Venner?

Get busy livin’

Greetings, søde mennesker! Havde egentlig tænkt, at jeg ikke skulle skrive i dag, men i stedet kaste mig over nogle af de (mange) projekter der skal laves i lejligheden. Sendte Schweizeren på Roskilde i går, så der er nogle ting der skal ordnes inden han vender støvet og beskidt hjem igen.

Er rimelig blown away over jeres respons på indlægget i går – for jeg vidste jo godt, at jeg på en måde stak hele korpusset ind i en hvepserede. Men altså, når man stiller et spørgsmål, så får man også svar. Har udgivet langt de fleste kommentarer – andre venter jeg lige med. Mest fordi de er rettet mod mig – og bestemt ikke på en negativ måde. Men mere fordi jeg lige tager mig tid til at reflektere over tingene. Og når alt kommer til alt, så er jeg virkelig glad for alt hvad I har skrevet. Noget der især gjorde mig glad var, at flere har sagt, at det ikke kun er mine skriverier der hjælper andre i samme båd. Men at I læsere lærer noget af hinanden vha. kommentarene. Det gør mig virkelig glad. Det er som om jeg har en army of love, der bare har hinandens ryg. Hvor er det fantastisk. Og det giver kun en endnu større mening og motivation for mig. Well done, you all <3

I disse dage har jeg taget råd til mig – som f.eks at jeg skal gøre noget godt for mig selv hver eneste dag. Det er ikke ovre i spa-kategorien, selvom det da kunne være en fantastisk ting – men jeg har ikke brug for spa – jeg har brug for at føle mig i live. Så i dag har jeg f.eks spist pizza. Og hvis det ikke lyder så livsbekræftende på skrift, så er det kun fordi at I ikke ved, hvor meget jeg elsker trøffelolie.

I morgen skal jeg lære at spille (mere) klaver.

I overmorgen tænker jeg, at jeg nøjes med at overtage verdensherdømmet.

Aj, det der med klaver, det er noget jeg har villet lige så længe som jeg kan huske. Men jeg er en spasser til noder. For mig er noder lig med matematik. Og det har jeg ganske enkelt aldrig fattet. Men jeg er god til gehør. Så nu må vi se. Musik er altid en god ting at beskæftige sig med. Det er en form for kreativitet jeg virkelig godt bryder mig om. Er også begyndt at male igen. Ikke hver dag, men sommetider.

En helt anden ting er, at jeg skal have ændret navnet på bloggen. Og jeg er virkelig på bar bund. For det skal ikke være negativt ladet. Det skal emme af noget positivt. Men jeg aner virkelig ikke hvor jeg skal starte.

Any great ideas?

 

8 kommentarer

 • Rikke

  Hvor er det dejligt at du er tilbage på bloggen! Jeg har savnet dine fine skriv. Nyt navn til bloggen kunne være TrineMariaLarsen. For din blog er ikke en mommy- eller modeblog, det er DIN blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Altså jeg kommer lidt til at tænke på store militære køretøjer, men bloggen kunne måske alligevel godt hedde Trines tanker….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Din blog skal hedde supermor. Fordi du er en super mor og et super mennesker, der tør vise de menneskelige facetter på godt og ondt. Sådan et menneske er en rollemodel for et barn og sådan et menneske er du.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulricca

  Den kunne hedde “ærlig talt”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Werge

  Trinetanker.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  ‘Mor med det hele’
  Fordi du elsker pizza og fordi vi aldrig bare har en side eller egenskab som mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Rollemor

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Venner?