj i øst og vest. Jeg er ramt for tiden. For pludselig sker der positive ting. Måske har jeg fået et job. Måske har jeg fået flere. Og som beskrevet før, så er udvikling og nye udfordringer noget der virkelig rammer. Uanset om de er positive eller ej. Til gengæld, så glæder jeg mig til potentielle nye udfordringer. Er træt af at mærke, hvordan min hjerne visner hen. Træt af, at mit fulde potentiale dør – i mængden af tanker.

Nå, det jeg ville sige var faktisk at jeg har fundet en ny side – som jeg virkelig nyder at følge med i.

Ny tænkning og måske bare nyt at følge. Jeg synes det er sejt. Læs med her.

Og as usual, så kan man støtte op om bloggen her – igen, det er much needed – i hvert fald indtil jeg kommer godt på plads i det der skal være mit nye liv. Fucking skræmmende. Fucking needed. Mobilepay: 26818286

Jeg er glad for jer. Hver eneste af jer. Smukke, dejlige mennesker. Dem samler vi på <3

1 kommentar

  • Josephine

    Ønsker dig alt det bedste, hvilket jeg er sikker på, at alle dine læsere gør. At have en god økonomi, selvom den ikke nødvendigvis er prangende, giver tryghed i hverdagen og en særlig lykke. Er sikker på, at du får et fantastisk 2018, der retter op på meget.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel 2017, dit svin.