Hvor ville jeg dog ønske ....

It’s been a while!

Og jeg har da også fået et par kommentarer eller 10, om jeg ikke nok lige vil skrive snart! Jeres bekymring varmer, men jeg har egentlig bare haft brug for at trække stikket lidt fra skriverierne – og til gengæld spare op på ord-kontoen!

Synes at tiden går stærkt for tiden, og jeg fatter ikke helt at vi allerede er i september måned. Snart skal de bare ben lukkes inde indtil maj næste år. Det er lidt røv at tænke på. Men omvendt så glæder jeg mig også til at se årstiderne skifte, og der er altså noget helt særligt over farverne og lyset i de her tidlige efterårsmåneder.

Jeg er begyndt på en lidt større omgang her hjemme, fordi jeg skal have ryddet ud i en masse ting og sager. Jeg har et kælderrum, der godt kunne trænge til en solid oprydning, og så har jeg ret mange af A’s ting, der slet ikke er alderssvarende længere. Mange ting bliver taget i bidder, og jeg er mega glad for Sydhavnen på især dét punkt. Tror jeg har nævnt det før, men vi har en rar Facebook-gruppe, hvor vi kan forære ting væk. Og jeg elsker konceptet – især fordi folk virkelig er hurtige til at komme og hente ting. Jeg ved ikke om I kender det, men det kan godt være en kilde til dyb frustration at handle privat på nettet. Især hvis man bare gerne vil rydde ud og op. Mange gange har jeg oplevet at folk springer fra, og det er smadder ærgerligt, fordi det er spild af tid (og for mange også overskud) Så det har været utroligt nemt og effektivt på denne her måde. Det spiller naturligvis også ind, at det er en side hvor man ikke handler med penge. Det får virkelig folk op fra stolene hurtigt!

Jeg har selvfølgelig også ting der skal sælges, for jeg skal have fyldt op på A’s konto, for der kommer til at være mange udgifter til transport i fremtiden. Og her må jeg lige skynde mig at tilføje, at jeg virkelig, virkelig værdsatte de bidrag der kom ind sidst. Alfred og jeg havde en fantastisk dejlig dag i Aarhus sidst <3 Og transport er godt nok en kælling i både tid og penge. Og turen skal tages flere gange om måneden, så tusind tak! Som mange af jer skrev, så er det dér begreb “Mange bække små” helt korrekt i min situation. Og jeg er taknemmlig for, at have læsere der bidrager til, at så stor en omvæltning det er og bliver, den bliver mere tålelig. Mere info her.

Tilbage til det der med ting og sager: Omvendt er det jo også mega svært at finde ud af, hvad der skal gemmes. Man skal jo ikke smide alle minder væk, vel? Heller ikke selvom det måske betyder, at man skal opbevare ting og sager der ikke bliver brugt. First world problem, I know. Men dem vil jeg til gengæld gerne have lidt flere af. De er ganske lettere end de tunge af slagsen!

Jeg har stadig ikke fundet ud af et nyt blognavn, men det kommer nok. Indtil da, så kan det godt være, at der kommer til at ske lidt oprydning på siden. Bare hvis I undrer jer over den slags. No worries. Kommer ikke til at ændre på mine skriverier fremadrettet. Still me.

Nu vil jeg sortere lidt mere, og så ellers tidligt i seng.

Skal i øvrigt nok få skrevet lidt mere om A og sådan, han kommer på lørdag, og jeg glæder mig så vanvittigt meget! Vi skal bare lige lande i hele situationen.

Hav en skøn aften 🙂

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor ville jeg dog ønske ....